Mustafa Mustanoğlu 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 resimdeki benim motorun elektrik şemasıalternatörün 2 sarımı var. biri farları yakıyor diğeri aküyü şarj ediyorfarlara AC akım geliyo,r tam dalga sinüs de geliyor olabilir. DC ile değer göstermiyor.aküye gelene bakamadım kutup başını sökmek lazım sanırım oraya da AC geliyormotor çalıişmadan farlar yanmıyor böyle berbat bir durum varama sellektör yapıyor. sellektöre röle bağlamışlar aküden yanıyor. saçmalıkistediğim şey farları yakanı da aküye verip farları aküden beslemek istiyorumböyle bişey yaparsam ne olur. nasıl olur. nasıl yaparım ?niye 2 tane sarım var ?şimdiden sağolun Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 (düzenlendi) Farlar yanıyorken kaç volt geliyor ölç. Sonrası kolay. 17 Ocak 2014 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Mustanoğlu 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 Farlar yanıyorken kaç volt geliyor ölç. Sonrası kolay.farlara 12 volt AC geliyor. rolantide voltaj düşüyor.bugün oto elektrikçisine gittim. bobinin uçlarını değiştirip YBR konjektörü bağlarsak olur dedi. nası yapacağının detaylarını vermedi. sanırım şase ucunu iptal edip 2 sarımın ucunu da konjektöre verecek. işi çakalladı fazla bilgi vermedi. 120 lira para istedi. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Gerek yok 30 amper köprü diod bağla, çıkışı akuye paralel bağla Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 +1 İş sağlam olsun diye zaten metal olan bu köprü dioduda sogutucu monte et. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Mustanoğlu 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 Gerek yok30 amper köprü diod bağla, çıkışı akuye paralel bağlapeki alternatör çıkışlarını nasıl bağlamalıyım. 7 sarım var. 2 si lambara, 5 i aküye gidiyormuş. bunları birbirine seri mi bağlamalıyım ? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 (düzenlendi) Siz bunu dağıttınız mı?Dağıtmadıysanız bu sarımlar ile uğraşmanıza gerek yok. 17 Ocak 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Mustanoğlu 18 Ocak 2014 Yazar Paylaş 18 Ocak 2014 Siz bunu dağıttınız mı?Dağıtmadıysanız bu sarımlar ile uğraşmanıza gerek yok.daha sökmedim. yeterince bilgi toplayamadım Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Yanlız, bunu üreten bilmiyormu tek sarım ile hem akü şarj etmeyi hem aydınlatma yapmayı ? Mutlaka bir sıkıntı oluyorki ayırmış. Ben olsam aslen hiç dokunmazdım mevcut sisteme. İyi regülasyon olmaz ise akü çok çabuk yıpranacaktır. Bunu da unutmayın. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Ustam köprü diod baglayıp kondansatör ilavesi ile far tesisatını doğrultsa işe yaramaz mı?Son yazdığındaki gibi ana hatlara dokunmadan ampul voltajı tam dalga olsa ama kondansatör degeri büyük olursa dalgayıda biraz yutar sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Mustanoğlu 19 Ocak 2014 Yazar Paylaş 19 Ocak 2014 Ustam köprü diod baglayıp kondansatör ilavesi ile far tesisatını doğrultsa işe yaramaz mı?Son yazdığındaki gibi ana hatlara dokunmadan ampul voltajı tam dalga olsa ama kondansatör degeri büyük olursa dalgayıda biraz yutar sanırım.onu denedim köprü atıp DC ye çevirdim ama rolantide gene 8 volt civarına düşüyor. o voltajda da xenon yanmıyor.iki hattı kısadevre etmeyi denedim aküye gelen voltaj daha yüksek olduğu için bütün akımı oradan alıyorbu sistem diğer motorların çoğunda yok. olanlarda da ayrı bir sistem var. motor kapandığı zaman farlar aküye geçiyor. sanırım röle var. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 (düzenlendi) Bu voltaj akü üzerindede aynı olamaz heralde.Far tesisatına 7805 ile 5 voltluk amperli 5 bacaklı role tetiklemsi olarak kullanın ve aküden direkt kablo ile balast artısını akü artısına role kontakları ile direkt bağlayın. 19 Ocak 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Mustanoğlu 19 Ocak 2014 Yazar Paylaş 19 Ocak 2014 aküye bağlayınca aküyü bitiriyor. sarım sayısı 7 den 5 e düşmüş oluyor. 2 sarım boşu başına elektrik üretir Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 (düzenlendi) Sarım sayısı falan bilmem bildiğim aküye şarj dinamosu vasfı gören bir parça ile bağlantı var ise motor çalışırken aküye bağlı hattan akım çekilince aküyü bitirmesi diye bir sorun bilmiyorum.Benim düşüncem siz bu sargı vesaire araştırmasından düşüncelerinizi arındırıp bir kenara koyup önceki mesajımdaki gibi yada direkt aküden anahtar yardımı ile balasta baglantı yapın düşüncem odur ki sorunsuz kullanacaksınız.Orjinal far tesisatını elemeniz gerekiyor.Ben linkteki motora mercek çalışmasında direk akü başlarından anahtar vasıtası ile balastları bağladım o tarihten bu yana sorunsuz kullanılıyor.Bu motor far tesistaındada dalgalı voltaj vardı kullanılamıyordu.http://www.geceucusu...aj/page__st__20 19 Ocak 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts