İçeriğe Yönlendir

Opel Corsa D (2006-2014) Aracıma Gündüz Ledi bağlayacağım

Metin Özdoğan1679652626

Recommended Posts

Metin Özdoğan1679652626

Arkadaşlar merhaba. Opel corsa D 2007 aracıma internetten sipariş verdiğim gündüz ledlerini yarın bağlayacağım . ledler bunlar. http://www.hepsiburada.com/transformacion-8-ledli-drl-gunduz-ledi-85a02277-pm-otm85a02277 . Bağlantı yeri olarak ızgaralara takacağım.Yeni Clio'lar tarzında olacak. Ama ben gündüz ledini parklara bağlamak istemiyorum. İçeriye entegre edeceğim şık bir on/off düğmesi ile kontrol edeceğim. Şimdi gelelim en önemli kısma. Bağlantıyı çakmaktan almayı düşünüyorum. Çakmaklık 15 Amper sizce yeterlimi? Ve o çakmaklık üzerinde 7 Amperlik bağlantı var( 2 tane usb şarj girişi - torpido için çekilen şerit led - kendi yapımım kemer ikaz sistemi) ve sigara içmediğimden çakmağı hiç kullanmıyorum. Siz gündüz ledlerini bu hatta dahil etmelimiyim? ayrıca gündüz ledlerinede ayrı bir sigorta yapacağım kaç amper olmalı? yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Cihan Taşpınar

o aldığınız ürün yanlış anlamayın ama 5 para etmez ben de ilk aracıma almıştım da oradan biliyorum.en son içinde ki ledleri söküp power led yapmıştım da adam olmuşlardı.madem hazır bir ürün alıp takacaksınız aliexpress te envayi çeşit mevcut bir daha alacak olsam oradan başka bir yerden almazdım.planladığınız bağlantı da hem daha zahmetli hem de aracın elektrik hattına daha çok yük bindirir. en güzeli elektriği motorda ki sigorta kutusundan araç çalışırken elektrik verecek bir hattan almak daha doğru ve sağlıklı.bir de röle koyarsınız araya parklardan tetik alarak geceleri ledlerin sönmesini ve kısılmasını sağlayabilirsiniz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Yani yalan söylenir de bu kadar da olmaz :angry: 80W nedir yaa :fiuw: 3528 led max. 0.8W desen yan yatsa çamura batsa 10W tı geçmez pes doğrusu :lol:

Almayın güzel kardeşim bu tarz ürünleri 2$ alıp 10$ satıyorlar , harcadığın zaman daha kıymetli inan ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Taşpınar
(düzenlendi)

biraz akşama doğru ve gölge de çekim olduğu için göze hoş görünebilir fakat gündüz ve güneşin tam vurduğu zamanlarda hiç verim alamazsınız. tam tahmin ettiğim gibi sönük kalmışlar eğer oraya clio 4 den esinlenip bir şey yapmak istediyseniz biraz daha sabır edip aşağıda ki gibi modellerden alıp kullanın

http://www.aliexpres...08.3.156.Bn41Im

tarihinde Cihan Taşpınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Özdoğan1679652626

biraz akşama doğru ve gölge de çekim olduğu için göze hoş görünebilir fakat gündüz ve güneşin tam vurduğu zamanlarda hiç verim alamazsınız. tam tahmin ettiğim gibi sönük kalmışlar eğer oraya clio 4 den esinlenip bir şey yapmak istediyseniz biraz daha sabır edip aşağıda ki gibi modellerden alıp kullanın

http://www.aliexpres...08.3.156.Bn41Im

hocam öncelikle teşekkür ederim ilginiz için . attığınız linkteki üründeki ledler bu linkteki ledlere http://i.hizliresim.com/ZVXQnG.jpg . çok benziyor. bu led 3 çipli ve iyi aydınlatıyor daha önceden kullandığım için biliyorum. diyorumki bende sizin gibi gündüz ledleri söküp içine dediğim sistemimi uygulasam? acaba başarılı olurmuyu diye düşünüyorum. ayrıca şerit led deliklere tam geliyor. power ledle uğraşmak istemiyorum da

Yorum bağlantısı
Cihan Taşpınar

denemekten zarar gelmez ama burada püf nokta yansıtıcı kalitesi. led gücü,kalitesi tabii ki önemli etkenler ama bunu yansıtmak daha önemli.sizin aldığınız ürüne ben direkt power led koydum ama önüne lens koyamadığım için o bile bana yeterli gelmedi daha sonra hazır ürünlere yöneldim.aliexpress te cob led diye tabir edilen ledler var onlar bile daha başarılı.artık tek tek görünen ledler yerine birleşik tek parça görünen ışıklar bana daha güzel ve orjinal geliyor nedense

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Bu fotolar pek anlaşılır değil. Süs lmbası gibi görünüyor. Gündüz, aracın 25 metre karşısından foto çekin ki neye benzediği anlaşılabilsin.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

hayırlı olsun, keşke almasaydınız, en ufak yağmurda, yıkamada tek tek gidecek. yeri güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...