Mustafa Kubilay Karabulut 13 Haziran 2008 Paylaş 13 Haziran 2008 Merhaba arkadaşlar, Bir kaç soru sormak istiyorum: -Angel eye hangi marka tavsiye edersiniz ? (far camı açmak kolay olmadığı için devamlı açmak-kapatmak istemeyiz) -Kısa sürede bozulma ihtimali var mı ? -Angel eye 'ı sabitlemek için hangi malzeyi kullanmak gerekir? Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 14 Haziran 2008 Paylaş 14 Haziran 2008 neon olarak geçenlerin ömrü kısa oluyor. ledli olanlardan tercih ederseniz ve ledlerini düzgün şekilde bağlarsanız senelerce sorunsuz yanarlar. Yorum bağlantısı
onur osman 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 Merhaba arkadaşlar,Bir kaç soru sormak istiyorum:-Angel eye hangi marka tavsiye edersiniz ? (far camı açmak kolay olmadığı için devamlı açmak-kapatmak istemeyiz)-Kısa sürede bozulma ihtimali var mı ?-Angel eye 'ı sabitlemek için hangi malzeyi kullanmak gerekir?bence junyan marka en uygunudur. hem fiyatı uygun hemde kaliteli. sahibinden.com da satıyolar ben kendi aracıma kullandım (Astra H) gayette memnunum. bi tane link yolluyorum http://www.sahibinden.com/sakin_kacirma_fi...d=punto%20angel Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 bi-xenon projem eli kulağında, bi-xenon ile far yıkama arasına küçük bir proje sıkıştırayım dedim.puntoların mevcut sinyali bu şekilde.osram diadem ampül taksamda çokta bi fark olmayacak.sinyalin içini açıp şerit pleksiler monte etmeyi planlıyorum, şeritlerin kenarlarını beyazlatacağım, birazda aralıklı monte edip şeritlerin reflektör tarafına bakan kısmına yüzü reflektöre dönük şekilde smd led döşeyeceğim, reflektörü kullanarak daha yoğun ışık alabileceğimi düşünüyorum. şeritlerin sol ve sağınada 1 veya 2 ledi şeritlerin içine bakacak şekilde monte edebilirsem istediğim sonuca ulaşabilirim sanırım.photoshop'ta kabaca yapmak istediğimi çizmeye çalıştımson olarakta sinyali orjinal pleksisi değilde bazı tabelalarda kullanılan bir sistemi denemeyi planlıyorum. en basitinden renault bayiilerine dikkat ederseniz tabeladaki yazı gündüz siyahtır, gece ışıklandırma açıldığında ledin rengini alıp beyaza döner.bende bu pleksiyi kullarak sinyallerimi kullanılmadığında siyah, ışık yandığında turuncu ışığı net olarak alabileceğim bi sistem elde etmeyi planlıyorum.bahsettiğim üründe böyle birşey Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Şimdiden kolay gelsin.Sonucu merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Bana biraz tehlikeli sularda yüzüyorsunuz gibi geldi Şöyle yapın mesela : 3W amber power led ve balık gözü lens alın 2 adette 21W halojen ampul,boş duy bulmak zor olabilir.Çok daha güzel olur ben puntomun arka park lambasını böyle yaptım yarın resim eklerim... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 26 Eylül 2012 Paylaş 26 Eylül 2012 (düzenlendi) üstad resimleri merakla bekliyorum,birde tehlikeli sular kısmını biraz açabilir misin vaktin varsa, ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim ? 26 Eylül 2012 tarihinde Oğuzhan Mutlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Eylül 2012 Paylaş 26 Eylül 2012 üstad resimleri bekliyorum,birde tehlikeli sular kısmını biraz açabilir misin vaktin varsa, ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim ?Gece ışık yansıması yeterli gelebilir ama gündüz istenen performansı veremez kanaatindeyim,çünkü buna benzer drl çalışmalarım olmuştu pleksi ile sonrasında vazgeçmiştim Resimleri gün içerisinde eklemeye çalışırım... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 26 Eylül 2012 Paylaş 26 Eylül 2012 ben genede en azından çıkma bi sinyal bulup bi tarafını yapayım. hem far açma konusunda deneyim olur. hemde el becerimi geliştirmiş olurum. dediğin gibi yeterli gelmezsede demo olarak elimde kalır. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 26 Eylül 2012 Paylaş 26 Eylül 2012 Led sinyalde benim fiesta farında çalışmam oldu inceleyin isterseniz? Yorum bağlantısı
Metin Kahraman 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Öncelikle aranıza yeni katılıyorum forumu misafir olarak 2,3 aydır takip ediyordum sonunda üye oldum konuyu yanlış yere açtıysam affola...Sırasıyla anlatmaya çalışayım yaptıklarımı.-Öncelikle kapakları söküyoruz tamponun altından elimizi sokup sağlam ittirince çıkıyor-Gündüz farı mızın kapağın üzerine koyup çizerek keseceğimiz yeri belirliyoruz-Lehim makinası ile ısıtarak kesiyoruz-Keskin bir aletle farımız kapağa girene kadar kenarları kesiyoruz-Farı mızı oturttuktan sonra arka kısmına sıcak silikon ile sağlamlaştırıyoruz-Kısalar sönükken ışık şiddetti daha çok kısaları açınca ışık şiddetti azalıyor-Bu gündüz farlarını amerikan parka bağladık,amerikan parkları ise ayrı bir düğme ile çalıştırıyorum kısalardan bağımsız olarak çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Çok şık görünüyor. hayırlı olsun.Gündüz fotosu uzak mesafeden ? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Elinize sağlık Gayet başarılı bir çalışma olmuş.. Ve aramıza hoş geldiniz Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 hayırlı olsun. gündüz farının ledleri hangi tip ledlerden? kaça aldınız? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Güzel görünüyor ancak gündüz farlarının gündüz nasıl olduğunu görmemiz lazım ki yorum yapabilelim.Açık havada 50 mt.den fotoğraf varsa alalım.Ayrıca elektrik bağlantısı hatalı olmuş. Gündüz farları geceleri kısa far açıkken sönmeli ya da yarı güçte yanmalı. Muhtemelen amerikan parkları gece yakıyorsunuz ve gündüz farlarınız da gece yanıyor ki bu çok yanlış. Yorum bağlantısı
Metin Kahraman 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 (düzenlendi) hayırlı olsun. gündüz farının ledleri hangi tip ledlerden? kaça aldınız?Led ler hediye arkadaşım audi sine almıştı ama panjur aralıkları çok dar takamadık sonra benim aracıma uyguladık.Led tipleri power led ürünün kapağının resmini paylaşıcam.İnternette ortalama 80 tl civarı bu ürünler 28 Ekim 2013 tarihinde Metin Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Kahraman 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 (düzenlendi) Güzel görünüyor ancak gündüz farlarının gündüz nasıl olduğunu görmemiz lazım ki yorum yapabilelim.Açık havada 50 mt.den fotoğraf varsa alalım.Ayrıca elektrik bağlantısı hatalı olmuş. Gündüz farları geceleri kısa far açıkken sönmeli ya da yarı güçte yanmalı. Muhtemelen amerikan parkları gece yakıyorsunuz ve gündüz farlarınız da gece yanıyor ki bu çok yanlış.Olumlu yada olumsuz her yoruma açığım.Amerikan park ayrı düğme ile çalışıyor gündüz farlarımada bir düğme yapacaz ve hepsi birbirinden bağımsız çalışacak bu montajı yaptığımızda işimiz gece 1 de bitmişti ve bir daha varktimiz olmadı düğmeyide en kısa zamanda yapacaz şu anki görünümü benimde hoşuma gitmiyor mantık olarak ta haklısınız ...Çok şık görünüyor. hayırlı olsun.Gündüz fotosu uzak mesafeden ?En kısa zamanda gündüz farklı mesafelerden ve farklı açlıardan resimleri çekip ekleyeceğim... 28 Ekim 2013 tarihinde Metin Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Olumlu yada olumsuz her yoruma açığım.Amerikan park ayrı düğme ile çalışıyor gündüz farlarımada bir düğme yapacaz ve hepsi birbirinden bağımsız çalışacak bu montajı yaptığımızda işimiz gece 1 de bitmişti ve bir daha varktimiz olmadı düğmeyide en kısa zamanda yapacaz şu anki görünümü benimde hoşuma gitmiyor mantık olarak ta haklısınız ...En kısa zamanda gündüz farklı mesafelerden ve farklı açlıardan resimleri çekip ekleyeceğim...Düğme yapmayın, madem bu kadar uğraştınız, orjinal gibi olsun, tetiği kontaktan alsın, ancak park lambası açılınca da sönsün. Kısılma özelliği yoktur tahmin ediyorum. Gündüz farı rölesi var piyasada (elo) kolayca yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Ekim 2013 Paylaş 29 Ekim 2013 Elinize sağlık.Düğme için çekilecek tesisata harcanan zamana ve emeğe yazık olur.Taktığınız gündüz ledli parçada zaten park lambası açıldığında ledi söndüren yada kısan harici bir uç mevcut olmalı. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 (düzenlendi) Geçtiğimiz aylarda ve sanırım 3 ay olacak Malatya ilimizden bir arkadaşımızın Punto aracı için tarafımdan haricen çıkma far alındı,Bmw yuvarlak Angel halka ve orijinal Bmw kaş çubugu eklemesi,sinyal kısmınada mercek ile power led sinyal montajı yapıldı.Grımtırak olan çerçeve dereceli mat siyah boyaya boyandı. Toplanmış hali. Yanarken görünümler. Araç üzerinden görünümler. 26 Ocak 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Hızarcı 26 Ocak 2018 Paylaş 26 Ocak 2018 herkeze hayırlı sabahlar forumda grande punto ile ilgili açılmış bir konu var lakin yetersiz bilgi sebebiyle yeni konu açma ihtiyacı hissettim.Aracım 2006 model grande punto far tipi H4 ön farlara angel halkalı mercek ve kayar sinyalli tüp led uygulaması yapmak istiyorum.hangi tip mercek kullanmak gerekir,gördüğüm kadarıyla mercek ölçüleri çok değişken aracıma hangi ölçülerde mercek almalıyım ? birde hali hazırda şimşek etkili led kullanmaktayım bu led merceğe uyum sağlarmı yoksa xenon kit almak gerekicekmi ? ürün tavsiyesinde bulunacak arkadaşlar link paylaşırsa makbule geçer yurt içi veya çin alışveriş sitesi farketmez hepsi olabilir.Değerli vaktini ayırıp okuyan ve cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 26 Ocak 2018 Paylaş 26 Ocak 2018 (düzenlendi) Hoş geldiniz. Amaç aydınlatma ise orijinal bi-xenon mercek,d serisi xenon kit kullanarak ve modelleme şeklinde Xenon konusunda çalışmalar linkte mevcut.Mercek oem bi-xenon modellerde bu far modelinde rahatlıkla kullanabilirsiniz ve hepsinde d serisi xenon uyumlu. Belirttiğiniz ürünleri kullanmak sizin tercihiniz olur.Tavsiyemiz orijinal ürünler kullanmanız olacaktır.Orijinal ürünler için ilanlar bölümündeki arkadaşlara sorabilirsiniz. Lakin sizin istediğiniz tarzda bir çalışma bu modelde henüz bir çalışma paylaşımı yok. 26 Ocak 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 On 1/26/2018 at 09:31, ayhan hızarcı yazdı: herkeze hayırlı sabahlar forumda grande punto ile ilgili açılmış bir konu var lakin yetersiz bilgi sebebiyle yeni konu açma ihtiyacı hissettim.Aracım 2006 model grande punto far tipi H4 ön farlara angel halkalı mercek ve kayar sinyalli tüp led uygulaması yapmak istiyorum.hangi tip mercek kullanmak gerekir,gördüğüm kadarıyla mercek ölçüleri çok değişken aracıma hangi ölçülerde mercek almalıyım ? birde hali hazırda şimşek etkili led kullanmaktayım bu led merceğe uyum sağlarmı yoksa xenon kit almak gerekicekmi ? ürün tavsiyesinde bulunacak arkadaşlar link paylaşırsa makbule geçer yurt içi veya çin alışveriş sitesi farketmez hepsi olabilir.Değerli vaktini ayırıp okuyan ve cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Zaten hazır olarak satılan angel ledli merceklerden bahsediyorsun pek çeşidi yok bildğim kadarıyla standart. Bu merceklerin H4 soketli olacağını sanmıyorum dolayısıyla kullandığın led ampulleri kullanamayacaksın. Yorum bağlantısı
mustafa kul 3 Şubat 2018 Paylaş 3 Şubat 2018 merabalar ben yeni uye oldum siteye xenon ile ilgili konular hakkinda 8 bin 6 bin 5 bin 4300 k hepsini denedim 43 00 k harici burda okudugum bilgileri bir yerde bulamadim ve audi a' 2003 model aracima 4300 k xenon siparis ettim dunya varmis be her hava kosulunda 10 numara aydinlik not aracim orjinal mercekli ve montajintan takilisina yollarda baya resim cekdim belki burda faydasi olur diye ama nasil paylasicam bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 3 Şubat 2018 Paylaş 3 Şubat 2018 Mustafa bey merhaba , aramıza hoş geldiniz Hızlıresim.com yada varsa üyesi olduğunuz resim yükleme sitesinden , resimleri oraya yükleyip , seçtiğiniz resmin url sini copy-paste yaparak foruma yükleyebilirsiniz ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts