Harun Karayel 9 Şubat 2007 Paylaş 9 Şubat 2007 Oh oh herkes buradaymıs. Bende oyumu kullandim ama bakiyorum Selcuk Bey kapatmis sezonu.. Neyse bende bu yil cok calisayim. Onumuzdeki yila girerim belki bende yuz karalari listesine.. :lol: Yorum bağlantısı
Murat Dellal 9 Şubat 2007 Paylaş 9 Şubat 2007 Kesin ben olurum diyodum ama hayal kırıklığına uğradım ... Yorum bağlantısı
Abdülkadir Altunpul 12 Temmuz 2007 Paylaş 12 Temmuz 2007 gerçekten süper başlık olmuş koptum açıkçası benim oyum msdaldal'a :) Yorum bağlantısı
Zafer B. 18 Temmuz 2007 Paylaş 18 Temmuz 2007 Yaa bir jeton bu kadar geç düşer arkadaş,çok sık girmiyordum daha önce forum mailime gelen oylamaya oy verdim ama oylamanın Forumun yüzkaralarını seçtiğini yeni fark ettim.........Tüh ben voltrona oy vermiştim kzımamıştır inşallah nasış bir oylama bu forumun yüz karaları Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2007 Paylaş 18 Temmuz 2007 Yaa bir jeton bu kadar geç düşer arkadaş,çok sık girmiyordum daha önce forum mailime gelen oylamaya oy verdim ama oylamanın Forumun yüzkaralarını seçtiğini yeni fark ettim.........Tüh ben voltrona oy vermiştim kzımamıştır inşallah nasış bir oylama bu forumun yüz karaları Üzülme, oyunu doğru kullanmışsın.. Yorum bağlantısı
Yakup Sayın1679652569 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 cok sukur ben aday gosterılmemısım ahha Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 6 Eylül 2007 Paylaş 6 Eylül 2007 bende led konusunda katılıcam galiba buraya ama biraz işim war onları cözer cözmez halletcem inş. Yorum bağlantısı
Sinan Sarı 7 Aralık 2007 Paylaş 7 Aralık 2007 oyum scoobye ne bilim komik geldi hee bu arada ben foruma yeni üye oldum cok hosuma gitti bende kararsızım far konusunda gezinirken buldum burayı güzelmiş Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Aralık 2007 Yazar Paylaş 17 Aralık 2007 Eveet, 2007 yılını da geride bıraktık, bu yıl içinde faaliyetleriyle yüzkarası olmaya aday üyelerin neler yaptığını başlıklardan inceleyerek oylamanızı yapabilirsiniz.ButcherYaratıcı modifikasyonları esnasında farını açamadığı için yeni bir far seti alan üyemiz "yok abi sanayide bile kimse açamamış bu farları" diyerek savunmasını yaparken yüzkaraları listemize giriş yapıverdi.Yeni aracıma tavsiyeler - Bi-xenon/angel eyeCoreMaxBayiyle kavga ettiği için oem xenonlu astra almaktan vazgeçen en eski üyelerimizden CoreMax, civic alıp kit takarak gezmeyi tercih etmesi sonucunda burada.Yeni Kasa Honda Civic Sedana XenonkenveloHem mercekleri ters taktırıp, hem de 6000K ile daha iyi görebildiğini iddia eden üyemiz, gönüllerde taht kurarak forumda altıbinciler isminde yeni bir tarikat lideri olabilir.D2S - Odaklama SorunuÖzyürek"Bir geceuçuşçu kendi farını kendi yapar" ilkesini benimseyerek mükemmel işler çıkaran Özyürek, "Bir geceuçuşçu arabasını satarken farını söküp yemek odası vitrininde gururla sergiler" ilkesinden hiç nasibini alamadığından son anda listeye alındı.Focus bi-xenon uygulamasıVoltronBozulan ampulü yüzünden iki ay sol farı yanmadan gezen bu şahsiyetin köprü yolundaki polis duran kavşaklarda hızlıca sol şeritlere kaçış yaptığı görülmüştür.Sol ampulüm bozuldu Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ocak 2008 Yazar Paylaş 1 Ocak 2008 Geride bıraktığımız 2007 yılında, harika modifiyeler gönderen üyelerimiz sayesinde forumumuzun kalitesi ve üyelerimizin bilincinin ne kadar arttığını görmek çok güzel. Öyle ki yüzkarası adayı bulmakta hayli zorlandım, bu gidişle seneye sadece kendimi yüzkaraları aday listesinde gösterebilicem herhalde Bu başlıkta da 2007'nin en iyi modifiyesini çıkaran cevher adayını seçiyoruz. Aday üyelerin neler yaptığını başlıklardan inceleyerek oylamanızı yapabilirsiniz.ArTiZzDetaylı bir H7 karşılaştırması.MTEC Super White vs OSRAM Stock H7ButcherAngel eye, bi-xenon, LED'li stop modifiyesiYeni aracıma tavsiyeler - Bi-xenon/angel eyeecaglavMercekli far ve xenon kit uygulamasıFord focus II xenon dönüşümü ve mercekli farlaremreunanDesenli fardan şeffaf fara geçiş.Vectra B angel eyesFoCuS_RsTitiz bir mercek modifiyesi147 için Hangi Mercek ?imjuliDişçide bile halojen H1 ampul muhabbeti.bilin bakalım halojen farlar arabadan başka nerde kullanılıyor ? Özyürek Bi-xenon ve led modifiyeleri çok iyi dökümante edilmiş.Bagaj aydınlatmasının güçlendirilmesiTavan Lambası Led UygulamasıFocus bi-xenon uygulamasımaymotdurLed uygulamalarındaki emek takdire şayan.Park, ön ve yan sinyal, arka plaka led uygulamasısercyOrjinal bir fikir, dahası da gelir.Led Kapı,Plaka ve Şç aydınlatma AmpulleriwolkankuŞık bir LED uygulaması.Led'ler ile değişik bir uygulamazafer487Çok cesurca bir modifiye örneği daha.projektör ve xenonların montajını bittiZiya36Paylaşım güzel, modifiye çok güzel.Bagaj, Torpido, Tavan lambası ve Orta panel Led Uygulaması Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 Çalışmalar çok güzel... Ayrıca beni bu listeye layık gören Selçuk arkadaşımıza teşekkür ediyorum... Oyumu; cesarete ve emeğe veriyorum... Hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 (düzenlendi) Özyürek"Bir geceuçuşçu kendi farını kendi yapar" ilkesini benimseyerek mükemmel işler çıkaran Özyürek, "Bir geceuçuşçu arabasını satarken farını söküp yemek odası vitrininde gururla sergiler" ilkesinden hiç nasibini alamadığından son anda listeye alındı.Focus bi-xenon uygulamasıArabayı alan arkadaşa evdeki orjinal farlarını vermeyi teklif ettim... "Abi far yoksa arabada kalsın" dedi.. Mecbur kaldım... Zaten, hanımda durup durup "vay emeklerin" diyor bana... Olsun be napalım... Bidaha yaparız... Bu konuyu biraz daha incelemem lazım... Karar veremedim... İki isim arasında gidip geliyorum Edit: Kararımı verdim: Ben o farı kırar, yinede açardım 2 Ocak 2008 tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dellal 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 Mehmet beyi tebrik başarılarının devamını temenni ederim ... Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 şu taş dirençlerle hata verme olayını bi halledebilseydim ben bu ödülü alırdım heralde seneye artık Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ocak 2008 Yazar Paylaş 2 Ocak 2008 Ben neden listede yokum acaba ? Belki de kiti söküp attığın için bu şekilde ödüllendirilmişsindir Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 ya ama vallahi açılmıyor yaa bahar gelsin far açma günü organize edicem herkes gelip denicek bakalım kim açıcak. Yorum bağlantısı
Ahmet Göker Derya1679652568 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 (düzenlendi) Butcherın bi suçu yok yav yüklenmeyin:yes: Hele voltron bence en bombası olmuş. Sen kalk koskoca aydınlatma forumunu yönet;bizlere akıl ver,ondan sonra 2ay tek göz dolaş Selçuk abi bence bu sene de sen olacaksın 2 Ocak 2008 tarihinde mc pherson tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uras Tos 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 ya ama vallahi açılmıyor yaa bahar gelsin far açma günü organize edicem herkes gelip denicek bakalım kim açıcak.http://www.specialized.net/ecommerce/shop/...394X200_pli.jpgsana bundan lazım. verdiğim en iyi 30 liraydı. saçları bile bununla kurutuyorum artık, o derece. Yorum bağlantısı
Turgay Özdemir 3 Ocak 2008 Paylaş 3 Ocak 2008 Benim stoplardaki ledlerin etrafındaki bakır halkalarla,baya bi oy toplayabilirdim aslında ama napalım! Ben oyumu,bana taş dirençlerle sorun çözümüne yardım edip kendi sorununu çözemeyen Butcher a veriyorum! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2008 Paylaş 3 Ocak 2008 ya ama vallahi açılmıyor yaa bahar gelsin far açma günü organize edicem herkes gelip denicek bakalım kim açıcak.Yok yaa benimki şaka... Nasıl bir farla uğraştığını ve nasıl bir maddeyle yapıştırdıklarını tahmin edebiliyorum... Yorum bağlantısı
Murat Dellal 3 Ocak 2008 Paylaş 3 Ocak 2008 Belki de kiti söküp attığın için bu şekilde ödüllendirilmişsindir Teşekkürler ... Yorum bağlantısı
Hidayet Derinöz 5 Ocak 2008 Paylaş 5 Ocak 2008 Bu sene ben de yokum halbuki 2 yıldır bir kutu içinde onca malzeme yatıyor..Yapcam inş. bir gün ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts