Fatih Şahin1679652668 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 Aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım sinyal ve gündüz ledinden parall bağlantı yapıp taktım ancak sinyal led yanmaz oldu araya direnç falan bir şey koymam mı gerekiyordu. Bu konuda yeteri bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim. https://www.aliexpress.com/item-img/2x-Car-Flexible-White-Amber-Switchback-LED-Knight-Rider-Strip-Light-for-Headlight-Sequential-Flasher-Dual/32622091667.html# Yorum bağlantısı
Oktay Toker 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 Hoş geldiniz. Haricen bu ledi aküye bagladığınızda çalışıyor mu?denediniz mi? Ampul sökülüp bu led baglandı ise araç ampul söküldüğü için sinyali kesmiş olabilir.Sinyal kablosuna paralel olarak 8ohm yada 10ohm 50watt aliminyum direnç alıp bağlamanız gerekiyor. Yorum bağlantısı
Fatih Şahin1679652668 27 Aralık 2016 Yazar Paylaş 27 Aralık 2016 Ledin güç kablosu her halde power supley deniyor bu ara güç ünitesi led sinyallerini sıralı şekilde kayarak yakıyordu şimdi hiç yakmiyor. Led sağlam ama ara ünite bozuldu. Beyaz ledi yanıyor sarı sinyal bozuldu. Şimdi yenisini alacağım bağlantı da dediğiniz direnci takarsam sıkıntı olmaz diyorsunuz. Sinyal lambasini sökmedim paralel bağladım ikiside birlikte yanıyordu. Aşağıda linkini verdiğim ürünü almalıyım galiba.. 8 Ohm 8R 50 W Watt Güç Metal Shell Kılıf Wirewound Direnç 5% yeni kalitelihttp://s.aliexpress.com/qQje263I (from AliExpress Android) Yorum bağlantısı
Oktay Toker 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 (düzenlendi) Ampul baglı ise sökülmedi ise direnç olmaz.Almayın.Ampul sökülürse direnç gerekir.ayrıca direnç için Çin yolları ile uğraşmayın.Ülkemizde mevcut.Konya sokakta bulursun. Tek seçenek kalıyor dediğiniz gibi ara ünitede sıkıntı olma ihtimali yüksek.Satıcı ile haberleşin ara ünitenin yenisini yollarlar diye düşünüyorum. Ürünün detaylı resmini çekip ekleyebilme şansınız var ise iyi olur. 27 Aralık 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Şahin1679652668 28 Aralık 2016 Yazar Paylaş 28 Aralık 2016 Aşağıda linkini verdiğim ürünü almalıyım galiba.. 8 Ohm 8R 50 W Watt Güç Metal Shell Kılıf Wirewound Direnç 5% yeni kalitelihttp://s.aliexpress.com/qQje263I (from AliExpress Android) Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Ordaki siyah entegrenin ismini söyler misin?Üstünde ne yazıyor Yorum bağlantısı
Fatih Şahin1679652668 28 Aralık 2016 Yazar Paylaş 28 Aralık 2016 Okunuyor zaten The vehicle lamp power suppley Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 hayır o degil.Ledlerin oldugu yerde 8 bacaklı bir entegre var.Onu kasteddim Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 (düzenlendi) Direnç dogru degerinde sıkıntı yok.Önceki mesajda yazdığım gibi sinyalin kendi ampulü duruyor ise direnç baglanmayacak.Orijinal ampul sökülecek veya söküldü ise direnç baglanacak. Sakın ampul baglı iken bu direnci alıp baglamayın. Bu ledin yanmamasına ilişkin sıkıntı farklı.Adaptörle denedik yanmıyor dediniz.Ledleri çalıştıran siyah kutudan satıcı ile irtibata geçin yeniden yollayabilir.Yada komplesini isteyin. 28 Aralık 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Şahin1679652668 28 Aralık 2016 Yazar Paylaş 28 Aralık 2016 Oktay bey ilginiz için teşekkürler. Yenisini talep ettim çalışmadığına dair bir çok video falan istedi onları gönderdim. Oyalamıyorsa inşallah gönderecek. Acaba tekrar sıkıntı yapar mı diye endişeleniyorum. Araya bir şey bağlamak gerekir mi diye düşünüyorum yine kutuyu bozmasın diye. Evde adaptör ile denediğimde çok güzel kayarak yanıyor ve arabaya taktığımda da bir kaç gün çalıştı sonra sinyal kayarak yanması durdu sarı ışık hiç yanmadı ama beyaz led yanıyordu. İşin ilginci ise beyaz led ile sarı ledin + uçlarını birleştirip elektrik verince sarı sinyal kayarak yandı. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 (düzenlendi) İlğinç değil.Kutudaki artı giriş parçaları sıkıntı yapmış.Orijinal sinyal ampulü takılı ise Araya baglayacak bir şey yok. Son artı birleşimini anlttığınız cümlenizi karşıya da iletin. Çinliler satışlarına eksi düşecek diye genelde sorun çıkartmaz yollarlar,yorumlarda genelde bu konuda sıkıntı çok okumadım.sadece geliş zaman süresi değişiyor hepsi bu. 28 Aralık 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Şahin1679652668 28 Aralık 2016 Yazar Paylaş 28 Aralık 2016 Oktay bey web sitenizi inceledim. Hyundai i30 için çok güzel bir far yapmışsınız. Bunun malzemelerini nereden nasıl bulabilirim. Tabi sakıncası yoksa. Farı açmışken tam olsun bari.... Yorum bağlantısı
Emrah Sayar 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 4 saat önce, fatih şahin yazdı: Oktay bey ilginiz için teşekkürler. Yenisini talep ettim çalışmadığına dair bir çok video falan istedi onları gönderdim. Oyalamıyorsa inşallah gönderecek. Acaba tekrar sıkıntı yapar mı diye endişeleniyorum. Araya bir şey bağlamak gerekir mi diye düşünüyorum yine kutuyu bozmasın diye. Evde adaptör ile denediğimde çok güzel kayarak yanıyor ve arabaya taktığımda da bir kaç gün çalıştı sonra sinyal kayarak yanması durdu sarı ışık hiç yanmadı ama beyaz led yanıyordu. İşin ilginci ise beyaz led ile sarı ledin + uçlarını birleştirip elektrik verince sarı sinyal kayarak yandı. Merhaba aynı ledi bende aldım, artı eksiyi ters bağladığım için aynı şekilde sinyal çalışmıyordu, bende kutusunu açtım içindeki bir diyot yanmıştı. Yeni bir diyot taktım şuan çalışıyor (sarı kablonun yanındaki diyot) 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 (düzenlendi) Buda demektirki diod üzerinden fazla akım çekiyor.4001 veya serisi 1 amperdir ve sınırdır.Aynı diod yerine en az 3 amperlik diod takılırsa bir daha sorun yapmaz. 28 Aralık 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Özhan Şanlıtürk 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 arkadaşlar merhaba bu kayan ledden bende aldım aracıma monte ettim ancak bende de sinyal verdiğimde arıza göstermekte tabi ben hızlı hızlı yanmasın diye normal sarı lambayı ayırmadım o da yanıyor ..ancak o sarı lambayı ayırıp direk beyaz ledle yansın (amerikan park şeklinde) yapacam..şimdi bu ledin araya direnç 50w 10r atmalıyım anladıgım kadarıyla..birde sitelerde bakıyorum 50w 1R Yazıyor alacagımız direnç bu mu yoksa 50w 10r yazan mı?? diğer sorum sinyalden ayırdıgım sarı lambayı beyaz lede baglamak istediğimde onun da arıza yakmaması için hangi tip direnç almalıyım? H9 XENON var aracımda sonradan taktıgım arkası fanlı corb led sanırım bununda arıza lambası yakmaması için ne yapmalıyım? Çok soru sordum cvb verenlere teşekkürler şimdiden.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts