Gökhan Ekren 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Belki yazacağım çok düz mantık olacak ancak işin tekniğine girmeden konuya gireyim : Benim d2s bixenon farlarım var. Bilindiği üzere d1s ler selektör konusunda daha başarılı sistemler. Şimdi internette gezinirken linkteki ürünü buldum. Ürün bu. Şimdi bu üründen bir çift alındığı takdirde norma d2s üzerindeki balastlar ve kablolar korunarak sistem d1s e geçerek hızlı selektöre hazır hale geliyor mu? Bana bu iş çok basit gibi gelmiyor. bildiğim kadarıyla bu işin bu kadar kolay olmaması gerekiyor yorumlar için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 D1s kadar olmasa da daha hizli ateslenir. Sd2s balasti zorlamaz. Ama hic kullanmadim Yorum bağlantısı
Oktay Toker 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 (düzenlendi) Linkteki adaptör d2s xenon ampulü d1s mercek yapısında kullanabilmek için tasarlanmış.D1s balast kullanamazsınız.Sadece dış kılıfı değişiyor ama ateşleme olarak şimşek selelktörü balast yapar.ampul üzerindeki ateşleyici değil.Bu ateşleyici gen5 balast için ne kadar etkisi var Mahmut veya Servet Ustam daha net yanıt verebilir ama bu çeviricide sadece soket dönüştürücü mantığı kullanılıyor.D1s xenon ampulleri yerine kullanabilirsin demiş ama çin malı balast ile bunu yapabilirsin diyor,Oem D1s balast ile değil kaldıki soketi aynen ortada ve ben öyle anladım.D2s sistemi bozmadan D1s bi-xenon mercekte rahatça kullanbilirsin ama Yeni Hella ,İntemo ve Valeo için bu adaptör gerekli değil .Bosch mercek için alınıp kullanılabilir.d1s kılıfta ama d2s için amoul tutucu şart olan yapılarda D1s ampul yerine bu xenon kullanılabilir.Gen5 tarzı sellektör istiyorsan D2s xenon ampulü kullanmak istiyorsan Selçuk ustamın Hella d2s balast seti ilanda mevcut alabilirsin.Yada Koito balast bulup alırsın kullanırsın. 24 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 Tahmin ettiğim gibi bu sadece çevirici. Duy gibi görünen yer de ateşlemeye etkisi olmayan bir bölge sanırım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Bu tarz ürünlere boşuna para vermeyin , D1S ignitör kablosu 8 pinlidir resme iyi bakarsanız ignitör değil basit bir soket görürsünüz bunlar sadece oem balastı bozulan araçlar için maliyeti ucuz ürünler... 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 25 Kasım 2014 Yazar Paylaş 25 Kasım 2014 anladım teşekkürler. biraz daha hızlı selektör için hella d2s balast alacağız gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Akkoca 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Cahilliğe verin benim bildiğim d2s de olsa d1s de olsa ampul selektör yaptığın da ampulde ışık fazlalaşması gibi bir durum olmuyor değil mi sadece merceğin arkasındaki perde açılıyor ve daha fazla yer aydınlanıyor.Ne gibi bir iyiliği var şimdi d1s in d2s e göregündüz yanmadığında ampul selektör yapıldığında daha çabuk mu yanıyor bu işleri balast mı yapıyor yoksa ampul özelliğimiSaygılarımla... Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Aynen doğru biliyorsun.Sellektörü mercek yapıyor ampul değil.D1s de altında metak bir kutu vard2s in altındaki ateşleyiçi ampul yandığında en kısa sürede ısıtmak için var bu olmazsa sellektör yaparken ampul geç tepki verir ya da ısınamaz.D1s ve D3s ampullerde (arasındaki fark sanırım sadece civa olup olmaması ) alttaki kutuda ateşleyici var ve en kısa sürede ısıtılıyor.Böylece tepkimesi daha hızlı oluyor.Ampul kadar balastın da etkisi vardir. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Akkoca 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Hmm şimdi konuya iyice odaklanınca birşey dikkatimi çekti çoğu d2s + bi-xenon kullanan araç ureticileri yanına uzun far çanağı koyuyor demek ki ampulun ısınma olayını halojenle telafimi ediyorlar yoksa yanlış mı düşünüyorum Ama sanmıyorum ya çok muteşem bir fark olacağını d1s ,d3s ile d2s arasında minimal seviyeler de fark vardır. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 d2s için ateşleyici varsa sıkıntı yok minimumdur.Çoğu firma görsel olsun diye tek ampul kullanıyor ama bazı firmalar kısalara xenon uzunlara ise halojen takıyor.yeni kasa civicler öyle. Yorum bağlantısı
Gökhan Akkoca 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 bir tane bu var bir tane de çin malı var işte bütçem rahatlayınca oem e geçeceğim Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 ampul lazım olursa alacağın zaman söyle birtane d2s var uygun fiyattan veririm. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Cahilliğe verin benim bildiğim d2s de olsa d1s de olsa ampul selektör yaptığın da ampulde ışık fazlalaşması gibi bir durum olmuyor değil mi sadece merceğin arkasındaki perde açılıyor ve daha fazla yer aydınlanıyor.Ne gibi bir iyiliği var şimdi d1s in d2s e göregündüz yanmadığında ampul selektör yapıldığında daha çabuk mu yanıyor bu işleri balast mı yapıyor yoksa ampul özelliğimiSaygılarımla...D2S sistemi eskidir, balast ampulü yakmak için anlık çok yüksek voltaj verir. D1S'te bu duruma engel olmak için yüksek voltaj kısmı ampule entegre edilmiştir, balast ile ampul arasındaki kablodan anlık yüksek voltaj geçmez. Yorum bağlantısı
Mükremin Çayırbağ 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Selamun Aleykum Konu baya eski ama yeni konu açmamak için yazayım dedim. Şimdi benim araçta d2s xenon orjinali, bunu ben d1s ye çevirmek için ampul ve balastı değiştirmem yetiyor mu, farın ampul takılan yerinde bir işlem yapmama gerek var mı ? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Kullandığınız mercek D1S D2S uyumlu ise sadece ampul ve balast değişimi yeterli ... Yorum bağlantısı
Mükremin Çayırbağ 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 (düzenlendi) Orjinal Ampulu ve girişi bu şekilde 2001 model E39 araç 31 Ekim 2016 tarihinde Mükremin Çayırbağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts