İçeriğe Yönlendir

Peugeot 206 Xenon Far Uygulaması

Etem Şenkurt

Recommended Posts

Mehmet Aslan 89
On 07.11.2016 at 11:47, Selçuk Keleş yazdı:

Yaptıracağınız ustanın bu seçimi yapması daha doğru olur. Farın içindeki boşluk vb. nedenlerden dolayı.

Önerim d1s hella mercek montajı olur ama ustanın teyidi şart.

HELLA EVOX-R için olan yorumlar cin malı oldugu yönünde hella nın hangi modeli olmalı intemo orjinal diyebilirmiyiz? Birde fiyat analizi konusunda yardımcı olablirmisiniz acaba hella nın orjinal mercegi, bunlara uyumlu balast, ampul, xenon kite ait model ve fiyat bilgilerini kabataslak paylasırmısınız acaba? Benim cok arastırma olanagım olmuyor arastırsamda saglıkcı sonuca geldigimden emin olamıyorum bilgi eksikligimden dolayı bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Eski tip Hella versiyon ile yazdığınız Hella boyutları aynı.Tavsiye etmem.Sıfır bulamazsın zaten.sıfır olanlarda o yazdıklarınız ve zaten uzun mercek olduğu için montajda size zorlugu olur.

Hella İntemo ampul tutucusu üzerinde .Yeni tip Hella ampul tutucu hariçti.Bu iki mercekte oemdir.İlanlar sayfasını inceleyiniz.O kadar uzakalarda dolaşmanıza gerek yok.Memlektimizde artık bir çok şey mevcut ve oem marka farlardan çıkmadır.Ha sıfır olsun diyorsanız belirttiğiniz fikir emin olup olmamam karmaşasının içinde arayıp bulmanız gerekir..

Linktede mercek çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

http://www.geceucusu.com/topic/970-mercek-tipleri-resimleri-ve-teknik-%C3%B6zellikleri/?page=1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
On 12.11.2016 at 17:17, Mehmet Aslan 89 yazdı:

HELLA EVOX-R için olan yorumlar cin malı oldugu yönünde hella nın hangi modeli olmalı intemo orjinal diyebilirmiyiz? Birde fiyat analizi konusunda yardımcı olablirmisiniz acaba hella nın orjinal mercegi, bunlara uyumlu balast, ampul, xenon kite ait model ve fiyat bilgilerini kabataslak paylasırmısınız acaba? Benim cok arastırma olanagım olmuyor arastırsamda saglıkcı sonuca geldigimden emin olamıyorum bilgi eksikligimden dolayı bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.

En az 600 lira bütçe ayırman gerekir. Montaj işçiliği hariç.

imagejpeg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...