Mahmut Akbulut 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 Astra led DRL nin içi oldukça müsait bu işlem için çok zor olmayacak ama bu uygulama profesyonellik gerektiriyor yanlış birşey yaparsan gündüz led reflektörün çöp olur ... Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 benim aracım halojen gunduz farı. Bende daha işlevsel hale getirmek istiyorum. başarabileceğime inanıyorum sadece devre yapımı ve hangi led tipini kullanacağımı bilmiyorum. O yuzden ustadlardan yardım bekliyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 (düzenlendi) Ustadlar bi yardım Çok mu zor birşey istedim acaba 28 Ocak 2015 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 (düzenlendi) kara şimşek devresi ve PIC yazılımlı devre kullanmalısın. çok zor değil. bana mesaj at tarif edeyim. fatihozbas84@gmail.comedit: power led ile de olur, çok güçlü COB ledler var onlarla da olabilir... güçlü SMD power ledler var Oktay abi gibi onları dirençle çalıştırp da yapabilirsin. sinyal süresini uzun tutmayacaksın ki ledler sıcaktan etkilenmesin. 28 Ocak 2015 tarihinde Fatih Özbaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Birazdan mail atıyorum ustad. Sağol. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 yapmak istediğin tam olarak ne acaba,gündüz farı yerine orjinal cosmo ledimi yolsa daha başka bişeylermi Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 (düzenlendi) Üstad videodaki gibi, halojen gündüz farı yerine led gündüz farı ve gunduz fariyla senkron yanacak sıralı sinyal. İkisi de gündüz farında olacak. 30 Ocak 2015 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 patron bu led takla salto burgu hareketlerini oktay usta çok iyi yapar ben anlamam o işten ama gündüz farı ve c kasa ledi montajında yönlendirme ve taktik verebilirim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Oktay bey yapar problem yok ta olayı ben tecrübe etmek istiyorum Peki taktik ve yönlendirmeleri alsak 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 oktay abiye ulaşman lazım taktik ise bir çift cosmo ledi ve c kasa ledi alman yönlendirme ise yasak olduğu için fazla bişe yazamayacam ilker abiye ulaşman gerek Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 (düzenlendi) yapacam ben bu isi 1 Şubat 2015 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orhan Kara1679652630 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım istanbuldayım astra j bi xenon mercek ampul Balast montaji yapmak istiyorum yardimci olurmusunuz önerdiğimiz mercek ve kit hangileridir iy günler Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Orhan bey hoş geldiniz Konu açmadan önce forum arama motorunu kullanırsanız sonuca daha çabuk gidebilirsiniz.Araç modelinizle ilgili bi-xenon konusu burada : http://www.geceucusu.com/topic/5155-opel-astra-j-2009-bi-xenon-montaji/page__view__findpost__p__55010__hl__%2Bastra+%2Bj__fromsearch__1 1 Yorum bağlantısı
Murat Kiris 28 Haziran 2015 Paylaş 28 Haziran 2015 Herkese hayırlı sabahlar astra j aracıma mercekleri takıyorum birkaç tane elektronikçi ile iletişime geçtim ama anlayamadığım noktalar var burdada çok bilgili abilerim kardeşlerin var bana doğru yolu göstericeklerini düşünüyorum. Aracıma gen 5 balast ve d1s ampul alcam ancak kablosunu nerden bulcagimi bilmiyorum ve ariza isigini nasil çözebilirim aküden kablo cekince farları arabanın içinden nasıl kontrol edicem birde soğuk sellektör işi nasıl olcak bu röle yada dekoderleri nerden femin edebilirim günlerdir dorumda bakmadığım konu kalmadı ancak sanırım bu konularda cahil olduğumdan anlayamadım eğer konu daha önce tartışıldıysa kusura bakmayın yardımcı olabilcek herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
taner eviş 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Herkese hayırlı sabahlar astra j aracıma mercekleri takıyorum birkaç tane elektronikçi ile iletişime geçtim ama anlayamadığım noktalar var burdada çok bilgili abilerim kardeşlerin var bana doğru yolu göstericeklerini düşünüyorum. Aracıma gen 5 balast ve d1s ampul alcam ancak kablosunu nerden bulcagimi bilmiyorum ve ariza isigini nasil çözebilirim aküden kablo cekince farları arabanın içinden nasıl kontrol edicem birde soğuk sellektör işi nasıl olcak bu röle yada dekoderleri nerden femin edebilirim günlerdir dorumda bakmadığım konu kalmadı ancak sanırım bu konularda cahil olduğumdan anlayamadım eğer konu daha önce tartışıldıysa kusura bakmayın yardımcı olabilcek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.Ne kablosu ariyorsunuz tam olarak anlamadım role nedir konusu var oradan bulabilirsiniz . sadece arti uç kullanılacak role ile ondan dolayi araç içinden farı yakma sellektor yapma vs işlemleri sıkıntisiz gerçekleşir . ben de astra j aracıma sequential sinyal yapacağım ondan beklemedeyim yakın bi sürede montaja başlayacağım 1 Yorum bağlantısı
Murat Kiris 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Balast kablosu arıyorum çünkü balastlarla birlikte verilmiyo birde sadece artı ucun bağlanmasını anlayamadım biraz acarmısınız. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Balastın kasası - olarak kullanılabiliyor Yorum bağlantısı
Murat Kiris 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Peki röleyi nerden alabilirim vede sigortayı. Yorum bağlantısı
Murat Kiris 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Röleler konusunda birkaç şema var ama farklı farklı benim d1s ile sogukken ampul seektör atmamı sağlıycak şema hangisidir yatdimcı olabilirseniz çok sevinirim hayırlı geceler. Yorum bağlantısı
Murat Kiris 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Yardımcı olabilcek yok mu 4 bacaklı mı 5 bacaklı mı röle almalıyım soğuk selektör atabilmek için birde röle nin tam adı ne acaba birde aküden kablolama yapıcam arıza ışığı yakmaması için ne yapmalıyım teşekkürler. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Rolelerden pek anlamıyorum o yüzden birşey yazamıyorum ama bilgisi olan yazar. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 (düzenlendi) http://www.geceucusu...ir/page__st__20İlğili konuda hepsi var yardımcı olur.5 bacaklı role almalısın. 4 bacaklı olanlar genelde role tetik alınca açık devre olanlar.5 bacaklıda hem açık devre hem kapalı devre olaak kullanılabilir. 3 Temmuz 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Kiris 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Burdaki insnalarin yardimi sayesinde xenonu aracıma bagladim balasta h7 fara giden 2 kabloyu bagladim ama arac calisinca tirreme yapıyo çözümü nedir teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Burdaki insnalarin yardimi sayesinde xenonu aracıma bagladim balasta h7 fara giden 2 kabloyu bagladim ama arac calisinca tirreme yapıyo çözümü nedir teşekkür ederim.Araç astra J mi? Titreme derken kapanıp açılması kırpmasını mı kastediyorsun? Yorum bağlantısı
Recommended Posts