Emin Yazıcı 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Merhaba;Forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Fluence aracıma1w power ledlerle yaptığım gündüz farı uygulamasını paylaşmak istedim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 (düzenlendi) Merhaba Emin bey hoş geldiniz Sis çerçevesinin açısı dışa doğru olduğundan istenilen sonuç alınamamış ama değişiklik iyidir elinize sağlık , led DRL yi siz mi yaptınız hazır mı aldınız? Çalışma prensibi nasıldır orjinale sadık mı kalındı yoksa parklara mı bağladınız? 9 Aralık 2014 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Viraj aydınlatmada iş görebilir.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 bence güzel keşke alttaki boşlukları da tamamlasaydınız... 1 Yorum bağlantısı
Emin Yazıcı 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Merhaba Emin bey hoş geldiniz Sis çerçevesinin açısı dışa doğru olduğundan istenilen sonuç alınamamış ama değişiklik iyidir elinize sağlık , led DRL yi siz mi yaptınız hazır mı aldınız? Çalışma prensibi nasıldır orjinale sadık mı kalındı yoksa parklara mı bağladınız?Mahmut Bey;Belirttiğiniz gibi sis farı çerçevesinin oval olmasından dolayı açı dışa doğru oldu. Elimde 1 takım yedek çerçeve var belki farklı denemelerde yapabilirim DRL yi hazır aldım. Çalışma prensibi kontak açıldığında devreye giriyor. far veya parklar yandığında %50 güce düşüyor. Aracın içinede istediğim zaman tamamen kapatabilmek için bir anahtar ekledim.Viraj aydınlatmada iş görebilir.. Garaja girerken işime yaramıyor değil 3 Yorum bağlantısı
Can Ayaslan 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Güle güle kullanın. Bu şekilde kesmek için ne kullanmamız gerekiyor Yorum bağlantısı
Emin Yazıcı 1 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2016 On 25.07.2015 at 16:26, Can Ayaslan yazdı: Güle güle kullanın. Bu şekilde kesmek için ne kullanmamız gerekiyor Teşekkür ederim. power ledlerin çapına uygun matkap veya punch kullanabilirsiniz. Matkap ucunun çapı büyük olduğundan normal el breyzlerine takılamıyor. Ben çalıştığım firmada matkap tezgahında deldim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts