Bilal Aydoğan 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Merhaba forum üyeleri;Aranıza aktif olarak yeni katıldım. Ama 1-2 haftadır faal biçimde konu ve yorumlarınızı inceliyorum. Her forum üyesinin, özellikle OKTAY TOKER beyefendinin konulara yaklaşımı ve yardımseverliğini takdirle izliyorum. Gece uçuşu admin ve üyelerini gönülden kutluyorum.2. el junyan marka angel eyes far aldım bir arkadaştan, onada araçla beraber geldi ne o ne de ben araç üzerinde hiç görmemiştik farı. Geçen hafta taktırdım farları, xenon uyguladık junyan kullananların bahsettiği aydınlatma problemlerinden eser yok gayet başarılı bir aydınlatması var. hiç ayar yapmadan 10 metreden kısa farları duvara yansıttık aydınlatması normal, çizgisi gayet belli. Sağ far biraz havada oda normal biliyorum sağdan yürüyen trafikte doğrusu bu olsa gerek.Gelelim angel halkalara. Gündüz hiç belli olmuyor. Farlar açıkken hiç belli olmuyor. Sadece akşam 7 ile 8 arası belli belirsiz kullanıyorum. Sol far iç güveysinden hallice halkanın üst tarafı karanlık. Sağ far halkası berbat ötesi yansam mı yanmasam mı havasında. Zaten sağ farın balastımı desem drencimi desem diyot mu desem o yoktu tamircim uydurdu biryerlerden dolayısı ile kötü olan performans dahada düştü. Halkalarımı güçlendirmek istiyorum. En azından gündüzde biraz belli olsunlar biraz. Onun için sizlerin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Ledler mi devreler mi, halkaları mı değiştirmeliyim en pratik yolu gösterirseniz sevinirim.Far resimleri internetten alınma. gerekirse kendi aracımın fotolarınıda yüklerim.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.Hayırlı forumlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bilal bey merhaba hoş geldiniz Angel farlarda kullanılan ledler kalitesiz ve kısa ömürlüdür bunların yerine Oktay abimizin kullandığı SMD ledlerden yada power ledlerden kullanırsanız istediğiniz aydınlatma kalitesini yakalamış olursunuz.Bu işlemler için farı açmak gerekecek yeterli bilgi ve el becerisine sahip misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Bilal Aydoğan 4 Nisan 2014 Yazar Paylaş 4 Nisan 2014 Hayır Mahmut Bey maalesef değilim. Ama tamircimi ikna ederim, o becerikli duruyor ama angel farlar konusunda tecrübesiz maalesef. Doğru yönlendirirseniz bizi bir şekilde üstesinden geliriz. Halkalarımın yuvasına uyacak led tavsiyesi verirseniz sevinirim. Umarım standarttır junyan ın kullandığı ledler. eğer standart ise Oktay abinin bir yorumu var ekdeki linkte onu takip etmeye çalışacağım. http://www.geceucusu.com/topic/3730-angel-ledlerinin-degisimi/ Yorum bağlantısı
Bilal Aydoğan 4 Nisan 2014 Yazar Paylaş 4 Nisan 2014 bu fotoları az önce çektim iş dönüşü. en alttaki flaş açık çekildi. Fotograftada güzel çıkmış kameradan dolayımı nedir. yalancı çıkaracak beni. Ama sol fardaki sönüklük bariz belli sanırım. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Tamirci arkadaşın ledleri iyi biliyorsa bu angelların içindeki minik smd ledleri söküp yada 30 derecelik 3 mm ledler de olabilir 1 watt power ledlerden alıp sogutucusunuda farın içine dogru uzayacak şekilde monte edebilirse kullanılabilir hale gelir.En basit çözüm bu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts