Yasin Yıldırım1679652622 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Arkadaşlar sonradan takılan vw polo led farımın her ikiside yarısından çoğu buhar yaptı, önceden de gidip silikon çektirmiştik, üst tarafında ıslaklık yok ordan su veya hava girmiş olcagını sanmıyorum ama benim sormak istediğim şu. Farın 4 bir tarafına silikon çekilse su veya buhar girme ihtimali gene varmı? Eğer 4 bir tarafına çekilmediyse sadece üst tarafa çekildiyse doğal olarak girer normaldir ama 4 bir tarafına çekildiği halde ve gene su veya hava giriyorsa motorun oralardaki boşluktan mı girmiş olabilir acaba? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Angel fara xenon kit mi taktınız ? Yorum bağlantısı
Yasin Yıldırım1679652622 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Angel fara xenon kit mi taktınız ?Yok. Normal oem ledli bi xenon. Komple farlar degisti yani. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Çok ilginç Buhar yapmasının değişik sebepleri var hava tahliye kanalları kapalı yada bir şekilde tıkalı ise yağmurlu yada nemli havalarda buhar yapabilir . Motor yıkanmış sa su temasından dolayı yapabilir , far toz kapağı tam kapanmamışsa yada açıksa yapabilir . 1 Yorum bağlantısı
Yasin Yıldırım1679652622 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Çok ilginç Buhar yapmasının değişik sebepleri var hava tahliye kanalları kapalı yada bir şekilde tıkalı ise yağmurlu yada nemli havalarda buhar yapabilir . Motor yıkanmış sa su temasından dolayı yapabilir , far toz kapağı tam kapanmamışsa yada açıksa yapabilir .Bugün motor yıkandı yani temizlendi. Dediğiniz gibi bir seferlikten dolayı ordan yapmış olabilir. Farın 4 bir tarafına silikon çekilse aralardan tuttugum ışığı içeri geçirme ihtimali var mı peki? Biraz önce kaputu açıp far boşluklarından el feneri ile tuttum ışığı aralardan motora aldı. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Silikon şeffaf ise ışığı geçirir ... Yorum bağlantısı
Yasin Yıldırım1679652622 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Silikon şeffaf ise ışığı geçirir ...Üst taraftaki silikona bakacak olursak biraz kalın gibi. Işığıda tam geçiriyor yani belli oluyor yansıdığı yerden. Hava tahliye kanallarının açık oldugundan eminim. Çünkü takan kişi söylemişti neler yaptıgını silikon çektiğini ( sadece çektiğini söyledi ama üst taraf dışında başka bir yere çektiğini söylemedi ), hava tahliye kanallarını açtıgını vs. Kablolardan doğru geçme ihtimali nedir acaba?Bakalım şu motor bir kurusunda arabayı normal yıkatim tekrar aynı sorun olacak mı merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Motor yıkandıktan sonra oluşan su buharı sebep olmuş olabilir ... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Yıldırım1679652622 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Motor yıkandıktan sonra oluşan su buharı sebep olmuş olabilir ...İnşalalh dediğiniz gibidir yoksa gerçekten cok can sıkıyor bu durum. 10-11 gün sonra taktırdıgım yere tekrar gidicem tampon değişecek, o zamana kadar aynı sorun olursa yeni bir işlem yaptırıcam bakalım artık. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Buhar işleminde yeniden üst katman olarak silikon hiç bir işe yaramaz.Farlar su almaz ,Alması için kırıklık,çatlak ve ciddi manada basınçlı su ile bu çatlaka ve kırıklardan su girer onun haricinde zor.Far kasası ile cam birleşiminde en az yarım cm den fazla gömülü çevreleyen kanallar mevcut.Buralarda cidden silikon olmayacakki basınçlı su sızsın ve biraz sızsa zaten onun buharı çok daha farklı olur.Normal buharlaşma güneşe koyun yarım saat sonra görünmemeye başlar.Su girmiş farda bu çok gecikmeli olur.Buhar olayı tamamen hava sirkulasyonu ile ilğili.Kış ayında nasıl ev camları buharşalma tarzında görüyorsak aynı mantık farlardada oluyor.Bu tip farlarda hava kanallarının üst lastikleri genelde yerinden çıkar ve işlevini tam yapamaz. Yorum bağlantısı
Yasin Yıldırım1679652622 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Buhar işleminde yeniden üst katman olarak silikon hiç bir işe yaramaz.Farlar su almaz ,Alması için kırıklık,çatlak ve ciddi manada basınçlı su ile bu çatlaka ve kırıklardan su girer onun haricinde zor.Far kasası ile cam birleşiminde en az yarım cm den fazla gömülü çevreleyen kanallar mevcut.Buralarda cidden silikon olmayacakki basınçlı su sızsın ve biraz sızsa zaten onun buharı çok daha farklı olur.Normal buharlaşma güneşe koyun yarım saat sonra görünmemeye başlar.Su girmiş farda bu çok gecikmeli olur.Buhar olayı tamamen hava sirkulasyonu ile ilğili.Kış ayında nasıl ev camları buharşalma tarzında görüyorsak aynı mantık farlardada oluyor.Bu tip farlarda hava kanallarının üst lastikleri genelde yerinden çıkar ve işlevini tam yapamaz.Cevabınız için teşekkürler. Eğer basınçlı su buhar yaptıysa bugün motor temizlendi komple belki onunla alakalı olabilir. Ama şöyle birşeyde var mesela bugün 5-10 dakikalık bir yere gittim yağmur yağmadığı halde buhar çoğaldı ama tabi ki hava soğuktu. Bu normal midir peki? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Aslında normal değil ama bu yan sanayi farlarında sıkça görülen bir durum.Nokta atışlı bir tespit yazmak çok zor.Şu ana yapılabilecek yazdığım gibi arkadaki hava kanallarına kontrol etmek.Buharlaşama anında kendiliğinden kaybolmasını beklemek dogru olandır.Yok sabredemem diyorsanız arka kapaklardan birini açıp beklemek olur.Bu işlem sürecin tekrarına sebebiyet vericektir.Esas sorun cam ile kasa birleşiminde kullanılan silikondan kaynaklı ise bunu anlamakta biraz zor ve yapılacak işlem bu silikonu tamamen kazıyıp içinde solvent olmayan kaliteli silikonlama yapmak olur. Yorum bağlantısı
