İçeriğe Yönlendir

Ayak ucu ve neon gögüs aydınlatması

Emre Şahin4

Recommended Posts

Fatih Demirtaş1679652601

Ovv nediyecemi bilemiyorum şuan çok fena olmuş bravo elinize sağlık..:)

Yorum bağlantısı
Emin Günaydın

gece seyir halindeyken gözleri yoruyor mu? bende çok istiyorum ama arabanın içinde gece ışık rahatsız ediyor beni uzun, karanlık yollarda.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

gece seyir halindeyken gözleri yoruyor mu? bende çok istiyorum ama arabanın içinde gece ışık rahatsız ediyor beni uzun, karanlık yollarda.

Gösterge dimmer ine bağlantı yaparsan istediğin zaman kısarsın ışığı :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

Güzel olmuş , göz almıyorsa uzun yolda daha güzel

Yorum bağlantısı
Emre Şahin4

Ovv nediyecemi bilemiyorum şuan çok fena olmuş bravo elinize sağlık.. :)

Teşekkür ederim:)

Güzel olmuş , göz almıyorsa uzun yolda daha güzel

Teşekkür ederim Göz almıyor zaten neon led çevreye ışık yayan bi ürün değil o yüzden göz almıyor ve yormuyor

teyp ışığı kadar bile göz almıyor

Ben beğendim elinize sağlık :bravo:

teşekkür ederim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Gültekin1679652629

Ürün montajını bir arkadaşın punto suna yapmıştık ürün çok güzel duruyor lakin araçta ses sistemi vardı ve bu ürünü açtığımızda cihaz çok parazit aldı önüne geçemedik. (ses sisteminde bir aksilik yok, koaksiyel kablolarla elektrik aynı yerden geçmiyor, direk aküden elektrik aldık havada tuttuk gene aynı) Yapacak olanlara bilgilendirme amaçlı yazmak istedim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şahin4

Ürün montajını bir arkadaşın punto suna yapmıştık ürün çok güzel duruyor lakin araçta ses sistemi vardı ve bu ürünü açtığımızda cihaz çok parazit aldı önüne geçemedik. (ses sisteminde bir aksilik yok, koaksiyel kablolarla elektrik aynı yerden geçmiyor, direk aküden elektrik aldık havada tuttuk gene aynı) Yapacak olanlara bilgilendirme amaçlı yazmak istedim.

ARacımda orjinal ses sistemim var sesle ilgili bir problem yaşamadım elektriği nide sigorta kutusundan herhangi bir sigortadan aldım kontağı açınca yanıyor

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Sinan Çatalkaya

neon ledler çok güzel fakat güneşte bırakınca aracı neonlar sönmeye başlıyor bilginize

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
On 12.03.2016 at 21:45, Coşku Arşiray yazdı:

o elektroluminans şerit, nasıl sabitleniyor durdukları yere?

Arka tarafında neon boyunca 3 4 mm genişlikte şerit halinde bir çıkıntı var , uygulama yapılacak yerdeki birleşim yerlerinin arasına sıkıştırılarak tutturuluyor ...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Eray Çetin

Amaç konu hortlatmak değil ama arkadaşlar bu ip neonu ankarada nerede yaptırabilirim bende de 2013 punto var ve yaptırmak istiyorum. Bilgilerinize muhtacım

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
3 dakika önce, eray çetin yazdı:

Amaç konu hortlatmak değil ama arkadaşlar bu ip neonu ankarada nerede yaptırabilirim bende de 2013 punto var ve yaptırmak istiyorum. Bilgilerinize muhtacım

Montajı son derece basit bir uygulama , internette satılıyor alın uygulama konusunda biz size yardımcı oluruz ...

Yorum bağlantısı
Eray Çetin

Elimden hiç elektrik işi gelmiyor desem ben direk aldığım ip neonu götürüp yaptırabileceğim bir yer ya da hem alıp hem de aynı yerde montaj yaptırabileceğilm bir yer bulurum umudundayım. Evvelce tarihte bir yorumunuzda gösterge dimmerine bağlamaktan bahsettmişsiniz ki onu dahi nasıl becerebileceğimden emin değilim:D Saygılar hürmetler

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
(düzenlendi)

Eray bey forum kuralıdır , ticari paylaşımlarda bulunmuyoruz ...

tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Çağhan Ağca

Merhaba Bendede punto var malzemeler mevcut ancak elektrik bilgisine sahip değilim biraz tarif edermisiniz

Yorum bağlantısı
Aydın Akın

Dur bunun da konusu vardı. Hatta bir de uygulama videosu var bur bakayım. 

Yorum bağlantısı
Aydın Akın
(düzenlendi)

www.geceucusu.com/topic/7120-el-wire-neon-kablo-montajı/#comment-73057

tarihinde Aydın Akın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Güneş2

Bunların pillisi çıktı ama güneş yedikçe rengi soluyor tek kötü yani o

Yorum bağlantısı
Aydın Akın

2-3 yıl idare ederse sıkıntı yok. 6 ayda kendinden geçiyorsa beni de kendinden geçirir:bambam:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...