Murat Kiris 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 (düzenlendi) Günaydın dün yurt dışından 66144cbi ampullerim geldi ama ben sahte olduklarını düşünüyorum bunu nerde teyit ettirebilirim Moralim çok bozuldu satıcı orjinal dedi aldim sahte dedim, hala orjinal olduğnu idda ediyo dünden beri neyapacagimi bilmiyorum orjinal ürünün tabanındaki numaraların hepsi aynı olmaz daha önce böyle bişey görmedim lütfen yardım edin. 13 Temmuz 2015 tarihinde Murat Kiris tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kubilay Kılıç 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 (düzenlendi) Merhaba bana Orjinal gibi gelmedi bu ürün yine tam emin değilim yaptığım karşılaştırma sonucunda bu sonuca vardım.Yani QR kodlarında bile farklılık var aynı zamanda etiket baskısında ve kutusunda'da.. 13 Temmuz 2015 tarihinde Kubilay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Kiris 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Merhaba bana Orjinal gibi gelmedi bu ürün yine tam emin değilim yaptığım karşılaştırma sonucunda bu sonuca vardım.Yani QR kodlarında bile farklılık var aynı zamanda etiket baskısında ve kutusunda'da..Cevabınız için teşekkür ederim çok büyük ihtimalle iade edicem osram türkiye ile iletişimdeyiz bakalım onlar ne diycek. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 (düzenlendi) Kubilayın resmini eklediği Oem olarak farların sıfır oto imalatçılarına tesliminde verileni.Aynı versiyonun sıfırı olarak satılmadığından eklenen resmi.Bu oem ürünü 2.el olarak bulabilirsiniz.Sizin eklediğiniz patentli olarak üretilen ve servislerinde mecburen kullandığını düşündüğüm bir versiyon.Osram türkiye de bu ürünü gösterebilir ama oradaki cevabı bende merak ediyorum.Sonucu yazarsanız sevinirim. 13 Temmuz 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Metal konruma kapağını iki parçaya ayırın. İçerdeki plastik gövdede qr kodu varsa oem, yoksa sahte Yorum bağlantısı
Murat Kiris 14 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2015 Metal kısmı açtığımda qr code yok benide en çok şüpeye düşüren bu oldu osram türkiye aldığim yeri ve fiyatını sordu almanya ile iletişime geçmişler cevap bekliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Engin 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Orijinal değilse bile gayet uğraşmışlar kutusuna, etiketine...fiyat uygunsa iade etmeyin, kullanın bence. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Bu arada unutmadan, xenon deşarj gazı tum ampüllerde aynı kalitede kullanılır, alternatifi yoktur. En fazla odak hatası veya çok nadir renk farkı çıkar. İlla oem alacağım diye tomarla para vermeye gerek yok Yorum bağlantısı
Murat Kiris 14 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2015 Bu arada unutmadan, xenon deşarj gazı tum ampüllerde aynı kalitede kullanılır, alternatifi yoktur. En fazla odak hatası veya çok nadir renk farkı çıkar. İlla oem alacağım diye tomarla para vermeye gerek yokServet abi peki lumen değeri farkı nekadar olur teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Lümen farkı hiç görmedim. O hatayı yan sanayi balastlar yapıyor. Normal yanma gerilimi olan 80-85 volt ac gerilim daha düşük olabiliyor. Ben balastı mutlaka orjinal kullanıyorum ampül olarak yan sanayi kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Volkan Durmuş 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Lümen farkı hiç görmedim. O hatayı yan sanayi balastlar yapıyor. Normal yanma gerilimi olan 80-85 volt ac gerilim daha düşük olabiliyor. Ben balastı mutlaka orjinal kullanıyorum ampül olarak yan sanayi kullanıyorum.Servet bey yan sanayi ampüllerde lümen farkından ziyade odak problemi var haklısınız, fakat bundan ziyade uv saçılımları çok farklı , yan sanayi xenon ampüllerini uv saçılımı en iyisinde 2 kat daha yüksek(uva-uvb bizim ölçümümüz tam olmayabilir cihaz UV513AB Japon General marka) , buda reflektörde hızlı kararma ve polikarbonat ön lensde geri dönüşümü olmayan moleküler bağ kopmalarına yol açıyor ,sonuç kılcal geri dönüşü olmayan micro çatlaklar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Bahsettiğiniz sıkıntıyı hiç yaşamadım. Olmaz diye iddia edemem. Çok nadirdir sanırım Yorum bağlantısı
Murat Kiris 15 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2015 Bugün gelen mailde orjinallik departmanı tarafından kontrol edildiğini ve Altar Otomotiv den orjinal ürün alabilceğmi söylediler Altar Otomotivi aradım toptancıymış ve bana 480 tl dedi ayrıca ürün kodu 66140CBI olarak değiştiği bilgisini verdiler. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Kılıç 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 (düzenlendi) Bugün gelen mailde orjinallik departmanı tarafından kontrol edildiğini ve Altar Otomotiv den orjinal ürün alabilceğmi söylediler Altar Otomotivi aradım toptancıymış ve bana 480 tl dedi ayrıca ürün kodu 66140CBI olarak değiştiği bilgisini verdiler.480 tl sağlam para. Serviste ne fiyat verildi size ?Servise danıştınizmi ? 15 Temmuz 2015 tarihinde Kubilay Kılıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Kiris 15 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2015 Servise danışmadım ama xenarc standart ampule 220tl istediklerini biliyorum cbi a 300 den asagi fiyat vermezler tahminimce. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 2 sene once bende ebay den orginal diye 66144 CBI almistim. Fiyatinin ucuz olmasindan tahmin ediyordum orginal olmadini. Geldiginde orginal olmadigini tespit etdim. Satici hala orginal diyordu. Ebay e sikayet edecegime soyleyince paraya iade etdi. Ampuller bende kaldi. 2 seneye askin suredir kullaniyordum. Dun bir tanesi patladi. Gayetde iyiydi. Simdi cin mali taktim yerine. Tekrar ayni fiyatlara cakma bulursam alacagim. Orjinaline o kadar para vermem. Uygun fiyata aldiysaniz kullanin bence 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts