İçeriğe Yönlendir

Renault Clio 4 (2012-2019) xenon

Anıl Efe Akcan

Recommended Posts

selim şahintürk

tesekkur ım bir sorum daha olacak

Ekran_Alıntısı.png

ampule sadece artı eksi girilerek nasıl çalışır acaba??

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Bununla ilgili bende henüz bir detay bulamadım.Görünen o ki 3 pinli bir sokete sahip deneyerek bulunabilir ters bağlantı balast a zarar vermiyor ...

Yorum bağlantısı
selim şahintürk

Farlarin ici arkadaslar nasil bir uygulama yapilir sizce orjinal disinda yorumlarinizi bekliyorum

1002e01375339948a711d73f7fdae810.jpg

5027b5593440a00b0093ba33b91c60dd.jpg

01f6bb03a3a3a7757e5ccbbf2e78f6be.jpg

28da6633cfe1c8eb673d0d15114527c0.jpg

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Mercek bosch bi-xenon ve D1s xenon'u koruma parçasını çıkarınca takılabilir.

Orijinal balast kısmındaki sokette far soketindeki + ve - uçlarını tespit edip alacagın balasta bağlayabilirsin.Yada orijinal balastını bulursan zaten aynen takılır.

Kısa far ve Uazun far + ve - leri ayrı kullanılıyor.

D1s xenon ampul deki ikili çıkış bence Ampuldeki bobin iptal edilip D2s mantığı ile yapılmış bir uygulama.D1s leri 2 uçla çalıştıramaıyorsunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
selim şahintürk
Mercek bosch bi-xenon ve D1s xenon'u koruma parçasını çıkarınca takılabilir.

Orijinal balast kısmındaki sokette far soketindeki + ve - uçlarını tespit edip alacagın balasta bağlayabilirsin.Yada orijinal balastını bulursan zaten aynen takılır.

Kısa far ve Uazun far + ve - leri ayrı kullanılıyor.

D1s xenon ampul deki ikili çıkış bence Ampuldeki bobin iptal edilip D2s mantığı ile yapılmış bir uygulama.D1s leri 2 uçla çalıştıramaıyorsunuz.

Oktay abicigim teşekkür ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Muzaffer Kocabıyık

merhabalar özel msj atamadım sanırım sınırlama var veya göremedim.

bende clio 4 grand tour aldım farlar helojen milleti rahatız etmiyeck sekilde gün ışıgı far istiyorum resimlerde gördügüm bazı modellerde var modifikasyon yapmadan sadece ampul ile cözebilirmiyim?

muayenede sorun cıkarırlarmı ?

selim bey sizin durum ne oldu

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

merhabalar özel msj atamadım sanırım sınırlama var veya göremedim.

bende clio 4 grand tour aldım farlar helojen milleti rahatız etmiyeck sekilde gün ışıgı far istiyorum resimlerde gördügüm bazı modellerde var modifikasyon yapmadan sadece ampul ile cözebilirmiyim?

muayenede sorun cıkarırlarmı ?

selim bey sizin durum ne oldu

Sadece ampul değiştirerek gün ışığı elde edemezsin. Ama daha iyi aydınlatan farların olur. http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-secimi-ve-halojen-farlarin-guclendirilmesi/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
selim şahintürk
(düzenlendi)

$_57.JPG

bu farlar mako firması tarafından bursa da üretiliyor, bu da kanıtı :)

$_57.JPG

tarihinde Selim Şahintürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Üstteki mesajında ki mercek bu farda değil mi?Mako Patent altında All parçaları ve kalıbı ile maliyet bazlı olarak kendisi üretiyor diye biliyorum.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
selim şahintürk
Üstteki mesajında ki mercek bu farda değil mi?Mako Patent altında All parçaları ve kalıbı ile maliyet bazlı olarak kendisi üretiyor diye biliyorum.

Evet oktay abicigim basindan beri aynisi, ben Ürünü hala satin almadim araştirmaktayim, makodan bu urunu nasil satin alabiliriz acaba?

Yorum bağlantısı
selim şahintürk
(düzenlendi)

haberiniz varmı bilmiyorum ama sahibindende gezerken gördüm bu farlardan satıyorlar ama fiyatı biraz yüksek

http://www.sahibinde...210041777/detay

evet tek satan onlar zaten, satan kişi ile konuştum en son 1200 tl ye bırakıyorlar farları yinede fiyat yüksek :(

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Bence fiyat gayet normal.Üzerinde nefis bir düz çizgi gündüz farıda mevcut görünüyor.Audi'deki mantık yapısında ve sogutucuya baktığımda aynı gündüz farı ledi var gibi.Aynı ürünü servisten bu fayatın epeyce üzerine alabileceğinizi düşünüyorum ve yine bu şekilde xenon takımı yok iken.

bu farı alacaksınız bence en fazla 500tl yede çıkma Bosch xenon takımı rahat alırsınız.Servisten daha hesaplıya gelir.

sıfır yeni nesil megan farıda tanesi bu fiyatlarda ve bunun fiyatı dediğim gibi ve bence gayet makul.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Buğra

Bence fiyat gayet normal.Üzerinde nefis bir düz çizgi gündüz farıda mevcut görünüyor.Audi'deki mantık yapısında ve sogutucuya baktığımda aynı gündüz farı ledi var gibi.Aynı ürünü servisten bu fayatın epeyce üzerine alabileceğinizi düşünüyorum ve yine bu şekilde xenon takımı yok iken.

bu farı alacaksınız bence en fazla 500tl yede çıkma Bosch xenon takımı rahat alırsınız.Servisten daha hesaplıya gelir.

sıfır yeni nesil megan farıda tanesi bu fiyatlarda ve bunun fiyatı dediğim gibi ve bence gayet makul.

1200 e bırakıyorlarsa olabilir çünkü oktay abininde dediği gibi ledleri falan çok hoş duruyor ama karar sizin tabi

Yorum bağlantısı
selim şahintürk

1200 e bırakıyorlarsa olabilir çünkü oktay abininde dediği gibi ledleri falan çok hoş duruyor ama karar sizin tabi

evet fiyat iyi ama ampuller içinde 500 tl gibi bir fiyatcıkıyor ortaya :s

toplamda 1700 tl yı buluyor bıde yapacak kısıye emek parası verecegız

Yorum bağlantısı
Selçuk Buğra

evet fiyat iyi ama ampuller içinde 500 tl gibi bir fiyatcıkıyor ortaya :s

toplamda 1700 tl yı buluyor bıde yapacak kısıye emek parası verecegız

500 tl ampül fiyatı d5s için mi ?

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Gen 5 balast ve D1s xenon takımı çıkma olarak bu fiyata rahat bulursunuz.

Bu resimdeki far afl sistem gibi duruyor galiba yanlışmıyım.Afl ise soket sistemide farklıdır.düzeltilmesi gerekebilir.Satıcı bunlara dair bilği verebiliyor mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
selim şahintürk
(düzenlendi)

Gen 5 balast ve D1s xenon takımı çıkma olarak bu fiyata rahat bulursunuz.

Bu resimdeki far afl sistem gibi duruyor galiba yanlışmıyım.Afl ise soket sistemide farklıdır.düzeltilmesi gerekebilir.Satıcı bunlara dair bilği verebiliyor mu?

Oktay abi yok ya sadece satış ile uğraşiyorlar, net bir bilgi veremiyor, ebay da buldum D5S ampulu 350 tl gibi bir ücretcıkıyor

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Oktay Toker

Oktay abi yok ya sadece satış ile uğraşiyorlar, net bir bilgi veremiyor, ebay da buldum D5S ampulu 350 tl gibi bir ücretcıkıyor

Ampulü almamayım dersen D1s için ayrıyeten mercek değişimi gerekirmi bakmak lazım.Lakin sıkıntı olacağını sanmıyorum.

D5s serisinde lümen farkı düşük diye biliyorum lakin yanılıyor olabilirim.

Her halukarda afl olduğu için adaptasyonu için farla oynanacak ha tesisat uyarda sorun yapmaz ise xenon takımını bence alın.Yok düzeltme şart ise zaten haricen masraf kaçınılmaz olur fakat her şekilde bu far için bence değer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Mako etiketli far xenon mercekli değil, halojen mercekli . Muhtemelen H7'dir.

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Melih Emir

Merhaba Arkadaşlar;

yakında clio 4 için full LED farlar çıkacak onları bekleyiniz derim ,şuan testleri yapılıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
On ‎29‎.‎01‎.‎2016 at 11:18, Melih Emir yazdı:

Merhaba Arkadaşlar;

yakında clio 4 için full LED farlar çıkacak onları bekleyiniz derim ,şuan testleri yapılıyor.

Makyajlı model için sanıyorum ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...