Fırat Dolma 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Merhabalar,Citroen c3 ile sürekli uzun yol yapmaktayım, en çok gece saatlerinde uzun yol yapmaktayım. Bu nedenle aydınlatma konusunda benim için önemli. Arabayı sıfır aldıktan 3-4 ay orjinal ampülle kullandım. Gecelerde önümü çok net göremiyordum, bunun yüzünden kaç kere kopek ve yaya kazası atlattım. Night Breaker'e geçiş yaptim. Orjinal ampüle göre daha beyazımsı ve daha şiddetli aydınlatıyordu. Kabaca orjinal ampül 10 birim aydınlatma şiddeti uyguluyorsa NightBreaker'ler 15 birim aydınlatma şiddeti veriyordu diyebilirim. Ancak Night Breaker'ler 4 ay dayanabildi, birini patladı. Sonra tekrar orjinal ampüle geçiş yaptım. Resmen nightbreaker'e göre sönük kalmış, mum kadar aydınlatıyordu. Hemen NightBreaker Plus aldım, taktım. NightBreaker'e göre az daha iyi aydınlatıyor 16-17 birim diyebilirim. Oda 6 ay dayanabildi. Çok araştırdım. Bosch Plus 90'i çok övdüler gerekse aydınlatma gerekse ömür konusunda. 2 gün önce şipariş etmiştim, kargo dün geldi ve dün gece kullanmayı fırsat buldum. (C3 far ampülü değiştirmek çok kolay tabi alıştıktan sonra). İlk izlenime göre NighBreaker Plus'a göre 1-2 birim daha fazla aydınlatma şiddeti var ve çok güçlü aydınlatıyor. Oldukça çok memunum. Bakalım ne kadar dayanabilecek?Resimleri cep telefonuyla çektim.Kısa farlardayken en düşük far ayarıyla.Kısa farlardayken en yüksek far ayarıylaKısa farlar (en yüksek ayar) + uzun farlar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 hayırlı olsun güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Plus90 iyidir. En iyi özelliği ise H4 serilerindeki uzun hüzmeye geçişteki sarımsı ışığıdır. Sisli havada sarımsı uzun hüzme, normal kısalardan daha fazla verim sunar. ( tecrübe ile sabit, Konya'ya gittim geldim yolun yarısı çok kuvvetli sisli idi ) Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 Merhabalar,Citroen c3 ile sürekli uzun yol yapmaktayım, en çok gece saatlerinde uzun yol yapmaktayım. Bu nedenle aydınlatma konusunda benim için önemli. Arabayı sıfır aldıktan 3-4 ay orjinal ampülle kullandım. Gecelerde önümü çok net göremiyordum, bunun yüzünden kaç kere kopek ve yaya kazası atlattım. Night Breaker'e geçiş yaptim. Orjinal ampüle göre daha beyazımsı ve daha şiddetli aydınlatıyordu. Kabaca orjinal ampül 10 birim aydınlatma şiddeti uyguluyorsa NightBreaker'ler 15 birim aydınlatma şiddeti veriyordu diyebilirim. Ancak Night Breaker'ler 4 ay dayanabildi, birini patladı. Sonra tekrar orjinal ampüle geçiş yaptım. Resmen nightbreaker'e göre sönük kalmış, mum kadar aydınlatıyordu. Hemen NightBreaker Plus aldım, taktım. NightBreaker'e göre az daha iyi aydınlatıyor 16-17 birim diyebilirim. Oda 6 ay dayanabildi. Çok araştırdım. Bosch Plus 90'i çok övdüler gerekse aydınlatma gerekse ömür konusunda. 2 gün önce şipariş etmiştim, kargo dün geldi ve dün gece kullanmayı fırsat buldum. (C3 far ampülü değiştirmek çok kolay tabi alıştıktan sonra). İlk izlenime göre NighBreaker Plus'a göre 1-2 birim daha fazla aydınlatma şiddeti var ve çok güçlü aydınlatıyor. Oldukça çok memunum. Bakalım ne kadar dayanabilecek?Resimleri cep telefonuyla çektim.Kısa farlardayken en düşük far ayarıyla.Kısa farlardayken en yüksek far ayarıylaKısa farlar (en yüksek ayar) + uzun farlar Güzel fotolar. NBP malesef pek uzun ömürlü değil, far içinde titreşim vs. fazlaysa, voltaj düzensizse bir kaç ay gidebiliyor. http://www.geceucusu.com/topic/4502-halojen-ampulleri-kullanim-surelerimiz/ kısmına yorumlarını bekleriz. BP90 sanırım biraz daha uzun dayanacaktır gelişmeleri bekliyoruz. Far ayarını en yüksek seviyede kullanman gerekir, http://www.geceucusu.com/topic/2417-far-seviyesi-nasil-ayarlanir/ burdan kendin de ayarlayabilirsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Özet 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Selamlar Bosch plus 90 8 ay önce takmıştım dün biri patladı.NBP taktık bakalım bu ne kadar gidecek? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts