İçeriğe Yönlendir

Skoda Fabia 1 (1999-2007) Mercek dönüşümü

Murat Engin

Recommended Posts

Doğukan Şenkal

Benimde kapaklarim hayal kirikligi. Su an icin sag farimda cikma omrunun yarisini gecmis bir adet d2s ampul mevcut. Onun duvar goruntusu guzel. Sol farimda ise hala 8000k h7 var. Onun ayari bozuk. Kasasi da duzgun degil zaten elimde bir cift dha far var onlara aktaracagim yaza dogru (malum hava soguk elim degmiyor valla) o arada onun da ayarini duzelticem. Bu proje mercek montaji olayini ogrenmeme yaradi. İsi baya baya kavradim. Bundan sonraki projelerim en basindan saglikli olur.

Hazir ampul arayisindayken forumda gordum ama arkasi gelmemis konunun kendinden sogutuculu balastli falan led ampulelr var yuksek lumenli. Bunlarin d2s soketli olanlari var midir ki?( gerci yoksa da h7yi oturtmaya da alistim). Bu ledli yuksek lumenlu ampulleri d2s bi xenon mercege monte etsem verim alir miyim sizce? Eger randimani yuksek olacaksa hic sifir d2s almadan bunlara giriseyim agiz burun diyorum ne diyosunuz?

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Led ampuller henüz mercek için uygun yapıda üretilmediler belki ilerleyen zamanlarda oem olarak üretilir...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...