İçeriğe Yönlendir

Mazda 626 kırmızı led iç aydınlatma çalışması

Mürsel Balci

Recommended Posts

Ali Mustafa İlhan
8 saat önce, Mürsel Balcı yazdı:

İstanbuldamisiniz resimleri bana mail atin bakayım isterseniz. resim üzerinden çok sağlıklı olmaz çünkü olçeklemek gerekiyor . En güzel yöntem gösterge plakalarını tarayarak üzerinden çizim yapmak. Belki orjinal göstergeleriniz ışık geçirecek yapıda da olabilir eğer göstergeyi sökerseniz arka kısmından ışık tutup kontrol edebilirsiniz

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok abicim ısık kesinlikle geçirmiyor arkasından tuttumda çok kalın bi plaka yapmışlar suan tarama yapabilecegimi de sanmıyorum eger mümkünse abi size mail atayım öncelikli olarak bir bakın  olmaz derseniz  ona göre tarama yoluna gidecegim mail adresinizi verirseniz hemen atayım abicim kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Ali Mustafa İlhan

abi haberinizi bekliyorum  bi baksanız resimlere olmazsa olmaz derseniz çok sevinirim  eger mailinizi vermek istemiyorsanı siz bana ulasın isterseniz aliilhan2008@hotmail.com  mailim abi tesekkür ederim tkrar görüşmek üzere

Yorum bağlantısı
Mürsel Balci
abi haberinizi bekliyorum  bi baksanız resimlere olmazsa olmaz derseniz çok sevinirim  eger mailinizi vermek istemiyorsanı siz bana ulasın isterseniz aliilhan2008@hotmail.com  mailim abi tesekkür ederim tkrar görüşmek üzere

Ben size mailimi özel mesaj atmistim ama bana gelen bir resim olmadı.

Şimdi size bir mail atıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Mustafa İlhan

abi çok özür dilerim sürekli  rahatsız ediyorum ama  forumda  mesaj bölümünü bulamadım belki mailime gelmiştir dedim onlardada göremedim  vaktinizi çalıyorum abi çok özür dilerim ne yapacagımı bilemedim

Yorum bağlantısı
Mürsel Balci

Size mail attım o da gelmedimi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mürsel Balci

Ben gönderdiğiniz resim üzerinden çizimini yaptım. ama gönderdiğiniz resim çok profesyonel bir çizim değil bazı hatalar mevcut. ben elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım. Ayrıca sizin göstergenizin herhangi bir ölçüsü olmadığı için resim üzerindeki ölçüsüyle bıraktım. belki duruma komple  büyültmeniz veya bir miktar küçültmeniz gerekebilir.  bu gönderdiğim çizimin matbaa filmini almanız lazım 2 mm şeffaf pleksi bulabilirseniz üzerine göstergede beyaz olan yerlere beyaz folyo kırmızı olacak yerlerine denk gelecek şekilde kırmızı folyo yapıştırmanız lazım. Folyo tüm reklamcılarda tabelacılarda bulabilirsiniz küçük parçalar için para bile almazlar. daha sonra üstüne matbaa filmini koyun en üste bir pleksi daha koyup eğer mümkünse bir kaç yerinden vidalayıp birbirne tutturun. bunu da aracınızdaki göstergeye monte etmeniz lazım. arka tarafından istediğiniz renkte led döşerseniz alttan aydınlatmalı göstergeniz olur. İbreleri de ışıklandırmak isterseniz sanayide gösterge tamircileri olur onlardan sizin aracınıza da uyacak ibre almanız gerek. sizin aracın ibreleri ışık geçiriyor mu isterseniz önce onu kontrol edin. ışık geçiriyorsa orjinal ibrelerini de kullanabilirsiniz ama ışık geçireceğini sanmıyorum. ışık geçirebilen bir ibre bulursanız bu ibreleri yerleştirip tam orta noktasından bir tane led yerleştirmeniz gerek. ibre işi çok sıkıntılı bir süreç eğer elim yatkın değil derseniz bulaşmanızı pek tavsiye etmem. çünkü ibrelerde ağırlık dengeside mevcut alacağınız ibreyle sizin sonradan takacağınız ibrenin ağırlık dengesi aynı olmak zorunda. bunun için ibrelerin arka kısmında bir miktar ağırlık koyarlar. 

Matbaa filmini pdf halinden almanız gerekiyor mailinize gönderdim.

Şimdiden kolay gelsin. 

LADA GÖSTERGE.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Mustafa İlhan

abicim ellerinize saglık  ne kadar ugraşmıssınız  mailinizi aldım abi birde sorum varıd onuda yazdım müsait oldugunhuzda bakarsanız çok sevinirim görüşmek üzere abicim

Yorum bağlantısı
Ali Mustafa İlhan

abi yarın çıkarttıracagım inş.ancak vaktinizi çok çaldıgımı biliyorum ama son şeklini verirsek öyle çıkartmak istiyorum ondan sonrası iyişallah çorap sökügü gibi gelecek inanıyorum  abi devirin içine sadece bir tane motor arıza ısıgı koyabilir orta alt kısmada markanın amblemini koyarsak daha birşey istemem ben üstteki ikazların üzerine film yapmak istiyorum sizin gibi abi çok sırıtırmı acaba 

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Mahmut Akbulut
On 30.10.2017 at 21:29, Ali Mustafa İlhan yazdı:

abi yarın çıkarttıracagım inş.ancak vaktinizi çok çaldıgımı biliyorum ama son şeklini verirsek öyle çıkartmak istiyorum ondan sonrası iyişallah çorap sökügü gibi gelecek inanıyorum  abi devirin içine sadece bir tane motor arıza ısıgı koyabilir orta alt kısmada markanın amblemini koyarsak daha birşey istemem ben üstteki ikazların üzerine film yapmak istiyorum sizin gibi abi çok sırıtırmı acaba 

Var mı gelişme ?

Yorum bağlantısı
Ali Mustafa İlhan
On 20.11.2019 at 18:57, Mahmut Akbulut yazdı:

Var mı gelişme ?

mesajınızı yeni gördüm yeni yazdınız bilmiyorum ama  o zaman bir örnek yaptım ama ekleme imkanım olmadı şimdi bi çalışma daha yapıyorum hepsini eklemeyi düşünüyordum

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Mustafa İlhan
On 28.11.2019 at 00:42, Mahmut Akbulut yazdı:

Kolay gelsin , bekliyoruz ayrıntıları :good1:

tesekkür ederim yavaş ilerliyor işim nedeni ile çıktıyı aldım  yaptıkça oaylaşmaya  özen gösterecegim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...