Misafir 3 Temmuz 2008 Paylaş 3 Temmuz 2008 (düzenlendi) yanlış fara bakmışım 3 Temmuz 2008 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2008 Paylaş 3 Temmuz 2008 (düzenlendi) senin ampülü tutan parça çelik bir malzeme ortası küçük.ya ortasını elmas uçla taşlıyacaksın ve deliği genişleticen yada silikonla tutturucan.başka çare yok gibi.şimdi senin farın aynısına bakıyorum.çıkma olarak var hakikaten xenonun kablo başka türlü geçecek gibi gözükmüyor. 3 Temmuz 2008 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2008 Paylaş 3 Temmuz 2008 evet o zaman onceki segmani kesicez kenarindan o sekilde gecicek mecburen bakalim bence kesmeden önce iyice hesap yap segman yandaki kanallara oturmayabilir.kestiğin için kayma yaparBEYLER UNUTMADAN KANDŞLŞNŞZ MÜBAREK OLSUN. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2008 Paylaş 3 Temmuz 2008 Geri dönülmez bir yola girerken iyi düşünmek lazım... BEYLER UNUTMADAN KANDŞLŞNŞZ MÜBAREK OLSUN.Sağolasın.. Allah razı olsun.. Sizlerinde mübarek olsun... Yorum bağlantısı
Guest werty35 9 Kasım 2008 Paylaş 9 Kasım 2008 slm arkadaşlar benimde bi sorum olacaktıben clio rxt kullanıcısıyım aracıma mercekli far taktırdım + xenon far ama farlarım farklı yerleri gösteriyor sizden ricam bu farların iç ve dış açıları ayarlayan bir yer varmıdır Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Kasım 2008 Paylaş 10 Kasım 2008 slm arkadaşlar benimde bi sorum olacaktıben clio rxt kullanıcısıyım aracıma mercekli far taktırdım + xenon far ama farlarım farklı yerleri gösteriyor sizden ricam bu farların iç ve dış açıları ayarlayan bir yer varmıdırAngel eye farların arkasında çeşitli yerlerde (genelde 2 tane) vida bulunur ve bunları çevirerek seviye ayarı yapılabilir. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Ocak 2009 Paylaş 8 Ocak 2009 (düzenlendi) Clio'mda fabrikasyon mercekli far hazır olduğu için uzun zamandır uygun fiyatlı ve kaliteli bir xenon kit alıp taktırmayı düşünüyordum. Kısmet bugüneymiş. 3X marka HB3 xenon kit aldım, özellikle mavi mavi yanmayan 6000 K kit arayışım sonucunda başarılı olduğumu düşünüyorum.Kitin komponentleri kaliteli ve 2 sene parça değişim garantili, faturalı. Eski arabam Megane 2 Hb de orjinal Valeo xenon kit ile yaklaşık aynı ışık rengini yakaladım sayılır.Buda ürün ve sonuç: 8 Ocak 2009 tarihinde El tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Ocak 2009 Paylaş 8 Ocak 2009 Çok kötü olmuş. Berbat.. Iyyyk...Tşk ederim.Gündüz görüntüsünde de neyse mavilik yok, nerdeyse meganın aynı ışık rengi var. Karşılaştırma olsun diye meganın da orjinal xenonlu resimlerini ekledim. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Ocak 2009 Paylaş 8 Ocak 2009 Merceklerini değiştir hacı.. Madem bi iş yaptın adam gibi olsun.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Ocak 2009 Paylaş 8 Ocak 2009 Merceklerini değiştir hacı.. Madem bi iş yaptın adam gibi olsun..Hacılar götürsün seni. Mercekler Valeo. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Ocak 2009 Paylaş 8 Ocak 2009 Çok kabasın...Valeo olup olmaması değilbi-xenon olması ve dahası xenon olması önemli... Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 8 Ocak 2009 Paylaş 8 Ocak 2009 Evet bende size çok kere tekrarlamıştım zaten aradığınız renk 6000K diye güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ocak 2009 Paylaş 9 Ocak 2009 Güzel olmuş, sağda küçük bir odaklama sorunu var, aydınlatma biraz zayıf. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 9 Ocak 2009 Paylaş 9 Ocak 2009 evet ya clioda megane da parklar konusunda sınıfta kalmış ilanlar bölümündeki benim sattığım w5w 4 ledli ürünü bir inceleyin Yorum bağlantısı
Ali Elöver 10 Ocak 2009 Paylaş 10 Ocak 2009 Çok kabasın...Valeo olup olmaması değilbi-xenon olması ve dahası xenon olması önemli...Değerli fikirlerini birgün yüzyüze görüşelim dostum. Evet bende size çok kere tekrarlamıştım zaten aradığınız renk 6000K diye :)güle güle kullanın.Tşke ederim, 6000 K mercekte oldukça memnun kaldım, mavilik fazla yok. Ama H7 yaparsam Astra için kesinlikle 4300 en fazla 5000 alırım. Çok tşk ederim yardımlarınız için.Güzel olmuş, sağda küçük bir odaklama sorunu var, aydınlatma biraz zayıf.Tşkler, aydınlatma yağışta biraz az açık havaya göre ama orjinal halojen HB3'lere göre önümü görme %50 iyileşti diyebilir. Mercek standart halojen far ışığını çok zayıflatıyor.Parklar Mtec mavi dipsiz park ampullerim var, ama bilerek takamadım, Böyle daha güzel oldu bence E200 de sarı beyaz.evet ya clioda megane da parklar konusunda sınıfta kalmışBana da renk katmış gibi geliyor, sarı yanması parkarın bir sıcaklık veriyor ön görünüme. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 10 Ocak 2009 Paylaş 10 Ocak 2009 Mtec mavi dipsiz park ampullerim var, ama bilerek takamadım, Böyle daha güzel oldu bence E200 de sarı beyaz.E200 lerde park lambaları beyaz led.Eski modellerde sarı ampul var Yorum bağlantısı
Eyüp Tas 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 Hella, Bosch, Valeo, AL, Visteon, Koito, StanleyBu markalar endüstri standardında üretim yapar. Bunun dışındakileri (FK, Sonar vs) kendi aralarında kıyaslamak doğru olabilir, bu markalarla kıyaslanamaz.beyler bende 2001 model clio aldim 1,4 16 v. rxt alalı 2 ay oluyor..aldiğimda aracta yapılı bir aractı...farlarım çift mercekli dedikleri resim koyuçam zaten xenon koymus..ama ustunde hani 6000k 8000k diye bişey yazmıyor..sadece HID yazıyor..balastlarDa..acaba kaç k olduğunu nasil anliçam... hersey için saoLun..... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 beyler bende 2001 model clio aldim 1,4 16 v. rxt alalı 2 ay oluyor..aldiğimda aracta yapılı bir aractı...farlarım çift mercekli dedikleri resim koyuçam zaten xenon koymus..ama ustunde hani 6000k 8000k diye bişey yazmıyor..sadece HID yazıyor..balastlarDa..acaba kaç k olduğunu nasil anliçam... hersey için saoLun.....http://www.geceucusu.com/index.php?s=&am...ost&p=16366 'deki kit 6000K. Onunla kıyaslayabilirsin, daha mor ise 8000K'dır. Yorum bağlantısı
Eyüp Tas 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 http://www.geceucusu.com/index.php?s=&am...ost&p=16366 'deki kit 6000K. Onunla kıyaslayabilirsin, daha mor ise 8000K'dır.saoLun ben resmi çekip koyaırm buraya saoLun Yorum bağlantısı
Eyüp Tas 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 http://www.geceucusu.com/index.php?s=&am...ost&p=16366 'deki kit 6000K. Onunla kıyaslayabilirsin, daha mor ise 8000K'dır.suanda elimde bu fotolar var ama hafta sonu aksam ki resimlerini çekip koyucam sizce kaç k dır beyler bu xenonlar... Yorum bağlantısı
Turgay Tuna 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Biz daha kötülerinide gördük bence fena olmamış senin farlar ama ufak tefek ayarlamalar gerek kendin uğraşmak istemiyosan git bir rot balanscıya halletsinler. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Eyüp Tas 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Biz daha kötülerinide gördük bence fena olmamış senin farlar ama ufak tefek ayarlamalar gerek kendin uğraşmak istemiyosan git bir rot balanscıya halletsinler. Güle güle kullan.peki sence kaç k bu zenonlar krdes bide bu zenonlar 1,5 2 senelik.. aksma olsa daha güzle duruyor simdi ön parklar mavi yaptım yan parklarıda beyaz yaptım sislerde beyaz dediğim resimleir koyuçam hafta sonu çekip bi sorun çıkmazsa ama bu kaç k yazmıyor nasil öğrenicem acaBa herkese simdiden saolsun Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Resimlerdeki clio farları ve içindeki merceklerı hella marka.VALEO değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts