Mahmut Akbulut 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 D1S 35W 3200 Lümen D5S 25W 2000 Lümen .Aydınlatm çizgisini ampul değil mercek yada reflektör belirler . 1 Yorum bağlantısı
selim şahintürk 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 tesekkur ım bir sorum daha olacakampule sadece artı eksi girilerek nasıl çalışır acaba?? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Bununla ilgili bende henüz bir detay bulamadım.Görünen o ki 3 pinli bir sokete sahip deneyerek bulunabilir ters bağlantı balast a zarar vermiyor ... Yorum bağlantısı
selim şahintürk 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Farlarin ici arkadaslar nasil bir uygulama yapilir sizce orjinal disinda yorumlarinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Mercek bosch bi-xenon ve D1s xenon'u koruma parçasını çıkarınca takılabilir.Orijinal balast kısmındaki sokette far soketindeki + ve - uçlarını tespit edip alacagın balasta bağlayabilirsin.Yada orijinal balastını bulursan zaten aynen takılır.Kısa far ve Uazun far + ve - leri ayrı kullanılıyor.D1s xenon ampul deki ikili çıkış bence Ampuldeki bobin iptal edilip D2s mantığı ile yapılmış bir uygulama.D1s leri 2 uçla çalıştıramaıyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
selim şahintürk 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Mercek bosch bi-xenon ve D1s xenon'u koruma parçasını çıkarınca takılabilir.Orijinal balast kısmındaki sokette far soketindeki + ve - uçlarını tespit edip alacagın balasta bağlayabilirsin.Yada orijinal balastını bulursan zaten aynen takılır.Kısa far ve Uazun far + ve - leri ayrı kullanılıyor.D1s xenon ampul deki ikili çıkış bence Ampuldeki bobin iptal edilip D2s mantığı ile yapılmış bir uygulama.D1s leri 2 uçla çalıştıramaıyorsunuz.Oktay abicigim teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Muzaffer Kocabıyık 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 merhabalar özel msj atamadım sanırım sınırlama var veya göremedim. bende clio 4 grand tour aldım farlar helojen milleti rahatız etmiyeck sekilde gün ışıgı far istiyorum resimlerde gördügüm bazı modellerde var modifikasyon yapmadan sadece ampul ile cözebilirmiyim?muayenede sorun cıkarırlarmı ?selim bey sizin durum ne oldu Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 merhabalar özel msj atamadım sanırım sınırlama var veya göremedim. bende clio 4 grand tour aldım farlar helojen milleti rahatız etmiyeck sekilde gün ışıgı far istiyorum resimlerde gördügüm bazı modellerde var modifikasyon yapmadan sadece ampul ile cözebilirmiyim?muayenede sorun cıkarırlarmı ?selim bey sizin durum ne olduSadece ampul değiştirerek gün ışığı elde edemezsin. Ama daha iyi aydınlatan farların olur. http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-secimi-ve-halojen-farlarin-guclendirilmesi/ 1 Yorum bağlantısı
selim şahintürk 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 (düzenlendi) bu farlar mako firması tarafından bursa da üretiliyor, bu da kanıtı 4 Haziran 2015 tarihinde Selim Şahintürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 (düzenlendi) Üstteki mesajında ki mercek bu farda değil mi?Mako Patent altında All parçaları ve kalıbı ile maliyet bazlı olarak kendisi üretiyor diye biliyorum. 4 Haziran 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
selim şahintürk 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Üstteki mesajında ki mercek bu farda değil mi?Mako Patent altında All parçaları ve kalıbı ile maliyet bazlı olarak kendisi üretiyor diye biliyorum.Evet oktay abicigim basindan beri aynisi, ben Ürünü hala satin almadim araştirmaktayim, makodan bu urunu nasil satin alabiliriz acaba? Yorum bağlantısı
Selçuk Buğra 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Evet oktay abicigim basindan beri aynisi, ben Ürünü hala satin almadim araştirmaktayim, makodan bu urunu nasil satin alabiliriz acaba?haberiniz varmı bilmiyorum ama sahibindende gezerken gördüm bu farlardan satıyorlar ama fiyatı biraz yüksekhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-clio-iv-rs-sol-on-far-bi-xenon-210041777/detay Yorum bağlantısı
selim şahintürk 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 (düzenlendi) haberiniz varmı bilmiyorum ama sahibindende gezerken gördüm bu farlardan satıyorlar ama fiyatı biraz yüksekhttp://www.sahibinde...210041777/detayevet tek satan onlar zaten, satan kişi ile konuştum en son 1200 tl ye bırakıyorlar farları yinede fiyat yüksek 4 Haziran 2015 tarihinde Selim Şahintürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Bence fiyat gayet normal.Üzerinde nefis bir düz çizgi gündüz farıda mevcut görünüyor.Audi'deki mantık yapısında ve sogutucuya baktığımda aynı gündüz farı ledi var gibi.Aynı ürünü servisten bu fayatın epeyce üzerine alabileceğinizi düşünüyorum ve yine bu şekilde xenon takımı yok iken.bu farı alacaksınız bence en fazla 500tl yede çıkma Bosch xenon takımı rahat alırsınız.Servisten daha hesaplıya gelir.sıfır yeni nesil megan farıda tanesi bu fiyatlarda ve bunun fiyatı dediğim gibi ve bence gayet makul. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Buğra 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Bence fiyat gayet normal.Üzerinde nefis bir düz çizgi gündüz farıda mevcut görünüyor.Audi'deki mantık yapısında ve sogutucuya baktığımda aynı gündüz farı ledi var gibi.Aynı ürünü servisten bu fayatın epeyce üzerine alabileceğinizi düşünüyorum ve yine bu şekilde xenon takımı yok iken.bu farı alacaksınız bence en fazla 500tl yede çıkma Bosch xenon takımı rahat alırsınız.Servisten daha hesaplıya gelir.sıfır yeni nesil megan farıda tanesi bu fiyatlarda ve bunun fiyatı dediğim gibi ve bence gayet makul.1200 e bırakıyorlarsa olabilir çünkü oktay abininde dediği gibi ledleri falan çok hoş duruyor ama karar sizin tabi Yorum bağlantısı
selim şahintürk 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 1200 e bırakıyorlarsa olabilir çünkü oktay abininde dediği gibi ledleri falan çok hoş duruyor ama karar sizin tabievet fiyat iyi ama ampuller içinde 500 tl gibi bir fiyatcıkıyor ortaya toplamda 1700 tl yı buluyor bıde yapacak kısıye emek parası verecegız Yorum bağlantısı
Selçuk Buğra 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 evet fiyat iyi ama ampuller içinde 500 tl gibi bir fiyatcıkıyor ortaya toplamda 1700 tl yı buluyor bıde yapacak kısıye emek parası verecegız500 tl ampül fiyatı d5s için mi ? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Gen 5 balast ve D1s xenon takımı çıkma olarak bu fiyata rahat bulursunuz.Bu resimdeki far afl sistem gibi duruyor galiba yanlışmıyım.Afl ise soket sistemide farklıdır.düzeltilmesi gerekebilir.Satıcı bunlara dair bilği verebiliyor mu? 1 Yorum bağlantısı
selim şahintürk 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 (düzenlendi) Gen 5 balast ve D1s xenon takımı çıkma olarak bu fiyata rahat bulursunuz.Bu resimdeki far afl sistem gibi duruyor galiba yanlışmıyım.Afl ise soket sistemide farklıdır.düzeltilmesi gerekebilir.Satıcı bunlara dair bilği verebiliyor mu?Oktay abi yok ya sadece satış ile uğraşiyorlar, net bir bilgi veremiyor, ebay da buldum D5S ampulu 350 tl gibi bir ücretcıkıyor 7 Haziran 2015 tarihinde Selim Şahintürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Oktay abi yok ya sadece satış ile uğraşiyorlar, net bir bilgi veremiyor, ebay da buldum D5S ampulu 350 tl gibi bir ücretcıkıyorAmpulü almamayım dersen D1s için ayrıyeten mercek değişimi gerekirmi bakmak lazım.Lakin sıkıntı olacağını sanmıyorum.D5s serisinde lümen farkı düşük diye biliyorum lakin yanılıyor olabilirim.Her halukarda afl olduğu için adaptasyonu için farla oynanacak ha tesisat uyarda sorun yapmaz ise xenon takımını bence alın.Yok düzeltme şart ise zaten haricen masraf kaçınılmaz olur fakat her şekilde bu far için bence değer. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Mako etiketli far xenon mercekli değil, halojen mercekli . Muhtemelen H7'dir. Yorum bağlantısı
Melih Emir 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Merhaba Arkadaşlar; yakında clio 4 için full LED farlar çıkacak onları bekleyiniz derim ,şuan testleri yapılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 On 29.01.2016 at 11:18, Melih Emir yazdı: Merhaba Arkadaşlar; yakında clio 4 için full LED farlar çıkacak onları bekleyiniz derim ,şuan testleri yapılıyor. Makyajlı model için sanıyorum ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts