İsmail Ertuğrul 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Mrb.Sahibinden de bunları bulabildim. Fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı gibi çifti 100 lira ile 160 lira arası değişiyor. hangisini tercih etmeli. Özellikle H7 bi-xenon dikkatimi çekti. Hem ampül tutucu derdi yok, hem de markalı ds2 ampülle yine aynı marka H7 xenon ampül arasında %30 fiyat Farkı var. Ayrıca muayeneden geçmek için de xenon H7 yi sök halojen H7 yi tak muayeneden geç. H7 xenon ampül ve DS2 ampül arasında fark varmı? H7 xenon hem mercek hem ampül olarak daha ekonomik olacak. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Bir de şimdi intemo buldum 150 lira tutucusu üzerinde. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 http://www.geceucusu.com/topic/6840-h7-bi-halojen-mercek-hakkinda/Şurada hella H7 Bi-xenon ile hella d2s bi-xenon arasında bir fark olmayacağı yazılmış. En azından gözle fark edilemeyeceğini, varsa bile ancak lümen ölçerle tespit yapılabileceğini yazıyor. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Oktay Toker Bu uzun hüzme hali ve çok etkili bir uzun hüzme oluşturuyor.Duvarda halojen uzun hüzme resmine çok yakın bir görünüm veriyor.Halojen uzun kadar etkisi var.Yeni tip Hella mercek serisinden çok daha güzel bir odaklamaya sahip.Demiş, bu cümle beni İntemo ya yönlendirdi. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 İntemo > yeni hella > diğer xenon mercekler > halojen mercekler > çin malı mercekler diye sıralanabilir.İntemodan daha iyi mercekler var ama TR de yok malesef. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Yarın İntemo merceği alıyorum, aynı yere OEM Ballast fiyatı da soracağım çok uçmazsa fiyatta, onlarıda alıp devam ederim, fiyat çok söylerse, şu ucuz kitlerden alıp yaparım. En fazla arada bir Ballast bozulur, 30 lira yedek Ballast satılıyor onlardan alıp yenilerim. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 (düzenlendi) İntemolar. 5 Haziran 2015 tarihinde İsmail ERTUĞRUL tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Albea aracıma bi-xenon mercekli far uygulaması yapacağım. Sıfırdan başlıyorum. Forumda bir çok sayfa okudum, Hella yeni nesil mercek, küçüklüğü, selenoidi içerde olması ve hızlı uzun kısa yapması açısından en tercih edilir mercek gibi geldi. D2s ampül kullanacağım. Ama bu balast ve komple d2s kit diye satılan şeyler karşıma çıktı. Ampülü kabloları, Canbus felan, hepsiburada ve aliexpresste felan var komple set 50-60 $ gibi. Okumaktan kafa hoşaf oldu. Tecrübeli bir arkadaş en iyi şu malzemelerdir, şu yöntemdir diye bir liste yazabilir mi? http://www.geceucusu.com/topic/2678-halojenden-xenon-bi-xenona-donusum-metodlari/page__view__findpost__p__67982 Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Hay eline sağlık, yerimi bulmuşum. Balast OEM çifti 250 lira bulabildim en düşük, yarın da araştırıp Çin malı olanlara yelken açıyorum. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 http://tr.aliexpress.com/item/New-HELLA-OEM-HID-XENON-Replacement-Light-Control-Ballast-D2S-D2R-12V/32293737682.htmlŞuna yorum yapabilecek var mı? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 bunun aynısı ilanlar kısmında var.Bir bak istersen en azından bilindik kişiden alıyorsun ürünün sahte olması çok zor. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 http://tr.aliexpress.com/item/New-HELLA-OEM-HID-XENON-Replacement-Light-Control-Ballast-D2S-D2R-12V/32293737682.htmlŞuna yorum yapabilecek var mı?Sıradan Çin malı kitlerden tek farkı D2S soketi olması ... Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Abi öldürdün iki dakkada. Orjinal yazmış adam, yalan mı yani. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Ucu pek orjinal değil normalde d2s sistemlerde ampulü hızlı ısıtmak için ateşleyici bulunur.Bunda öyle birşey yok.Bak ucu böyle olması lazım Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 O sadece soket değil mi? D2s lerde ateşleyici kutunun içinde diye aklımda kalmış. Ucunda bir de ateşleyici olacak yani. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Senin gösterdiğin sokette sadece elektrik akımını ileten kablolar var okadar. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 An itibariyle bir çıkmacı arkadaş tek balasta bin lira istedi. O ne öyle hocam dedim, abi bunları Mercedes BMW kullanıyor, serviste taktırsa 1500-2000 lira dedi. Vay anasını ne para ama. Kiloyla al, bin liraya sat. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 ne sandın.Antalyada bir yer var balastın tanesine 300 500 diyor. Geçen gün yeni kasa e250 ledli farı sordum ön camı kırık 400 tl dedi.Neymiş kasası sağlammış Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 ne sandın.Antalyada bir yer var balastın tanesine 300 500 diyor. Geçen gün yeni kasa e250 ledli farı sordum ön camı kırık 400 tl dedi.Neymiş kasası sağlammış Bu da 50 lira kablo soket yok. sen ayarlarsın diyor. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Çin malı set tavsiye edebilecek varsa, link paylaşabilir mi? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 ismail bak o senin setin aynısı internette satılıktı.Bir araştır sor.Malum sitede satanlara sor belki d2s yerine bütçen d1s e yetecek ve d1s alacaksın.Çin malı kullanmak istiyorsan hangi satıcı sana birebir değişim garantisi veriyor ise ondan al.Yarın birgün ürün bozulur aldığın yere gider değiştirirsin. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 ismail bak o senin setin aynısı internette satılıktı. ???? neresi ki o. İnternetten OEM balast alınmaz gibi çok fiyat söylüyorlar. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 ismail bak o senin setin aynısı internette satılıktı. ???? neresi ki o. İnternetten OEM balast alınmaz gibi çok fiyat söylüyorlar.Forum üyemizden satılık.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-gen3-d2s-xenon-balast-5dv-007-760-2-adet-168995622/detay ayrıca ayni sitede mesaj atıp bilgi alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Orjinal farı sökmek yarım günümü aldı. Plastik kısmıda baya hırpaladım ama sonunda oldu. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Ertuğrul 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 (düzenlendi) Eski silikonları temizlemekte çok zaman aldı.Merceğin kenarındaki fazlalık plastik kısımları kestim ve yuvarlak bir şekle soktum. 4 Temmuz 2015 tarihinde İsmail Ertuğrul tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts