Görkem Erdek 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 (düzenlendi) Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Elime 2015 yılının 11. ayında üretilmiş H7 mercek var. Mercek Renault Fluence'den çıkma. Merceğin alt kısmına baktığımda öndeki perdenin bir kısmını yukarı kaldıran bir kol var. Elimle yukarı kaldığımda perdenin bir kısmı yukarı kalkıyor. Bunun ne işe yaradığını çözemedim. Eğer gerekirse fotoğraf'ta çekebilirim. Teşekkürler. Kol: Merceğin kendisi: 3 Haziran 2016 tarihinde Görkem Erdek tarafından düzenlendi Resimler eklendi. Yorum bağlantısı
S.Buğrahan Güler 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 O perde gibi dediğiniz,karşıdan gelen aracın gözünü almasın hemde tabelalar rahat okunsun diye olan bir parça. Yorum bağlantısı
Görkem Erdek 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 (düzenlendi) Yazıyla anlatamadım kendimi. Perdenin ilk hali bu: Elimle çubuğu sağ tarafa kaydırdığımda böyle oluyor. Bu ne işe yarıyor onu sormuştum. 4 Haziran 2016 tarihinde Görkem Erdek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 Bahsettiğiniz ayar kolu araç farını sağ ve sol trafik akışına uygun hale getirmek içindir . Üzerinde yazılı olan RV yazısı bizim tersimiz olan soldan akan trafik içindir . İngiltere amerika , canada , japonya , kıbrıs gibi bizim tersimiz olan ülkelerde bu aracı güvenli kullanmak için tasarlanmıştır . Siz o kolu aşağı konumda kullanacaksınız ... 5 Yorum bağlantısı
Görkem Erdek 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 @Mahmut Akbulut Cevabınız için teşekkür ederim. İyi günler. Yorum bağlantısı
Fuat Kasırga 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 merhaba; fluence touch 2015 aracımızda osram H7 all weather ampul kullanabilir miyiz ? deneyimi olan arkadas paylasabilir mi tesekkurler. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Allweather modeli sarı ışık veren model (allseason) değil mi ? Sis farında kullanılması daha uygun. Muayenede sorun çıkarabilirler. Kısa fara nightbreaker tipi bir ampul kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Fuat Kasırga 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 tesekkurler. allweather ampuller H7 sis farlarına kullanabilirmiyim? kısa farlar için nightbreaker siparis ediyorum.esenlıkler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Kullanılabilir, bende de var. Muayenede sorun olmadı. Siste,yağmurda başarısı ise zaten bilinen bişey. Sis farı H7 mi kullanım kılavuzundan teyit edin önce. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts