Talat Serkeş 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Gündüz farı projemi araştırırken sitenizi buldum, en doğru yere geldiğimi bildiğim için konuyu buraya açmaya karar verdim.***9w lık 6 led kullanılacak Ayrıca elo nun gündüz farı rölesi kullanılacak...***Sizce bu ledleri direkt röle ve aküye bağladığımızda sorun çıkar mı ayrıca sisteme sürücü vs bir şey ilave gerekir mi?****Led lambalar çinden alınacak şu ürünlere benzer lambalardan...örnek ürünlerhttp://www.aliexpres...2255290713.htmlBu ürünlerin arkalarında sıkıştıran somun olduğu için bir yeri kesip biçmeden ızgaraların arasına takmayı düşünüyorum***Sizin fikirleriniz önemli bu kartal gözü lambalardan hangileri daha kaliteli ve uzun ömürlü olur?Görüş ve önerilierinizi bekliyorum üstatlarDüşündüğüm led projesi resmi Yorum bağlantısı
Barış Sözüak 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Her satira tam disa yanasik 4 yada 5 tane taksaniz daha şik durur diye dusunuyorum. Sıkıntı cikaracak guc tuketimi yok yeterki uygun sekilde baglansin. Parklardan belki guc alabilirsiniz yada tetiklenme ucunu oradan alabilirsiniz. Kontak cevrilince yanmasini isterseniz kontak anahtari yada muzik sistemi uzerinden de role ile anahtarlanabilir ihtimal vok 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Ledleri toplayıp monte edeceğin bir plakaya ihtiyacın olacak, yoksa ileriye düzgün yönlendiremezsin. Elo'nun gündüz farı rölesini kullanabilirsin.Dizayn konusunda ise şahsi fikrim, böyle geometrik değil en üst ızgara deliğine tek sıra halinde dizmen olacaktır. Gücüne göre 4-5 tane abartmamak kaydıyla. 4 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Ledleri ızgarının üst bölümüne içten plaka yapıp ledleri yönlü olacak şekilde montajını yaparsan son derece güzel olur.dıştan montajı tavsiye etmem. 2 Yorum bağlantısı
Talat Serkeş 17 Eylül 2015 Yazar Paylaş 17 Eylül 2015 Arkadaşlar vazgeçtik. Hepinize teşekkürler. Hem sinyal hem gündüz farı olan bir ürün var aklımızda. Sinyaller farın içinde olduğu için güzel bir görüntü elde edeceğimizi umuyoruz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Yakup Paçacı 10 Nisan 2019 Paylaş 10 Nisan 2019 elimde kartal gözü 11 adet 6sı beyaz 4ü sarı 3ü kırmızı olamak üzere var beyaz olanları 3erli ön tamponu delerek yapmak istiyorum fakat bağlantı için illa role kullanmam gerekiyor mu yoksa normal olarak parklara bağlasam çabuk bozulur mu Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Nisan 2019 Paylaş 10 Nisan 2019 (düzenlendi) Ledler elektronik devresiz sade ise her şekilde ömrü uzun olmaz.Uyumlu tipte tak çalıştır hazır tip ise istediğin şekilde baglantısını yaparak kullanabilirsin. 10 Nisan 2019 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts