İçeriğe Yönlendir

Renault Kangoo 2 (2008-2021) bi xenon

Fatih Demirtaş1679652601

Recommended Posts

Çağdaş Kureyş

Var abi olmazmı şanzımanda laguna 2000 motor şanzımanı 4. ve 5. vites uzun . bir önceki yorumumda yazacaktım şimdi söyleyim bende de M. Gazihan  yazılım mevcut zaten net 107 hp 265 nm tork mevcut 0 - 100 ü bırak 1-2-3 uzarken bir el hep direksiyonda zaptetmek gerekiyor . Aynen biraz şaka yapıyorum çoğu wag gurubu 1.6 tdi lara falan çok zevkli oluyor . zaten cam tavan çift sunroof üst dolaplar  megane motor vs. dolu dolu bir araç birde yazılımla mercek xenonu eksikti onu da yaptım tr de çok sayılı olan bir seri 20 küsür adet olarak biliniyor belki de mercekleri ile tek oldu diyebilirim bu doluluktaki versiyonlar arasında 

Yorum bağlantısı

Bende 2007 yılında 3 adet trekka vardı. 450.k olunca sattık. Fena makina idi onlar. Stok 102 bg 

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Ali Koç

Kolay gelsin arkadaşlar bir kaç sorum olacak bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler 

aracım 2008 Renault kango yeni kasa 2008-2012 arası üretim modeli olanlardan 

Far mercek montajını kendim yapmak istiyorum hiç bir tecrübem yok bu konu da onu söyleyim fakat elim bu tür işlere yatkın bir çok sitede araştırma yaptım inceledim izledim fakat bazı konular kafama takıldı 

1 ) bi xenon mercekleri yurt dışında set halinde araştırdım fakat benim aracımın mevcut ampülleri halojen h4 ben mercek setlerine bakıyorum hiç bir şekilde h4 yok h1 olarak xenon set olarak satılıyor bu xenon setlerin yuvaları küçük halojen ampül takmak istesem takmam 

2) araç muaneye de gideceği için nasıl bir işlem yapmam lazım sonuçta biz muaneye sürekli gitmek zorundayız nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verme imkanınız var mı ? 

3) bana Önere bileceğiniz bi xenon mercek ve xenon kit modelleri var mı ? 

Ben d1s veya d2s model olan merceklerden mi almalıyım ? 

4) araç h4 bağlantı kablolarını nasıl yapmalıyım ? Nasıl mercek fara göre ayarlarım bilginizi bekliyorum ☺️☺️

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
13 saat önce, Ali Koç yazdı:

Kolay gelsin arkadaşlar bir kaç sorum olacak bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler 

aracım 2008 Renault kango yeni kasa 2008-2012 arası üretim modeli olanlardan 

Far mercek montajını kendim yapmak istiyorum hiç bir tecrübem yok bu konu da onu söyleyim fakat elim bu tür işlere yatkın bir çok sitede araştırma yaptım inceledim izledim fakat bazı konular kafama takıldı 

1 ) bi xenon mercekleri yurt dışında set halinde araştırdım fakat benim aracımın mevcut ampülleri halojen h4 ben mercek setlerine bakıyorum hiç bir şekilde h4 yok h1 olarak xenon set olarak satılıyor bu xenon setlerin yuvaları küçük halojen ampül takmak istesem takmam 

2) araç muaneye de gideceği için nasıl bir işlem yapmam lazım sonuçta biz muaneye sürekli gitmek zorundayız nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verme imkanınız var mı ? 

3) bana Önere bileceğiniz bi xenon mercek ve xenon kit modelleri var mı ? 

Ben d1s veya d2s model olan merceklerden mi almalıyım ? 

4) araç h4 bağlantı kablolarını nasıl yapmalıyım ? Nasıl mercek fara göre ayarlarım bilginizi bekliyorum ☺️☺️

Bu konuda ve diğer konularda montajla ilgili bir çok yorum var , teknikler aşağı yukarı benzer zaten.

D1S bi-xenon mercek (yeni hella bixenon mercek öneriliyor), D1S balast ve D1S ampullere ihtiyacınız var. Burdan temin etmenizi öneririm en azından bir sorun olursa hızlı çözüm sağlanır. Yıkama ve seviye tertibatı olmadığından muayenede ağır kusur sayılıyor, merceğe H7 halojen ampul takıp gidiyorlar genelde. 

H4 farlarda röle ile aküden bağlantı yapılacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...