Yasin Yıldırım1679652622 13 Kasım 2014 Yazar Paylaş 13 Kasım 2014 Aslında normal değil ama bu yan sanayi farlarında sıkça görülen bir durum.Nokta atışlı bir tespit yazmak çok zor.Şu ana yapılabilecek yazdığım gibi arkadaki hava kanallarına kontrol etmek.Buharlaşama anında kendiliğinden kaybolmasını beklemek dogru olandır.Yok sabredemem diyorsanız arka kapaklardan birini açıp beklemek olur.Bu işlem sürecin tekrarına sebebiyet vericektir.Esas sorun cam ile kasa birleşiminde kullanılan silikondan kaynaklı ise bunu anlamakta biraz zor ve yapılacak işlem bu silikonu tamamen kazıyıp içinde solvent olmayan kaliteli silikonlama yapmak olur.Anladım teşekkür ederim. Farda buharlaşma belli bir süre içinde gidiyor ama bu süre 10-15 dakika gibi bir süre değil bazen 4-5 günü bulabiliyor. Bu buharlaşma fara zarar verir mi yani elektrik aksamına vs.Silikona gelincede çok araştırdım bunu benim arkadaşlarımdan da silikon sıkan var led farına onlarda daha sonra böyle bir sorun baş göstermemiş neden tek bende oldu anlamışda değilim. Farları taktırdıgımız yer abimin arkadaşının yeri. Onlar bile şaşırmış daha önceki pololarda hiç başımıza böyle birşey gelmedi diye. Abimde bende bu durumdan müzdaribiz. Onunda başına 2 kere geldi benim de ve farlar değişti ama gel gelelim kurtulamadık şu sorundan. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Takan yer neden silikon çekme ihtiyacı hissetti ki farlara her hangi bir işlem mi uygulandı? Farların içi açılıp sonra da kapatılırken belki düzgün silikon çekilmemiş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 (düzenlendi) Yazını okuyunca aklıma daha önce hiç aklıma gelmeyen fikir şu an geldi.Mantığından çok emin değilim ama aklıma yatmıyorda değil.Hava basıncı veya su temasında cam ile kasa birleşimindeki silikona mutlaka bir şekilde teması oluyorsa ve silikon solvent esaslı ise buhar salınımı yapıyor anlamına gelir.Bundan dolayı üstte yazdığım üzerine silikon katmanı ilavesi bu teması önlediğinden buhar salınımı yapmayabilir.Bu mantıkla hareket edilirse solvent esaslı olmayan kaliteli bir silikonu bu birleşim noktasını komple silikonlamak bu sorunu minumuma indirmeye yarayabilir. 13 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Farların detaylı resimlerini ekleyebilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Yasin Yıldırım1679652622 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Takan yer neden silikon çekme ihtiyacı hissetti ki farlara her hangi bir işlem mi uygulandı? Farların içi açılıp sonra da kapatılırken belki düzgün silikon çekilmemiş olabilir.Ilk taktirdigimda silikon yoktu ama far su ve buhar aldi. Sonra far degisti komple. 2.farada silikon cektik bi daha olmamasi gibisinden ama oldu malesef. Yalniz soyle birsey var ilk taktirdigim farda buhar neredeyse 1 haftada gecmiyordu ama 2.degisen farda biraz soguk havada bile buhar aliyor ama yarim saat icinde geciyor. Yorum bağlantısı
Yasin Yıldırım1679652622 15 Kasım 2014 Yazar Paylaş 15 Kasım 2014 Resim yok mu? resim Önceden telefondan girdiğim için mesajınızı göremedim kusura bakmayın, araba şuan bende değil akşam geldiğinde buharlı olursa farlar çekip koyacagım hemen. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Led'li polo farı varmıydı ki ? Far orjinal mi ? Ne marka ? İçine su girdiğine nasıl ve nerden emin oldunuz ? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Led li far var ama resim gelmediği için oem mi angel mi emin değiliz abi , oem olsa sıfır far neden buhar yapar neden silikon çekilir?Angel ların kronik sorunu zaten buhar yapması? 1 Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Led derken led gündüz farlı bende ilk okuduğumda yoktu led far ama dedim kendi kendime. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 (düzenlendi) Solvent içermeyen silikonlar artık tamamen piyasaya girişleri oldu.Bu tip silikonları alıp kullanmak doğru seçim olacak.Oem far değildir. 19 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 bu buharlaşma olayı benim panjurda da var. bu olayı yaşamamak adına panjuru tekrar açacağım. acaba araya sıkmamı önereceğiniz bulunması zor olmayan bir marka silikon var mı acaba? Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Arkasına silika jel paketlerden koyarsan buharlaşma sorunu hallolacaktır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts