İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2 (2005-2011) için far ve sis ampulü ?

Guest erdhemes

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
ben bu arkadaşı nerden bulucam peki?

Bu arkadaşı aramanıza gerek yok.. Bu fardan servislerde vardır. En yakın ford servisine bu isteğinizi bildirin yardımcı olacaklardır..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Burhan Güncü

arkadaşlar yeni focus için mercekli far nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim harekete duyarlı yapamıyoruz bildiğim kadar angel eyelerde ışığı çok dağıtıyor ford bayisinden sordum bizde yok diyorlar otosanda bizde yok diyor

yukarıda verilen parça kodlarını ford un yedek parça fiyat listesinden inceledim bütün kodlar c max a ait bu farlardan satın alan varmı varsa bana yardımcı olsun lütfen çünkü işin içinden çıkamıyorum alan arkadaş telefon numarasını verirse veya buradan tam aydınlatırsa beni sevinirim.

aşağıda resmi olan fardan istiyorum

post-1078-1183975735.jpg

Yorum bağlantısı
Guest erdhemes

Ford Bursa Şentürkleri ara Ozan Bey var Servis müdürü, o bu işi biliyor. Bende zamanında orda taktırmıştım, sonra arabayı sattım falan ama sen bir sor onlara..

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Enes Akgün

Focus 2'ye sis farına ampul taktırmak istiyorum. Aydınlatması çok kötü, akşamları normal havalarda bile çok kötü aydınlatıyor. Önerebileceğiniz markaları yazabilir misiniz?(Focus sis farı H7)

Aslında ben xenon ampul takmak istiyorum power ledlerle uyum sağlaması açısından. 5000-6000k önerebileceğiniz xenon ampul var mı?

Yorum bağlantısı
Musa Can Koca
(düzenlendi)

Hocam sise xenon takıp karşından gelenlere yazık etme.

Önce sis farlarını kontrol et/etdir,kararma yerinden çıkma vs yoksa orjinalse, performans ampüllerine yönel uyum için osram/philips beyaz ampülü olabilir.

Sis farı fazla ileriyi aydınlatmaz buda senin yanıltıyor olabilir.

Resim ekleyebilirsen yorumlarız

tarihinde Musa Can Koca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Focus2 nin sis farı H7 değil ki.. H8 olması lazım..

Yanlış ampul takılmış olabilir.. Bu sebeple aydınlatmıyor olabilir.. Focus 1 ve Focus 2'leri sis farları oldukça iyidir..

Eğer sis farından kısa far gibi bir aydınlatma bekliyorsanız bu sebeple de yetersiz görebilirsiniz..

Sis farları daha çok yanal aydınlatmada etkisini gösterir..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cool Blue yu bilmiyorum.. all Season uzun ömürlü..

Farda kullanan arkadaşlarım oldu..

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Gökhan Varişler
(düzenlendi)

Dün sağ far ampülünün yanmadığını farkettim bugün osram h7 ampül alıp taktım fakat değişik bir ışık hüzmesi vermeye başladı far bu neden olabilir.

20111113171844.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

tarihinde Gökhan Varişler tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adil Can Akcan

ampul ü çıkarttığınızda tek parça mıydı içerde çatlayıp kırılmış ve bi parça bırakmış olabilir mi? Sadece bir fikir.. Işık huzmesi çok değişikmiş ama..

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Takılan ampül yerine düzgün oturdumu?

Sağ ile sol ampülü yer değiştirin aynı sorun devam ediyormu aynı farda diye bi bakın ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ampul yerine oturmamış ve siz farın kapağını kapattıktan sonra yuvadan çıkmış..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mahmut Akbulut

anladım tskkr ederım oem olanını bulmakta sorun

Bu sonar angelların fiyatı nedir bilmiyorum ama oem çıkma olarak sanayide çıkmacılarda bulabilirsin aralarındada öyle çok fiyat farkı olacağınıda sanmıyorum.Küçük bir anektod çıkmacılar camı çizik olan farları daha uygun fiyatlara satıyorar henüz cila olayını keşfetmiş değiller yada uğraşmak istemiyorlar yani sizde camı çizik olan farlardan alıp cila ile ilk günki temizliğe sahip olabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Adil Can Akcan

bunları alıp mercek montajı yaparsanız iyi görüntü elde edersiniz ama far camları dandik olduğu için çatlama riski var o zaman komple baştan..

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Bence görünümü güzel fakat çok kalitesiz farlar.Mercekler iyi değil, aydınlatma çok kötü, bi zaman sonra led'ler patlayabiliyor.O yüzden hiç bulaşmayın derim ben...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ufuk Memiş

Herkeze Merhaba, forumda araştırdım ama focus 2,5 kasa sis farına osram night breaker plus H11 ampul kullanan bulamadım.

Aramızda bu ampulu sis farında kullanan var mı acaba.

farlarım bi-xenon olduğu için sis farımda en azından beyaza yakın bir ışık ile tam takım olur diye heves ettim oyuzden bu ampulu alıp takma niyeti içine girdim.

ayrıca uzun far ampul olarakta osram night breaker plus H1 alacağım. selektör yaptığımda ışık rengi karkaşası olmaması için.

Yorum bağlantısı
Mutlu Güney

Ben kısa farda (Peugeot 3008) night breaker kullanıyorum, öyle bariz bir beyazlık yok, takıp hayal kırıklığına uğrayacağınız garanti, ama aydınlatması gayet iyi

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Fatih Ozen

Fordclub sıtesınden tevafuken buldun sıteyı.

burada da epey tanıdıklar varmış.mehmet abı ve caglar abiler gıbı.selam olsun.

Kıymetlı arkadaslar sormak ıstedıgım gozluk kullanmaya basladım bu aralar,gece surusunde yol daha da aydınlık olsun dıyorum.

hesaplı kolay bulunur fakat daha çok ışık veren ne olabılır,uzerındekı orj. Ampuller.

Sımdıden tesekkurler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...