Oktay Toker 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Xenon kitide oem kullanma imkanın olursa performans olarak emegine degecek seçim. Gündüz farı olarak Face ortamında aktardığım gibi öncelik orijinal kalıpta yapılar.Elimle yapacağım kararını alırsanız seçenekleri ve malzemeler için fikirleri sundum.Merakınıza dayalı olarak forum içinde bir çok çalışmalar,detaylı sayılacak resimler ve fazlası ile anlatım esaslı yorumlar mevcut,araştırmak öğrenmek sizin elinizde.Çok zorda kaldığınız nok ta olursa buradan sorduğunuzda elimizden geldiğinnce çözüm odaklı yardımlarımız olacaktır.Kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Salih Emirhan Melemez 18 Şubat 2018 Paylaş 18 Şubat 2018 Bu arkadaşın yaptığı farın resmini nereden bulabiliriz? Yorum bağlantısı
Salih Emirhan Melemez 18 Nisan 2018 Paylaş 18 Nisan 2018 (düzenlendi) Merhabalar, herkese iyi günler. Mercek far işine buradaki konular ve bu forumu dolduran bilgi dolu insanlar sayesinde başladım. İşlemi sonlandıralı 1 ay kadar bir süre olmuştur. Burada paylaşmak için anca zamanım oldu. Aşamalar halinde yaptıklarımı resimli olarak anlatayım. Buradaki abilerimiz bizlere nasıl örnek olduysa belki aynı işlemi yapacak insanlara da bir faydam olur. Kullanılan malzemeler; Isıtıcı Tabancası ( olmazsa olmaz) Tornavida seti. Gravür Seti ( Delmek kesmek vidalamak için elektrikli bir alet matkabın küçüğü diyebilirsiniz. Çok fonksiyonlu.) Sista Siyah akvaryum silikonu (Solventsiz) 404 kırmızı conta (mercek deliklerini kapatmak için) Motip siyah ısıya dayanıklı sprey boya Hella İNTEMO Gen7 Mercek Porshe mercek kapakları Yerli bir firmanın balans kiti (birinden ucuza buldum) D2s ampuller. Öncelikle farları araçtan söktüm. Gördüğünüz gibi çok tipsiz bir görüntü aldı. Yaklaşık 2 hafta böyle kaldı araç Kimse görmesin diye otoparkta sakladım Aşağıda gördüğünüz resimde aşamalar daha başlamadan önceki hali. Isı Tabancası ile baya uğra verici boğuşmalardan sonra camı fardan ayırdık. Motor ile ayarlanan çanağı yerinden sökerek. Mercek sabitleme işlemlerine başladım. 4 tane saplama vida civata ile sabitlemesini yaptım. Tabi H4 oldugu için asıl yuvaya merceğin arkası girmedi. Mecburen arka taraftan kesmem gerekti. Gravür kesme uçları yardımıyla dikkatlice kesim işlemine başladım. Sonunda sabitlendi. Fakat şöyle bir sıkıntım vardı. Hella intemo gen 7 mercek kullandım. Mercek kapakları orjinal mercek kapağı değildi. O yüzden kendim otturtmam lazımdı. Bunun için merceği sabitledim ve kapağın kenarlarına kırmızı conta ve daha fazla olmak üzere siyah silikon sıktım ve güvenli bir yere oturtarak 1 gün kurumasını bekledim. Çanağı çıkardıkta sonra masanın üzerine koyarak orjinal H4 ampuluyle çizgi aldım. En sıkıntılı yer burası En sonunda merceği sabitledik. Sıra geldi Bu aynanın önündeki plastiği maskeleyip boyamaya. Maskeleme bandı ile maskeleme işlemini yaptım. Boya olarak MOTİP ısıya dayanıklı siyah boya ile boyadım. Tabi boyamadan önce parçayı sulu zımpara yaparak iyice temizledim. Daha sonra 3 kat halinde boyama yaptım. ( Her defasında kurumasını bekledim. Kurukduktan sonra diğer katları attım) Çok profesyonel olmasada gündüz ledi olmazsa olmaz dedik. Amatör bir şekilde gündüz ledi tasarladık bulduk diyelim. Grevür uçları yardımıyla gündüz ledlerini sabitleme yerlerine çok küçük delikler açarak plastik kelepçelerle sabitledim. Bu aşamada Oktay abi benden illallah etti biliyorum farkındayım eminim Oktay abi kusura bakmayasın her defasında benden desteklerini esirgemedi. Buraya kadar herşey normal. Sıra geldi arka kapak mevzusuna. Tabi D2s ampul dışarı çıkıntı yaptığı için orjinal kapağı orayı kapatmadı. Bunun için gittim yapı marketten 110 luk pimaş boru aldım Isı tabacansıyla ısıtarak arka kapağın şeklinia aldırdım. Fazla uğraştırmadı. Tabi pimaş boruyu alırken 2 tanede kapağını aldım. Kapağı çok sıkı. Bu sıkılık sorun oluşturabilir (ampul değişimlerinde) diye contadan az bişe kestim traşladım yani. Şimdi ne bol ne de çok sıkı. Pimaşı arka tarafa otutturdum. Oktay abi ne kadar vidaya sıcak bakmasa da alttan ve üstten 2 tane vida ile sabitledim. Kapağı çıkarırken elime gelmesin diye. Tabi vidayla iş bitmedi. Kapağın içerisinden siyah silikonla iyice etrafını döndüm. Pimaş boruyu siyaha boyadım fakat resmini çekmemişim. Görseniz orjinal gibi oldu. Hiç sonradan eklendiği belli bile olmuyor. Daha sonra kapatma işlemi için ön camı ve oturacağı yerlerdeki silikonları iyice temizledim. Sista siyah akvaryum silikonu ile kapatma işlemine başladık.silikonu çizgi halinde çektik ve kapağı yerinde otutturduk. Maskeleme bandı ile bantlayarak yaklaşık 1.5 gün boyunca kurumaya bıraktım. Bu arada aracımda ayarlanabilir amerikan park var. Gündüz ledlerini direk ona bağladım. amerikan parklar dimmerli tuşu çeviriyorsunuz ışığı azalıyor daha fazla kısarsanız komple kapanıyor. Gündüz ledinin ışığı çok fazla çıkıyor gündüz bile göz alıyor. Bunun için gündüz ledleri yaklaşık olarak %40 performansla çalışıyor şuanda. Akşamları far gibi mübarek. Gündüz gayet görülür şekilde. Bu süreçte bana destek olan Oktay abiye sonsuz teşekkürler. Adam yılmadı her sorduğun soruya cevap verdi. Böyle insanlar zor bulunur. Aynı şekilde bana yardımcı olan bir abimiz var ismini hatırlayamadım. Onu da yazacağım. Telefona baktım ismini bulamadım. Bu süreç baya uzun ve zorlu bir süreç. Yaklaşık 2 haftayı buldu. Gece çekimlerini henüz yapmadım. Ama çizgi alırken ve ilk defa yaptığım için hatalarım olmuş. Çizgiler biraz sıkıntılı duruyor ama gece görüşü mükemmel. Elimde bu kadar geliyor. Forumda bana yardımcı olan desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Çok yararlı bir forum sitesi 18 Nisan 2018 tarihinde Salih Emirhan Melemez tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Nisan 2018 Paylaş 18 Nisan 2018 Eline cebine sağlık.İyi günlerde kullan. Kenar krom bölümler çalışmanın en göz alıcı noktası olmuş. Yorum bağlantısı
Salih Emirhan Melemez 18 Nisan 2018 Paylaş 18 Nisan 2018 Şimdi, Oktay Toker yazdı: Eline cebine sağlık.İyi günlerde kullan. Kenar krom bölümler çalışmanın en göz alıcı noktası olmuş. Sayende güzelleşti abi sağolasın Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 19 Nisan 2018 Paylaş 19 Nisan 2018 Ellerine sağlık kardeşim gayet güzel olmuş keşke hazır farı açmışken sinyal bölümünü grup lens yapsaydın çok etkili ve güzel bir görünüm olurdu ... Yorum bağlantısı
Salih Emirhan Melemez 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 On 19.04.2018 at 20:36, Mahmut Akbulut yazdı: Ellerine sağlık kardeşim gayet güzel olmuş keşke hazır farı açmışken sinyal bölümünü grup lens yapsaydın çok etkili ve güzel bir görünüm olurdu ... Grup lensten kastın ne abi? merak ettim şimdi On 24.04.2018 at 17:53, Selçuk Keleş yazdı: Çok güzel olmuş, tebrik ederim. Teşekkürler abi sizler kadar olmasa da birşeyler yapmaya çalıştık Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 12 saat önce, Salih Emirhan Melemez yazdı: Grup lensten kastın ne abi? merak ettim şimdi Bahsettiğim bu kardeşim , hem görsel olarak hemde işlev olarak güzel olurdu ... 1 Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Çakmak 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 On 18.04.2018 at 11:58, Salih Emirhan Melemez yazdı: Salih Bey ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Forumda yeniyim ilk defa aynı sizin gibi 2011 model symbol'e mercek far uygulaması yapacağım. farı açıp merceği yerleştirdim fakat kullanacağım mercek H1 ampul kullanıyormuş. geldiğinde fark ettim. Şimdi benim H4 soketimi H1 ampüle nasıl uyarlayacağım bağlantıları nasıl yapacağım bilemedim. H4 relay harness diye yabancı forumlarda geçiyor fakat mantığı tam oturtamadım. nasıl bağlantıları yaptınız açıklayabilir misiniz? Kıymetli yardımlarınızı esirgemezseniz müteşekkir olurum Yorum bağlantısı
Oktay Toker 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 İnceleyiniz.Lakin bildiğinizide düşünerek yinede uyarma mahiyetinde öncelikle kullandığınız merceğin kısa ve uzun far olarak çalışan versiyonda olması önemli unsur. Yorum bağlantısı
Salih Emirhan Melemez 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 On 04.05.2020 at 02:45, Ömer Faruk Çakmak yazdı: Salih Bey ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Forumda yeniyim ilk defa aynı sizin gibi 2011 model symbol'e mercek far uygulaması yapacağım. farı açıp merceği yerleştirdim fakat kullanacağım mercek H1 ampul kullanıyormuş. geldiğinde fark ettim. Şimdi benim H4 soketimi H1 ampüle nasıl uyarlayacağım bağlantıları nasıl yapacağım bilemedim. H4 relay harness diye yabancı forumlarda geçiyor fakat mantığı tam oturtamadım. nasıl bağlantıları yaptınız açıklayabilir misiniz? Kıymetli yardımlarınızı esirgemezseniz müteşekkir olurum Ustam kusura bakmayın çok sonradan gördüm mesajınızı. Benim ampuller D2S olduğu için H1 veya H4 ile uğraşmadım. Uyarlanacağı hakkındada bilgim yok malesef Ama forumda bu işleri çok iyi bilen abilerim kesinlikle vardır Yorum bağlantısı
Recommended Posts