Selçuk Keleş 10 Aralık 2009 Yazar Paylaş 10 Aralık 2009 Bayanlar baylar, Gece Uçuşu 2009'un Cevheri oylamasına hoş geldiniz.Oylama yapmadan önce yapılan uygulamaları mutlaka inceleyiniz. Alfabetik sıraya göre listelenen adaylar hem başarılı uygulamalar yapıp hem de diğer üyelere yardımcı olan üyelerden oluşturulmuştur.impress - Yusuf Gür407 için Xenon Mümkün Mü?Palio Mk2'ye xenonJettaya xenon far ve mercek montajı irf@nt - Şrfan HocaSararan ve matlaşan farları zımparalayıp, cilalayıp sıfır hale getirmek - 2 Roomster’da Mercekli far + Bi-Xenon’a geçişlokman - Lokman CeritlioğluC-max Xenon Farlar mandalina_ - Mustafa BağsevenF1 style çakar lamba uygulaması başlangıcıLedli şahin stoplarıSeat Toledo El yapımı ledli stop206 ledli sis ve Formula 1 Style çakar uygulamasımaymotdur - Mehmet DuranFiat Marea araç içi tüm ışıklar ledlendiMarea led'li kadran aydınlatması mc_pherson - Ahmet Göker DeryaSararan ve matlaşan farları zımparalayıp, cilalayıp sıfır hale getirmek - 1O.B.K. - Osman BahadırC-max Xenon FarlarSararan ve matlaşan farları zımparalayıp, cilalayıp sıfır hale getirmek - 3C-Max ledli tavan aydınlatmasıplusbil - Muhammed AndıDacia Logan'ın farlarını mercekli hale dönüştürmeksparhawkisme - Hakan ArıbaşFarın dışına şerit led montajı taurus72 - Murat KurtoğluTempra SX AK arka stop modifiyesi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 25 Aralık 2009 Yazar Paylaş 25 Aralık 2009 Bayanlar baylar, Gece Uçuşu 2009'un Yüzkarası oylamasına hoş geldiniz.Oylama yapmadan önce yapılan uygulamaları mutlaka inceleyiniz. Aslında bunlar için söylenecek pek fazla bişey yok özyürekBu ismi geçen seneden de hatırlıyorum ...Başka forumlarda elindeki mercek vs. parçaları bedavadan vermeye çalışıyor ...Led'li 3. stop yapmaya çalışarak vicdanını rahatlatmaya çalışıyor ...Peki benden kaçar mı ? Kaçmazz ...Hala 1990 model farlarla geziyor ...samsunluhttp://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=1344Forumun düzenli ziyaretçisi ...Dil pabuç gibi, herkese söyleyecek bir lafı var ...Ama aksiyon var mı, yoookk ...Farda hala H4 kit var ...quikstreamhttp://www.geceucusu.com/index.php?s=&...ost&p=22224O bu işin erbabı ...O en alt seviyede ayarlı 8000K xenonuyla çakıp geçen bir fırtına ...Bu yılın cevherini onun hızlandırılmış kursuna göndericez ... (eğer kabul ederse)voltronhttp://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=1661Geleneksel yüzkarası ...Bir farı boyayıp kapatması bir yıl sürüyor ...Bir de "ben bunu test ediyordum amaa" diyerek dolanıyormuş ...Başkaları yer de, ben yer miyim? yemeeeem ... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Aralık 2009 Yazar Paylaş 26 Aralık 2009 2009'un cevheri oylamasına katılmayı unutmayın. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Aralık 2009 Yazar Paylaş 26 Aralık 2009 2009'un yüzkarası oylamasına katılmayı unutmayın. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 Selçuk sanki kendine oy verdin gibime geliyo.Boşuna uğraşıyon Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 (düzenlendi) Bu sene seçim bayağı zor olacak gibi.Mükemmel çalışmalar var kendi dallarındaGeçen seneden olanlarda var..2008 in devamı olmuş 26 Aralık 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 Oyu kendime veriyorum... Ben bunu hakettim.. Lütfen kimse önümü kesmesin... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 Aslında evet.koca direnci kalk seri bağla Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 Aslında evet.koca direnci kalk seri bağla Ben bunu hakettim derken, aklımdaki buydu Servet Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 (düzenlendi) Oylamamı daha ilk sefer yapmaya çalıştım ama, bu ankette zaten oy vermişsiniz uyarısı ile karşlaştım. Yoksa bu yaşta bunamayamı başladım.. 26 Aralık 2009 tarihinde hoca1677 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 Aynı uyarıyla bende karşılaştım.Dolaysıyla oy boşa gitti.Kullanılan oy listede aktif olmadı Yorum bağlantısı
Yusuf Gür 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 Ben bunu hakettim derken, aklımdaki buydu Servet mehmet abi hemşehrim olmana rağmen direnci seri bağlayarak en büyük yanlışı yaptın selçuk abi murat bir senedir stoplarını yollayacak bana led yapacaz. bunu da ekleyiver Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 mehmet abi hemşehrim olmana rağmen direnci seri bağlayarak en büyük yanlışı yaptın Haklısın ama, patlar diye korktum selçuk abi murat bir senedir stoplarını yollayacak bana led yapacaz. bunu da ekleyiver Kıyamamıştır Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 27 Aralık 2009 Paylaş 27 Aralık 2009 Adımı listede görmek bile mutlu etti beni Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Aralık 2009 Yazar Paylaş 27 Aralık 2009 Ben olcaktım ki bu listede, şimdi açık ara öndeydim Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2009 Paylaş 27 Aralık 2009 Haddi be.Reklam kokan hareketler bunlar Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2009 Paylaş 27 Aralık 2009 Haklısın ama, patlar diye korktum Abi bu kadar tırsacağını bilmiyodum yahu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 Plaka lambalarını da led yaptım ve çalıştı Oy verirken bunu da göz önünde bulundurun lütfen Yorum bağlantısı
Harun Karayel 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 Plaka lambalarını da led yaptım ve çalıştı Oy verirken bunu da göz önünde bulundurun lütfen Affina siginaraktan bu yil ki oyumu Ozyureğe verdim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 Affina siginaraktan bu yil ki oyumu Ozyureğe verdim Boşa giddi bizim plaka lambaları.. Submarine light yapsam bide.. acık ara öndeyim Yok yok açık ara değil... En yakın takipçinim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts