İçeriğe Yönlendir

Ayak altı aydınlatma elektiriği nereden çekmeliyim ?

İbrahim Eren1679652657

Recommended Posts

İbrahim Eren1679652657

Merhabalar, foruma yeni üye oldum ortalama 1,5 yıldır bildiğim ara ara takip ettiğim bir siteydi buradaki konulardan biraz cesaret alarak çinden çakmaklık girişli ayakaltı aydınlatma siparişi verdim, direk ledler ile yapmayı gözüm kesmedi.

Aldığım ürün çakmaklıka takılınca çalışıyor ancak sıkıntı bu şekil kullanım insanı kanser eder :) Ürün çinden elime gelince foruma konu açıp danışmak istedim.Forumda gördüğüm kadarı ile sigortadan almak mantıklı gibi duruyor ancak nasıl alınacak onu bilmiyorum.

İstediğim olay kapı açılınca devreye girmesi , bunun için ne yapmam lazım bana basit şekilde anlatabilecek bir arkadaş var ise makbule geçer, araç honda civic.

ürün özelliklerinde şu yazıyor 

Current: 20mA * 12V
http://www.aliexpress.com/item/New-4x-3LED-Blue-Car-Charge-interior-accessories-foot-car-decorative-4in1-lights-daytime-running-light/32245988042.html?spm=2114.13010608.0.66.8PpOGp

HTB1Zm_LFVXXXXb5aXXXq6xXFXXXE.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

İbrahim bey merhaba hoş geldiniz :flowers:

Araç iç aydınlatmasına paralel bağlantı yapabilirsiniz . Tavan lambasını sökün ampule gelen kabloların renk ve çap kontrolünü yapın ve sol direkten aşağı inen kablo demetini bularak +/- yi kontrollü bir şekilde bağlayın . Bu şekilde sadece iç aydınlatma devreye girdiğinde ayak aydınlatmalar çalışacaktır ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

+1.

Verdiğiniz linkte kontrol kelimesi çakmaklık parçası için yazılmış.Bende b durum olabilir diyerek İkaz edeyim istedim.ledlerin akım degeri için direnci yada sürücüsü çakmaklık parçasının içinde olabilir ve baglantınızı çakmaklık adaptöçründeki arı eksi uçlarına başlantıyı yapmanız.

Araç içinde kapıları açınca yanan bir ışık var ise buaradanda direkt tesisatı alabilirsiniz.Yok ise Mahmut anlatımı yapmış.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Eren1679652657

oE761X.jpg

Arkadaşlar merhabalar, siteyi biraz daha araştırdıktan sonra led yapmaya karar verdim ve yaptım :) Sizlerin sayesinde kolayca yaptım ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.Tavan lambasından çektim sonra bol bol lehim atarak ilerledim.Arka koltuklarada yaptım  ancak foto atamadım baya güzel aydınlattı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...