Gökhan Ekren 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Hava için bir delik bırakmak nasıl sonuç verir? Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 sanıyorum arada kaynadı veya saçma bir fikir oldu benimkisi. Misal benim panjurun arkası çok sıcak hava alıyor. su girme olasılığı yok. görünmez bir yerine hava için delik açmak yarar sağlar mı buğulanmaya? anladığım kadarıyla panjur içinde sıkışan soğuk hava, motorun ısınması ile buğu yapıyor. eğer o soğuk havayı sirküle edebilirsem (dediğim gibi bir delik açarak) sanki buğulanma ortadan kalkar gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Olabilir ama su girerse sıkıntı olur silika jel kafi gelir. Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Olabilir ama su girerse sıkıntı olur silika jel kafi gelir.hocam silika jeli nerde bulabilirim. baktım 100 lük falan pakette var hep. ayrıca silika jel in zamanla formunu ve işlevini kaybetme olasılığı da var. delik olayı ise su girmesi çok zor bir yerde panjurun arkası. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Silika jel : http://www.silikajel...silika-jel.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts