Nuri Aksu 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 arkadaşlar internetten uzaktan kumandalı sistem aldım.Tüm baglantıları yaptım fakat sinyallere gelince 1 tane 12 volt park çıkışı var benim araçta sinyaller sag ve sol olarak 2 ayrılmış.Mecburen sol tarafa bagladım.2 tarafa nasıl baglarım.4 lülerin tetiklemeside iki sinyal kablosunun tek dügme ile basit şekilde çalıştırıyor.Bu sorunu nasıl cözerim. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Her iki sinyal kablosuna da diyot bağlayın ve park tetiği ile birleştirin ... 2 Yorum bağlantısı
Onur Koç 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Şöför kapısı açılıp kapandığında tavan lambası 10-15 saniye süreyle yanık kalıyor.Bende merkezi kilit ile tavan lambasını yakmak istiyorum.Follow me home modüllerinden başka alternatif var mi?Varsa nasıl yapabilirim? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 arkadaşlar internetten uzaktan kumandalı sistem aldım.Tüm baglantıları yaptım fakat sinyallere gelince 1 tane 12 volt park çıkışı var benim araçta sinyaller sag ve sol olarak 2 ayrılmış.Mecburen sol tarafa bagladım.2 tarafa nasıl baglarım.4 lülerin tetiklemeside iki sinyal kablosunun tek dügme ile basit şekilde çalıştırıyor.Bu sorunu nasıl cözerim.Foruma ad ve soyadınızla üye olmanız gerekiyor, bildirirseniz değişikliği yapacağım. Yorum bağlantısı
Nuri Aksu 16 Şubat 2014 Yazar Paylaş 16 Şubat 2014 Aradım ama bulamadım adımı nereye yazacagım düzeltmede yapamadım.bazen bir gecede 5 -6tana foruma üye oluyoruz sonra şifreler karışıyor o yüzden hep aynı adı yazarım ki unutmayayıl diye kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Aradım ama bulamadım adımı nereye yazacagım düzeltmede yapamadım.bazen bir gecede 5 -6tana foruma üye oluyoruz sonra şifreler karışıyor o yüzden hep aynı adı yazarım ki unutmayayıl diye kusura bakmayın.Bu sayfaya yazmanız yeterli... Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 yalnız 1N4007 diod koymayınız ısınıp patlıyorlar. Yorum bağlantısı
Nuri Aksu 24 Şubat 2014 Yazar Paylaş 24 Şubat 2014 Yönetici arkadaşa teşekkür ederim düzenleme yaptıgı icin ...... Yorum bağlantısı
Recommended Posts