İçeriğe Yönlendir

Opel Astra J (2009-2015) bi-xenon montajı

Mehmet Başaran1679652596

Recommended Posts

Mert Sönmez 2
(düzenlendi)

Selamlar herkese. Yeni katildim aranıza. Astra j halojen farlı aracima mercekli far takmak istiyorum. Afl farın mercegini söküp bi Xenon mercek yerine bi LED Mercek takip farın montaj kısmını bitireceğim. Takıldığım yer kablolama. Mercekli farın pin sayısı ve sıralaması farklı. Nasıl aracımdaki far kablo tesisatindaki pinleri afl farin pinleri ile aynı yapabilirim. Arabamın ve mercekli farın Pin düzenini sıralamasını bilen var mı? 

tarihinde Mert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Sönmez 2
14 dakika önce, Mahmut Akbulut yazdı:

Uygulama sonrası AFL nin aktif olarak çalışmasını istiyor musunuz? 

Hayır. Afl çalışmasını istemiyorum. Afl çalıştırmak çok daha kapsamlı bir şey olur. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

O zaman neden mevcut merceğe Bi-Led mercek takmak yerine AFL uyumlu fara uygulama yapmak istiyorsunuz . AFL far soketi de farklıdır , ciddi anlamda uğraştırır sizi . 

Yorum bağlantısı
Mert Sönmez 2
(düzenlendi)
37 dakika önce, Mahmut Akbulut yazdı:

O zaman neden mevcut merceğe Bi-Led mercek takmak yerine AFL uyumlu fara uygulama yapmak istiyorsunuz . AFL far soketi de farklıdır , ciddi anlamda uğraştırır sizi . 

Yanlış anlamissiniz. Benim halojen farım var. Afl farı aracıma takmak istiyorum. Bunun için mercek değişmesi gerekli. Ben de değiştirince bı led mercek takacağım. Benim mercekli farım yok. Neden afl farı takmak istiyorum : afl far daha Güzel duruyor, halojen fara Mercek takinca OEM durmuyor, bu yüzden 

tarihinde Mert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

5 dakika önce, Mert yazdı:

Yanlış anlamissiniz. Benim halojen farım var. Afl farı aracıma takmak istiyorum. Bunun için mercek değişmesi gerekli. Ben de değiştirince bı led mercek takacağım. Benim mercekli farım yok. Neden afl farı takmak istiyorum : afl far daha Güzel duruyor, halojen fara Mercek takinca OEM durmuyor, bu yüzden 

Edit : Mevcut far yerine mercek yazmışım , hata bende kusura bakmayın . 

OEM görsel konusunda fikir beyan edemem , zevkler ve renkler durumu . 

AFL far motorlarını mevcut far yükseklik düğmesi üzerinden kontrol edebilirseniz , geriye uygulama için sadece far soketi sorunu kalacak . Onuda ölçü aleti yada kontrol kalemi kullanarak bulabilirsiniz . Soket uyumsuzluğu olmazsa pinlerin yerlerini istediğiniz gibi söküp takıp değiştirebilirsiniz . 

Yorum bağlantısı
Mert Sönmez 2

Pinlerin yerindeki değişikleri. Araç tesisatı üzerindeki değişiklikler için bana bilgi yardiminda bulunabilecekler var mi

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Doğan Güneş

Merhaba, 2012 model Astra J Sport aracımla aranıza yeni katıldım. Cosmo donanım sahibi olmayan her Astra J sahibinin derdi olan, aracımın farlarını (AFL'nin özelliklerini kullanamasakta) AFL'ye çevirmek, eğer mümkün değilse de mercekli farlar ile orjinale en yakın görünümü elde etme çabasındayım. Ancak Allah bana buradaki değerli üstadlarda olan el becerisini vermediğinden bunu İstanbul'da bir yere yaptırmak durumundayım. Bu konuda genelden ticari bir tavsiye paylaşılamadığını bildiğimden özel mesaj aracılığı ile tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...