Ahmet E. 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Forumunuza yeni katıldım öncelikle Merhaba.Benim sormak istediğim arabam focus göstergeler ve diğier tuşlar bildiğiniz gibi kırmızı fakat ben orjinal teybini söküp pioneer 7250 model teyibini taktım ama aydınlatması mavi.acaba bunun ledlerini değiştirip kırmızıya döndürme imkanımız varmıdır?Teşekkürler.http://www.pioneer.com.sg/data/sg/product/DEH-7250SDleft.jpg Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Ahmet bey hoş geldiniz Elbette değişir ama bunu profesyonel birinin yapması lazım... Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Aydınlatma seçeği yok mu?Baktınız mı?Bildiğim en az 3 renk seçenegi sunuldugu.Yoksa tabiki degişir lakin bunlarda kullanılan ledler bildiğim kadarıyla oldukca minik boyutta smd ledler.Size meblası yüksege gelebilir. Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Bu modelin tuş aydınlatma ledleri çok küçük değişmesi sıkıntılı olabilir.Ekran rengi zaten değişmez o-led ekran olduğu için.Bu markanın yeni modellerinde Oktay abimin dediği gibi renk seçeneği var. Yorum bağlantısı
Ahmet E. 13 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2013 Renk seçeneği yok sadece mavi.neyse artık böyle kullanıcaz renk seçenekli teyp alana kadar.teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts