Yaşar Akgün 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Herkese merhaba kapalı havalarda parkları açık seyrediyorum ve sürekli açık unuttuğumdan akü bitiyordu. Bende aklımdaki projeyi gerçekleştirdim 12 volt buzzer taktım. Bi ucu + park kablo -uc kapı sviçe bağlı,herhangi kapı açıldığımda uyarı veriyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Öztürk1679652624 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Yaşar abi ellerine sağlık kolay ve basit bir proje ama bi o kadarda önemli. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Konu anlatımında kelime hataları var konunun ve uygulamanın anlaşılması için kelimeleri daha dikkatli seçmekte fayda var , siz aslında iç aydınlatmaları açıyorsunuz parkları değil açık unutunca da malum akü bitiyor . Uygulama güzel elinize sağlık , peki desibel ayarı yapabiliyor musunuz buzzer da , ses şiddeti rahatsız etmiyor değil mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Öztürk1679652624 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Mahmut abi far açıkken kapı açıldığında uyarı veriyor. İç aydınlatmadan kastın nedir ? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 10 dakika önce, Mehmet Öztürk yazdı: Mahmut abi far açıkken kapı açıldığında uyarı veriyor. İç aydınlatmadan kastın nedir ? Parklarla ilgili değil yapılan işlem değil mi? kapılar açıldığında yanan iç aydınlatma ile ilgili . Kapılar açıldığında parklar açılmaz çünkü ... Yorum bağlantısı
Mehmet Öztürk1679652624 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Abi buradaki kablo mantığı. Farlardan + alınıyor. Yani Farlar açık + var. Kapı açılınca da - devreye giriyor. Böylelikle buzzer çalışıyor. Kapı anahtarının + ve - si ne bağlı değil . Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 13 dakika önce, Mehmet Öztürk yazdı: Abi buradaki kablo mantığı. Farlardan + alınıyor. Yani Farlar açık + var. Kapı açılınca da - devreye giriyor. Böylelikle buzzer çalışıyor. Kapı anahtarının + ve - si ne bağlı değil . Ben Yaşar beyin anlatmak istediği fakat yanlış anlamalara mahal verebilecek yanlış seçilmiş kelimelerden ve kurulan devrik cümleden bahsediyorum . Yoksa uygulamanın çalışma mantığını ilk mesajda anladım bu konuda bir sıkıntı yok . Yaşar beyin mesajı bu " Herkese merhaba kapalı havalarda parkları açık seyrediyorum ve sürekli açık unuttuğumdan akü bitiyordu. " Buna istinaden yorum yaptım . Yaşar beyin anlatımına göre parkalara bağlanan buzzer parklar açık olduğu müddetçe çalışacak , bu mesajı her okuyan benim anladığım gibi anlar diye düşünüyorum ... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Öztürk1679652624 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Anladım abi, ben cümleyi değilde mantığı anlatmak istemiştim :). Yanlış anlaşıldık galiba. 1 Yorum bağlantısı
Yunus Emre Andaç 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Yeni araçların bir çoğunda mevcut olan uygulama.Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Yaşar Akgün 26 Nisan 2016 Yazar Paylaş 26 Nisan 2016 9 saat önce, Mahmut Akbulut yazdı: Konu anlatımında kelime hataları var konunun ve uygulamanın anlaşılması için kelimeleri daha dikkatli seçmekte fayda var , siz aslında iç aydınlatmaları açıyorsunuz parkları değil açık unutunca da malum akü bitiyor . Uygulama güzel elinize sağlık , peki desibel ayarı yapabiliyor musunuz buzzer da , ses şiddeti rahatsız etmiyor değil mi ? Uyarınız için teşekkürler. Yok rahatsız etmiyor montajı kablo demetinin arkasına doğru yaptım ses fazla değil zaten. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts