Mahmut Akbulut 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Teşekkür ederim peki halojenleri iptal etmeli miyim sizce ? yoksa kalsın mı?Aslında aklımda direksiyonu çevirince çevirdiğim taraf yansın ampülün şiddetine azaltarak ve ufak bir ayarla yan tarafı gösterecek bir şekilde ayar yapmak? Nasıl sizce?Halojenler için söylüyorumHalojenler kalsın fazla ışık göz çıkarmaz Halojen uzun farı henüz cornering asistance yapabilecek bir babayiğit çıkmadı Sis lambalarını sinyalden tetik vererek 5-10 saniye yanmasını sağlayabilirsiniz bu yapıldı en azından 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 babayiğit çıkmadı Ne demek istiyorsun sen şimdi? kavgada bile söylenmez 2 Yorum bağlantısı
Etem Şenkurt 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 Halojenler kalsın fazla ışık göz çıkarmaz Halojen uzun farı henüz cornering asistance yapabilecek bir babayiğit çıkmadı Sis lambalarını sinyalden tetik vererek 5-10 saniye yanmasını sağlayabilirsiniz bu yapıldı en azından Sis lambası için ayrı bir parça takmaya gerek var mı?Ya da bu konuyla ilgili açılmış konu var mı? Varsa orayı inceleyeyim. Yorum bağlantısı
Samet Daş 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Sinyalden tetik alıp zaman rölesi ile yanma süresini sınırlayacaksınız. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Ya da bu konuyla ilgili açılmış konu var mı? Varsa orayı inceleyeyim.Konu burada : http://www.geceucusu.com/topic/5361-sinyalle-birlikte-sis-fari-aktif-etme/ 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Konu burada : http://www.geceucusu...ari-aktif-etme/Bende iki saattir bunu arıyorum. Selçuk abi nereye saklamışsa bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Etem Şenkurt 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 Konu burada : http://www.geceucusu...ari-aktif-etme/Evet çok güzel bir uygulama olmuş benim aklımdan geçen bu uygulamanın aynısını farlara da yapmak. Ama elektrikten çok anlamadığım için yapabileceğimi pek sanmıyorum. Acaba resimleri elektrikçiye göstersem yapar mı? Denemek lazım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 (düzenlendi) Evet çok güzel bir uygulama olmuş benim aklımdan geçen bu uygulamanın aynısını farlara da yapmak. Ama elektrikten çok anlamadığım için yapabileceğimi pek sanmıyorum. Acaba resimleri elektrikçiye göstersem yapar mı? Denemek lazım.Uzun hüzmeli farlara yapma trafikte sıkıntı yaşayabilirsin dikkat dağıtabilir,sinyaller bu proje için yeterli 14 Şubat 2013 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Etem Şenkurt 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 Uzun hüzmeli farlara yapma trafikte sıkıntı yaşayabilirsin dikkat dağıtabilir,sinyaller bu proje için yeterli Hmm. Zaten zor olacak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Far şeffaf olan H7+H7 far değil mi?Eski 206'larda H4 çizgili far oluyor da. Yorum bağlantısı
Mustafa Doğruer1679652621 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Ustalarım ben mustafa 26 yaşındayım aranıza yeni katıldım takip ediyordum sürekli. şöylebir düşüncem var .peugeot 206 aracıma mercek yada bixenon yaptırmak istiyorum ama hangisi yapayım karar veremedim. bütçe ne kadar lazım. internette şöyle bir ilan var ama tereddütlüyüm nedir ne değildir bilemiyor insan. bildiğiniz biri ise almayı planlıyorum. 300 tl uygun geldi.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-206-mercek-modifiyesi-168102502/detay/ Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 (düzenlendi) Merhaba hoş geldiniz Megan H7 mercek ve mercek kapağı montajı yapılmış , bi-xenon değil ama iş görür . Tabi sizin tam olarak ne istediğinizi bilmiyoruz... 17 Eylül 2014 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Doğruer1679652621 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 şöyle söyleyim abicim. mercekli xenon da olabilir bi -xenon da aydınlatması güzel olması ve öndeki aracı kör etmemek tek dileğim 2014 ford c max var bende bayılıyorum aydınlatmasına Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 H7 merceğe yapılan xenon montajı gerçek xenon görüntüsü ve performansını veremez. D2S/D1S tipi mercek montajı yapılmalı. Forumda bolca örnek, foto mevcut. Yorum bağlantısı
Mustafa Doğruer1679652621 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 (düzenlendi) benim amacım şöyle selçuk abi bilen birine sizlerden birine oktay abi gibi birine yaptırmak istiyorum. hangisi uygun olur aydınlatması ve görüntüsel olarak güzel olan . birde ne kadara mal oluyor bu işlem bi-xenon olsa ne kadar d2s/d1s olsa ne kadara bitirebiliyoruz işlemibirde sekçuk abi şu ilan hakkında görüşlerini alabilirmiyim işimizi görürmü acaba aydınlatma olarak işçiliğini bilmiyorum ama en ufak problem yok istediğiniz birisi gelip bakabilir aracıma takılı gelsin görsün alsın diyor o derece malının arkasındahttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-206-mercek-modifiyesi-168102502/detay/ 17 Eylül 2014 tarihinde mustafa doğruer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Doğruer1679652621 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 ilan hakkında varmı bir yorum yapabilecek üstadım adama haber gönderdim alacağım diye değermi almaya üstadlar Yorum bağlantısı
Mustafa Doğruer1679652621 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Teşekkürler erhan bey bana da bu bilgiler lazım boşa almak istemiyorum Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Senin istediğin aydınlatma performansı bu mercekte yok ... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Doğruer1679652621 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 teşekkürler mahmut abi o zaman almaktan vazgeçtim yaptırmak en iyisi çünkü H serisi merceksiz xenon kullanıp kendim rahatsız olduğum birşeyi başkasına yapmak istemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 benim amacım şöyle selçuk abi bilen birine sizlerden birine oktay abi gibi birine yaptırmak istiyorum. hangisi uygun olur aydınlatması ve görüntüsel olarak güzel olan . birde ne kadara mal oluyor bu işlem bi-xenon olsa ne kadar d2s/d1s olsa ne kadara bitirebiliyoruz işlemibirde sekçuk abi şu ilan hakkında görüşlerini alabilirmiyim işimizi görürmü acaba aydınlatma olarak işçiliğini bilmiyorum ama en ufak problem yok istediğiniz birisi gelip bakabilir aracıma takılı gelsin görsün alsın diyor o derece malının arkasındahttp://www.sahibinde...68102502/detay/ Daha önceki yorumumu o ilan için yapmıştım zaten. Kendin yapmayacaksan yaptıracağın usta kullanacağı malzemeleri seçsin. Oktay yapıcaksa zaten uygun parçaları seçecektir. Fardaki boşluğa göre D2S ya da D1S, her iki durumda da bi-xenon mercek olacaktır. İşçilik hariç en az 600 lira malzemelere gider. İşçilik, kargo vs üzerine ekleyeceksin. Sen fiyat al detaylı olarak, biz yorumlayalım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Aslan 89 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Baslikta yazdigim gibi 2006 model feline peugeot 206 aracima xenon uygulamasi yaptirmak istiyorum HELLA EVOX-R mercek iyimidir aracim icin bunun yanina nasil bir xenon kit ampul vs seyler almaliyim ampul d1s mi d2s mi ?onerileriniz bekliyorum simdiden tesekkurler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 21 dakika önce, Mehmet Aslan 89 yazdı: Baslikta yazdigim gibi 2006 model feline peugeot 206 aracima xenon uygulamasi yaptirmak istiyorum HELLA EVOX-R mercek iyimidir aracim icin bunun yanina nasil bir xenon kit ampul vs seyler almaliyim ampul d1s mi d2s mi ?onerileriniz bekliyorum simdiden tesekkurler Konu Açmadan Önce Forumda Arama Yapınız, Aracınızın Konusunu Bulup Ona Devam Ediniz ! Yorum bağlantısı
Mehmet Aslan 89 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Kusura bakmayin hata icin onerilerinizi bekliyorum selcuk bey Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 On 04.11.2016 at 17:40, Mehmet Aslan 89 yazdı: Kusura bakmayin hata icin onerilerinizi bekliyorum selcuk bey Yaptıracağınız ustanın bu seçimi yapması daha doğru olur. Farın içindeki boşluk vb. nedenlerden dolayı. Önerim d1s hella mercek montajı olur ama ustanın teyidi şart. Yorum bağlantısı
Recommended Posts