Alper Erayman 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba, Megane 3 aracımın kapı iç aydınlatmasını led ampul ile değiştirmek istedim lakin şöyle bir problemle karşılaştım,sağ kapı olması gerektiği gibi yanarken sol kapıya taktığım led lamba ilk kapı açılışında yanıyor 2 saniye sonra kapanıyor diğer kapıdaki normal süre kadar yanmıyor.Kapılardaki lamba kademe kademe kısılarak sönen tiplerden,bir diğer ayrıntı ise kademeli olarak kısıldığı için kapılar kapalıda olsa led lambalar hafif yanıyor halde kalıyor sağ kapıdaki kapı kapalı halde hafif bir ışık verirken problemli taraftaki cok daha cılız belirli belirsiz bir ışık veriyor.Birden çok led denedim üniteyi soketten çıkarıp sağ sol yaptım ama sorunu çözemedim.Siz değerli üstadlardan yardım bekliyorum. 22 Haziran 2017 tarihinde Alper ERAYMAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Hoş geldiniz. Klasikleşen ampul sökülünce oluşan aracın voltaj koruma moduna geçiş durumu.Cılız durumda yanmasıda ampul gibi direnç oluşmadığı için.Linkteki konuyu inceleyiniz. http://www.geceucusu.com/topic/7675-led-tak%C4%B1nca-olu%C5%9Fan-sorunlara-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCmler/?page=11 Yorum bağlantısı
Recommended Posts