Özgür Özdemir1679652617 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Merhaba forumunuza yeni katıldım. Sizden aracıma gündüz farı yapımı için yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Aracın far resmini ekledim siyah çizgi çektiğim yerleri led ve pleksi ile gündüz farı yapmayı düşünüyorum. Led olarak hangi ledleri kullanmalıyım ve sizde orda güzel dururmu yoksa başka bir şekildemi yapmalıyım? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Özgür bey merhaba hoş geldiniz Ben olsam pleksi ile uğraşmam , sinyal yuvasına 4 lü kare power led le çok daha etkili ve dikkat çekici gündüz led uygulaması yapılır(bence)4x3W beyaz power led kullanılırsa 12W lık güçlü bir drl elde edilir hem basit hem etkili.... Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 (düzenlendi) Aman şerit led kullanmayin oraya çok basit bir görüntü oluşturuyor. Yapmışken sinyallere de led yapin birde far karartma yapilabilir. Zamanınız varsa çok güzel şeyler uygulanabilir. 12 Nisan 2014 tarihinde Erkan Kahya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Özdemir1679652617 13 Nisan 2014 Yazar Paylaş 13 Nisan 2014 sinyalleri filan değiştirmeyi düşünmüyorum zaten şerit led güzel durmuyo pleksini arkasında filan nokta nokta kalıyo. onun için tekrardan led dizilimi yapmayı düşünüyorum pleksiyide istediğim şekilde tornalamayı düşünüyorum.Birde sinyal yuvasına dörtlü powerled koymak yerine dışarıyada koyabilirim ama farklı bişey olsun diye farın içine koymayı düşünüyorum yoksa tamponuda delip yapabilirim power led dizilimi. Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Park kısmının önüne 4lü düz sıra halinde olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts