İçeriğe Yönlendir

Kia Pro Ceed GT Cree Led Dönüş Aydınlatması

Fatih Özbaş1679652583

Recommended Posts

Mahmut Akbulut
1 saat önce, Fatih Özbaş yazdı:

farlarımız halojen olduğu halde xenon balast yuvaları mevcut...

Avrupa versiyonlarında xenon varda ondan :fiuw::lol:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
4 saat önce, Fatih Özbaş yazdı:

Cem bey söylediğiniz iki yöntem de maalesef yetersiz kalıyor. ikisine de girmemenizi tavsiye ederim paranız çöpe gider sadece görüntü olur. eğer güzel bir şey yapacaksanız farı açın ve içinden çıkan H7 mercekleri Hella bi - xenon merceklerle değiştirin ve uzunlara da bütünlük sağlamak için led ampul takın.

Mercek markası olarak: Yeni nesil hella (veya hella intemo)

Xenon markası olarak da Mitsubishi D3S öneririm. (farın altındaki orijinal yuvalarına birebir oturuyor.)

farlarımız halojen olduğu halde xenon balast yuvaları mevcut...

İlginiz için teşekkür ediyorum Fatih Bey. Dediklerinizi dikkate alacağım ama mercek değiştirme olayı için uygun birini bulabilir miyim burada bilmiyorum. :) Ama dediğiniz gibi en verimlisi o şekilde olacak sanırım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583
21 saat önce, Mahmut Akbulut yazdı:

Avrupa versiyonlarında xenon varda ondan :fiuw::lol:

VW lerin de hepsinin Avrupa versiyonlarında xenon var ama yuvaları hiç bir farda yok kardeşim :)

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Aynen xenonlu olanlar mecburen Afl tarz sistem olunca halojen farlarda bilahire yerleri olmuyor.Halojen merceklide olsa yine xenon kısmı için montaj yerlerine rastlamadım.Lakin İnsignia ve Astra Hella farlarda var ve  Ford için olanlarda yerleri olabiliyor.Buda üreten firmanın sanırım imalat farkına baglıda olabilir.Dogu blok araçlarda genelde d2s yada d4s kullanıyorlar ve avrupa olanı bilmiyorum lakin afl yok  ve kasalarıda ona göre yapıyorlar.Ben böyle düşünüyorum.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...