Cem Durna 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Merhaba arkadaşlar. Gündüz farı yüksek şiddette ışık veriyo ama park modunda ışık kısılca yanıp sönüyo. Elwktrikçi test etti ve bitsne ledinin bozuk olduğunu döyledi. Yenisiyke değişmedi lazımmış. Bu resimdeki ledi nerden bulabilirim. Marka model vs. Hakkında bilgidi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinim. Yorum bağlantısı
Ozan Kar 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 (düzenlendi) yanıp sönme olayı genel bi sorun, gem modulunu güncelleyince düzelmiş genelde. Tabi senin araçta gemde DRL olarakta kodlamak lazım. Hiç birşey yapmadıysan(paralel direnç vs) kontrol için arasıra anlık olarakta söndürüp tekrar yakıyor. 17 Eylül 2014 tarihinde Ozan Kar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Durna 17 Eylül 2014 Yazar Paylaş 17 Eylül 2014 Yok ozan abi. Led de arıza var. Diğerinde sorun yok. Sadece sol farın ledleri gündüz modunda çalışıyo. Ama parkı açınca 1 sn yanıyo sönüyo. Test ettik ölçtük felan sağlam farı devresiyle sadece led bozuk olduğundan sorun yaşanıyo ve devre tamamlanmadığı için kapanıyo. Ben bu lefi bulursam sorunu çözcrmde nerden bulcaz onu çözrmedim )) Yorum bağlantısı
Cem Durna 17 Eylül 2014 Yazar Paylaş 17 Eylül 2014 Arkadaşlar ledin modelini buldum. Bunu nerden tedarik edebilirim ? Yorum bağlantısı
Ozan Kar 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Yok ozan abi. Led de arıza var. Diğerinde sorun yok. Sadece sol farın ledleri gündüz modunda çalışıyo. Ama parkı açınca 1 sn yanıyo sönüyo. Test ettik ölçtük felan sağlam farı devresiyle sadece led bozuk olduğundan sorun yaşanıyo ve devre tamamlanmadığı için kapanıyo. Ben bu lefi bulursam sorunu çözcrmde nerden bulcaz onu çözrmedim ))tamam benim dediğim sorun daha farklı zaten göz kırpma şeklinde açılıp kapanma yapıyor. Yorum bağlantısı
Cem Durna 17 Eylül 2014 Yazar Paylaş 17 Eylül 2014 Ozan abi senin dediğin sorunu ben kesin yaşıcakmıyım şimdi. ben aküden drl için hat çekcemde ? Yorum bağlantısı
Ozan Kar 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Ozan abi senin dediğin sorunu ben kesin yaşıcakmıyım şimdi. ben aküden drl için hat çekcemde ?DRLde değilde parkta oluyo, bende arasıra yapıyo şuan. Sen yaşarmısın şans. Paralel kondansatörde çözebilir aslında onun devresini hazırlamıştım. Bende DRL kontağa bağlı olarak sürekli vardı yani parkı açınca hem drl ucuna hem park ucuna elektrik gidiyordu, titreme varken DRL ucundakini kaldırınca titremede gidiyordu o yüzden DRL ucunu röle ile ayırdım sorun yok gibiydi ama geçenlerde yine yaptı, üşendim tekrar söküp kondansatör denemeye. Bu arada orjinalini ölçmüştüm tam hatırlamıyorum ama parkı açınca drl ucuna 7v gidiyordu diye kalmış aklımda, ama biraz aceleye gelmişti alakasızda olabilir.Ama dediğim gibi bu titreme olayı fabrika çıkışlılarda da olabiliyor.Biraz karman çorman yazdım ama anlarsın umarım Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Garanti dahilinde değişim yapılması gerekmezmiydi ? Yorum bağlantısı
Ozan Kar 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Garanti dahilinde değişim yapılması gerekmezmiydi ?far (yada drl) sonradan alındı. Yorum bağlantısı
Cem Durna 18 Eylül 2014 Yazar Paylaş 18 Eylül 2014 Abi bide far kasasının üstünde drl ve patk için 13,5v yazıyo. Bından dolayı olabilirmiki Yorum bağlantısı
Coşku Arşiray 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/LUMILEDS-LXM8-PW27-REBEL-WHITE-2700K-/271177862157bu adreste mevcut.Arkadaşlar ledin modelini buldum. Bunu nerden tedarik edebilirim ? Yorum bağlantısı
Cem Durna 18 Eylül 2014 Yazar Paylaş 18 Eylül 2014 Bu linki bende bulmuştum ama türkiyede satan birini bulmam lazım :/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts