Oktay Toker 23 Temmuz 2018 Paylaş 23 Temmuz 2018 (düzenlendi) Çankırı ilimizden bir arkadaşımızın Cruze aracı için çıkma far edinildi lakin anlamadığım şekilde halojen bir far için çok yüksek fiyatı mevcut ve halada öyle.Sade ve çekici olsun istemiyle yeni nesil Mercedes stil iç gündüz farı,sinyal görseli istendi ve arayışlar sonunda iç yapıya uyacak parçalar edinildi,Mondeo Mk5 Valeo bi-led kullanmaya karar verildi.sinyallerde mikroişlemcili sequentiel sinyal uygulaması ve ilk önce arkadaşımız elektirikçiye araç çalışırken aküdeki voltajı ölçtürdüm ve 12.80 üstünde voltaj göremediklerini resimli şekildede bana aktardılar bunun üzerine ben her lede ayrı sürücü kullanmaktan vazgeçtim ve orijinal Koito led sürücü kullanıldı lakin teminide uzun sürdü.Lakin montajda doğru ölçümde durum gayet standard ölçülerde yani 13.50 14 arası olarak ölçüldü ve arkadaşta durumu aynen gördü kısa bir moral bozukluğu vesaire ve Rabbimin izni ile uzun yolda dahil araç üzerinde kullanımda.Yinede istenmeyen bir kaç hatamız olmuş ve oda gündüz farında kullandığım Osram 3 chipli ledlerden kaynaklı ve onlarda bilahire düzeltilecek. Gece çekim bir kısa video. Gündüz çekimleri ve video bilahire eklenecek. 23 Temmuz 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 Araç üzerinden gündüz resimleri, 2 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2018 Sağolasın..Parçaların kendisi güzel. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Çevik 17 Ağustos 2018 Paylaş 17 Ağustos 2018 Abi cok guzel ellerine saglik. Bi-led cifti normal bir „d1s + balast + mercek“ setinden pahaliya mi geliyor? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2018 (düzenlendi) Meblayı tutacak olan genelde sürücü kartı..Bi-led mercek şansa hesaplı bulunabilir lakin sürücü kartı biraz zor.Ayrıca satıcının fiyatı belirleyici tek unsur.Ledi kendin çalıştırırım,hallederim dersen bi-led olarak hesaplıya dediğim gibi bulunabilir. 17 Ağustos 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts