Misafir 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 (düzenlendi) Kamerayı Gearbest sitesinden aldım. Gps olan model. Kurulumu ve kamuflajı iyi. İlk kurulum sonrası gps çalışmayınca eyvah dedim ama kablo kopuğu varmış. Hallettim, güzelde oldu. Enerjiyi tavan aydınlatmasından aldım. Şarj cihazını sökerek daha az yer kaplayacak hale getirdim. Etrafını daralan makaron sararak tavanda uygun yere gizledim. Aracın kontağı kapandıktan 10 dakika sonra tüm enerji kesiliyor araçta. Sürekli açık kalmıyor. Bir ilavede kararan ayna ama onun bi nanesi yok, yuvayı değiş, tavan lambasından enerji al vs. Arka tarafa ait çakmaklık girişi kızların kavga sebebi oluyor. Malumunuz ayfon demek prize mahkum telefon demek. Bende çift çıkışlı şarj ünitesi bağladım. İçeriğindeki entegre smd tip ve 500 mA kapasiteli. Bakmayın 2.1 amper yazdıklarına hikaye hepsi. Entegreyi söküp aynı yere dıp kasa bağladım. Çıkış akımı 1.2 amper ve iki telefonu şarj aynı anda şarj etmiyor ama şarjlarını sabit tutabiliyor. Şimdilik kavga yok arkada Gelsin fotolar; 19 Şubat 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Bozz 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 (düzenlendi) Valla çok elzem bir ihtiyacı daha çözmüşsünüz tebrikler, yalnız gördükçe yapasim geliyor abi benim bunları, bişey değil hanım evden kovacak yakında 20 Şubat 2016 tarihinde Mehmet Bozz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 On 25.02.2016 at 13:06, Misafir yazdı: affetmem yazarım, telefon şarja bağımlı Yorum bağlantısı
Recommended Posts