İbrahim Eren1679652657 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 Merhabalar, foruma yeni üye oldum ortalama 1,5 yıldır bildiğim ara ara takip ettiğim bir siteydi buradaki konulardan biraz cesaret alarak çinden çakmaklık girişli ayakaltı aydınlatma siparişi verdim, direk ledler ile yapmayı gözüm kesmedi. Aldığım ürün çakmaklıka takılınca çalışıyor ancak sıkıntı bu şekil kullanım insanı kanser eder Ürün çinden elime gelince foruma konu açıp danışmak istedim.Forumda gördüğüm kadarı ile sigortadan almak mantıklı gibi duruyor ancak nasıl alınacak onu bilmiyorum. İstediğim olay kapı açılınca devreye girmesi , bunun için ne yapmam lazım bana basit şekilde anlatabilecek bir arkadaş var ise makbule geçer, araç honda civic. ürün özelliklerinde şu yazıyor Current: 20mA * 12Vhttp://www.aliexpress.com/item/New-4x-3LED-Blue-Car-Charge-interior-accessories-foot-car-decorative-4in1-lights-daytime-running-light/32245988042.html?spm=2114.13010608.0.66.8PpOGp Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 İbrahim bey merhaba hoş geldiniz Araç iç aydınlatmasına paralel bağlantı yapabilirsiniz . Tavan lambasını sökün ampule gelen kabloların renk ve çap kontrolünü yapın ve sol direkten aşağı inen kablo demetini bularak +/- yi kontrollü bir şekilde bağlayın . Bu şekilde sadece iç aydınlatma devreye girdiğinde ayak aydınlatmalar çalışacaktır ... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 (düzenlendi) +1. Verdiğiniz linkte kontrol kelimesi çakmaklık parçası için yazılmış.Bende b durum olabilir diyerek İkaz edeyim istedim.ledlerin akım degeri için direnci yada sürücüsü çakmaklık parçasının içinde olabilir ve baglantınızı çakmaklık adaptöçründeki arı eksi uçlarına başlantıyı yapmanız. Araç içinde kapıları açınca yanan bir ışık var ise buaradanda direkt tesisatı alabilirsiniz.Yok ise Mahmut anlatımı yapmış. 31 Ağustos 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 sigortadan da alınabilir 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Eren1679652657 1 Eylül 2016 Yazar Paylaş 1 Eylül 2016 Arkadaşlar merhabalar, siteyi biraz daha araştırdıktan sonra led yapmaya karar verdim ve yaptım Sizlerin sayesinde kolayca yaptım ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.Tavan lambasından çektim sonra bol bol lehim atarak ilerledim.Arka koltuklarada yaptım ancak foto atamadım baya güzel aydınlattı. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Eline sağlık.İyi günlerde kullanmanı diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts