Aydın Akın 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 23 saat önce, Ali Saruhan yazdı: Eski bir fotoğraf buldum. Açma kolunun en başına yerleştirdim. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akın 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 Bunları bugün çektim. Yarin aksama detaylı şekilde konu açarım. Krom efektten dolayı sıkıntı yaşamıyorum. Gündüz fotoğrafları olduğu için pek net değil ama... Yorum bağlantısı
Ali Saruhan 28 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2017 Bunları bugün çektim. Yarin aksama detaylı şekilde konu açarım. Krom efektten dolayı sıkıntı yaşamıyorum. Gündüz fotoğrafları olduğu için pek net değil ama...hmm sen alttan vermişsin ışığı ondan olmamış krom efekti.. detaylı akşam fotoları beklerim bakalım ben de alttan aydınlatma yapabilirim bir de o kısmı delerken nasıl yaklaşıp deldiniz çıkıyor mu o kısım? Yorum bağlantısı
Aydın Akın 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 Evet alt uçtan açmaya çalıştım delikleri çünkü açma kolunun etrafı orta merkeze doğru eğimli. Yukarıdan yapsaydim led cok görünecekti. Malesef çıkmıyor açma kolu. Percinleri var plastik. Cok ugrastiracakti. Döşemeyi söktüm arka tarafından matkap ulaştığınca demeye çalıştım. O nedenle açıyı da pek tutturamadim galiba. Oldukça zor oldu yani. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts