İçeriğe Yönlendir

Honda Accord 7 (2002-2007) Uzun Hüzme Gündüz Farı

Cem Arı

Recommended Posts

Cem Arı
(düzenlendi)

Selamlar arkadaşlar,

Aracım 2008 model Honda Accord. Amerika ve Kanada versiyonları haricinde gündüz farı mevcut değil. Bir süredir çözüm arayışındaydım. Fatih hocanın hediye ettiği! ;) mercekli led ampulleri, parklara takarak bir süre kullandım ama yeterli değildi.

IMAG1914.jpg

Osram, Hella, Philips ürünlerine baktım ama hiç birini koyabileceğim uygun bir yer yoktu, şık durmayacaktı. Sonra, USA ve Kanada versiyonlarındakini uygulamaya karar verdim ve bu konuda araştırmaya giriştim. Yabancı sitelerde, bu işi yapan bir kaç devre buldum ama kullanıcı geri bildirimleri çok fazla yoktu. Araştırmaya devam ederken, sonunda burayı ve Servet hocamın ürettiği devreyi buldum :exc1: Ürünün detayı burada: http://www.geceucusu...z-fari-sistemi/

Montajdan sonra sistemin çalışması:

IMAG2355.jpg

IMAG2354.jpg

www.youtube.com/watch?v=n6535QN-j4k

Sistemin en güzel özelliği, her reflektörün aynı ışık gücünü yayma yetisine sahip olmadığından, %10-50 arasında kalibre edilebilmesi.

Tam istediğim gibi oldu. Dış görünüşte hiç bir değişiklik yapmaya gerek kalmadı. Gayet orjinal ve şık bir görünüme sahip. Eline, emeğine sağlık Servet hocam. Bir kez daha teşekkür ederim. :bravo:

tarihinde Cem Arı tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Bu aracın farı çok dar, uygulama yapmak zor. Bu devre gerçekten harika :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
Cem Arı
(düzenlendi)

Servet hocam, uluslararası üne kavuştun :bravo:B):lol:

Videonun yoruma bak. Doğrudan senle görüşmesi için, elemanın epostasına senin adresi göndereyim mi?

@Misafir

www.youtube.com/watch?v=IFdoAGJLpDg

tarihinde Cem Arı tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Arı

"Bu mesaj Cem Arı tarafından düzenlendi: 22.10.2015 - 12:27"

Senin mesajın gönderimi 22.10.2015 - 13:46

La F5 yap arada la... F5 :lol:

Yorum bağlantısı
Cem Arı

Eposta adresin bende mevcut zaten de, iznini almadan koymayayım dedim. Yazmamışsın sen, dur ben yazayım madem.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...