Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Sol ampülün yerine oturmadığı, gündüz fotosundan açıkca belli oluyor. Yorum bağlantısı
Yaman Furkan 7 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2013 (düzenlendi) tanesi 30 lira falansa hiç bulaşmayalım varsın gündüz aydınlatmasın yani.. Sol ampülün yerine oturmadığı, gündüz fotosundan açıkca belli oluyor.tekrar bi ayar yaptım ben teşekkürler.. 7 Mayıs 2013 tarihinde Yaman Furkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Başaran 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 bende angel ve mercek takmayı düşünüyorum aklımda olan şey 2x105mm 2x125mm halka almak ve 2 adetde sade mercek alıp takmak halkalar kumandalı olcak fakat aklımda olan soru şu kısaları yaktığımda veya uzunları halkalar aynı kalıcak mı ? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 Hoş geldiniz. Halojen far olarak direkt kısa ve uzun far önünü kapatacak şekilde montaj tavsiye etmem.Her şekilde uzun vadede aynı kalmaz lakin halkalara ısıyı kesecek şekilde önlemli bir montaj tekniği bulursanız iyi olacaktır. Yorum bağlantısı
Sercan Başaran 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 Reis far önünü kapatacak derken anlamadım halkalar düşük ışıkta kırmızı renk yanıcak büyük göze de mercek takıcam o da kısa uzun ve selektör olarak iş görücek o da xenon bahsettiğim mercek de yani xenon ben sadece halkayı ve merceği bir arada olan farlardan almıyorum farklı bi görünüm kazansın diye merceği ayrı halkayı ayı alıyorum boyutları da farklı olduğu için görünüm pek içime sinmedi ayrı ayrı almayı tercih ettim fakar içimde bir soru daha kaldı şöyle sorayım 2 göz var palio farlarında 2006 kasalarda büyük göze koyacağım mercek uzun kısa selektör gibi işleri görürken küçük göze de kırmızı renk yanan bi mercek ayarlama şansım nedir yani sadece sönük bi kırmızı ışık yansa kâfi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 4 saat önce, Sercan Başaran yazdı: fakat aklımda olan soru şu kısaları yaktığımda veya uzunları halkalar aynı kalıcak mı ? Bu sorunuza halojen far içinde ömür açısından anladım ve yanıtlamaya çalıştım. 2 saat önce, Sercan Başaran yazdı: fakar içimde bir soru daha kaldı şöyle sorayım 2 göz var palio farlarında 2006 kasalarda büyük göze koyacağım mercek uzun kısa selektör gibi işleri görürken küçük göze de kırmızı renk yanan bi mercek ayarlama şansım nedir yani sadece sönük bi kırmızı ışık yansa kâfi Aklınızda görsel açıdan fikir oluşturmuşsunuz sadece tavsiyem imkanın varsa aydınlatma kalitesine yönelik adımını at ve orijinal bi-xenon ve xenon kit olarak uğraşman emegini zai etmeyecektir.Angel olarak karar senin,bundada tavsiyem oem olarak bmw orijinal angel seti bulup kullanman olur. Sarı,amber,beyaz türevi renk haricinde tavsiye olunmaz. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Başaran 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 bmw farlarının halkası mercekle bağlı olduğu için palio nun büyük gözünde garip ve itici duruyor benim görüşüm yani öyle ondan dolayı halkayı ayrı merceği ayrı almayı düşündüm kaliteli ürün kovalıyorum hem ömür açısından hemde sıkıntı yaratmaması için Yorum bağlantısı
Recommended Posts