Oktay Toker 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Ankara'dan bir arkadaşımızın Mercedes 190 aracı için Kristal marka sağdan trafik için yapılmış şeffaf camlı far alındı.Bosch bi-xenon mercek,Sis bölümünede yeni nesil Bosch servo bi-xenon merceği düz çigi halinde sabitleyerek sis merceği olarak kullanıldı.Gen5 balast ile kullanıma hazır hale getirildikten sonra Farın iç çerçevesi şeffaf pleksiden yapılmış.Bunu degerlendirerek çerçevenin ön yapısındaki kenar çizgilerinin olduğu kısımlardaki krom tabanı silip gümüş grı renk ile şeffafca boyadım.Ledlerin birlşemiş hali.Ledlerimiz bu defa 8000k renk tonunda oldu.1watt Edison power ledler kullanıldı.Sinyal ledlerinde günışığına yakın tonda smd5630 kullanıldı.amber tonu yakalamak için renk kagıdı kullandım.Bitmiş halleri. 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Dümdüz farmış bu ya Eline sağlık, araç üzerindeki fotosu da gelcek mi Limite gelmişim beğenemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Engin Şahan 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Oktay Abi 5630/5730 smdlerin bağlantısı hakkında detay verebilirmisin acaba Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Şubat 2015 Yazar Paylaş 14 Şubat 2015 4 erli seri baglıyorum ve diğer serilerle beraber paralel baglıyorum.Toplam akıma görede ısı boyutunuda hesaba katıp direnç kullanıyorum.Sadece bu ledlere mahsus bir baglantı değil bütün ledlerde aynı sistemi kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts