Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 kaç kaç,, daha neler var bende Akşama görüşürüz... Yorum bağlantısı
Samet Daş 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 birbirinizle uğraşmak için harcadığınız enerjiye bakınca tembellik adaylığına ikinizde uymuyorsunuz. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Toplantılar buluşmalar delil toplama amaçlımı yapılıyor nedir arkedeş.Bu ne delil arşividir böyle.Kısmet olmasın demeyeyim ama Sizin oldugunuz toplantıya gelmeyeyim .Mondimin göstergesiz resmi hala duruyor. :lol:Emmi hakketen ya o sinyal öylemi yola çıktın.Fena poz vermişsin.Usta üşenmedin akımı kurtarmak için o ledlere invertör mü yaptın. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 birbirinizle uğraşmak için harcadığınız enerjiye bakınca tembellik adaylığına ikinizde uymuyorsunuz. Bak bu iyidi işte Toplantılar buluşmalar delil toplama amaçlımı yapılıyor nedir arkedeş.Bu ne delil arşividir böyle.Kısmet olmasın demeyeyim ama Sizin oldugunuz toplantıya gelmeyeyim .Mondimin göstergesiz resmi hala duruyor. :lol:Emmi hakketen ya o sinyal öylemi yola çıktın.Fena poz vermişsin.Usta üşenmedin akımı kurtarmak için o ledlere invertör mü yaptın.Herif eve geliyor elde fotoğraf makinesi. Ne yapcan diyorum hiiç diyor. İşi gücü entrika kardeşim toplamda 5050 ledlerde 150 led yanıyor, seri bağladım, 12/ 50 V invert yaptım ama yinede istediğim lümen olmadı. Delirdim Oktay Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Merhaba, 2012 yılının Gece Uçuşu Cevheri Mahmut Akbulut seçilmiştir. Forum içindeki aktiviteleri ve aldığı beğeni puanları ile bu ünvanı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.Tebrik ederim. Tebrik ediyorum.Forumumuzun gece bekciliği vesaire falan hak ettiğine inanıyorum. İyi bir de dogum günü hediyesi oldu. Tebrikler Mahmut.. Hakettiğini düşünüyorum..Tebrikler Mahmut 21.11.2012 tarihinde tahmin etmiştim http://www.geceucusu...h__1#entry50083tebrikler kardeş. tekerine zeval gelmeye. farın sönmeye. amin Çok teşekkür ederim aldığım en güzel doğum günü hediyesi oldu,GeceUçuşu benim ikinci evim burada vakit geçirmeyi ve bir şeyler paylaşmayı çok seviyorum,umarım bu birlikteliğimiz uzun süre devam eder,iyi dileklerini esirgemeyen herkese tekrar teşekkür ederim ... 2 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 (düzenlendi) Usta 60ma değilse normal 3528 lerle ugraşma.5050 lerin her biri kendi üzerinde paralel ve yine bunları 4 led şekilde paralel yapacaksın yaklaşık 240ma olur sanırım ve her 4 lü paralelden sonra 4 lü seriden 4 e tamamlayıp en fazla 12.60 ile besleyeceksin yada akım vereceksin.İstediğine yakın lümeni görürsün diye düşünüyorum.Komple seri işlemde kesinlikle lümen alamazsın diye düşünüyorum.İnvertör ilede uğraşırsan En fazla 8 li seri yapıp yaher seriyi akım kullanacaksan yada seri paralel yapıp ya akım yada voltajla besleyeceksin.4 seriden sonra ışık gücü hikaye oluyor.Yoksa yapılan iş boşa gidiyor.Yada bunlarla uğraşmayıp 4 lü power ledi 150ma ile süreceksin. 4 Ocak 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Yada bunlarla uğraşmayıp 4 lü power ledi 150ma ile süreceksin.Onu da denedi yaa bende resimleri var, beceremedi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 O zaman size şu kayıp olan ve sanırım hala bulunamayan 30 watt lıktan lazım. :lol: Emmi sen öyle ledlere para vermezdin bir zamanlar kendin yapardın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Emmi sen öyle ledlere para vermezdin bir zamanlar kendin yapardın. Oktay, akşama görüşürüz.. Geçen bilgisayarı kurcalarken Eymir adlı bir klasör gördüm gibi hatırlıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 ee ne zaman çay içip kutluyoruz bunu boğazda? ben semaveri ve odunları bulurum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 kaç kaç,,Burdayım... Devamını da yükleyim mi.. ?101 nolu oda kayıtları da var.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Elini korkak alıştırma, İzmirin kavakları, sahil kenarındaki odaları diyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Elini korkak alıştırma, İzmirin kavakları, sahil kenarındaki odaları diyorumSen İzmir dersen ben Kartepe derim.. Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Mahmut arkadaşımıza tebrikler. Kesinlikle hak ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Ustalar sıkıysa bu yazışmaları komşuda yapın bakalım. Atış serbets kolay gelsin. İyiki çok toplantıya katılmamışım ha. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Sen İzmir dersen ben Kartepe derim.. Kartepe dersen, Diyarbakır dönüşü Kayseri kavşağı derim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Kartepe dersen, Diyarbakır dönüşü Kayseri kavşağı derim Sus, yoksa Aşk vadisi derim Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Sus, yoksa Aşk vadisi derim Sus, yoksa çocukların oda eşyaları derim Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Koç yiğitler çıktı meydane ikiside birbirinden merdane heeyyt hayda bree 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Sus, yoksa çocukların oda eşyaları derim Benim kapının önü diyip susuyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Ocak 2013 Yazar Paylaş 5 Ocak 2013 Herkes far açıp, stop ledlerken, ali expressten aldığı çakma ledli ampullerle fren lambası ledleyen biri Bu fenaymış Ve buna ne demeli, Kalkmış fren lambasında bu çakma ledleri kullanacakmış, bende arkadan gelenleri korumak için acilen 4 dakkada delikli süperötesi plakete led dizdim de vatandaşların can ve mal güvenliğini arttırdım. Bu ondan da fena Bende de vardı bunlardan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Bu ondan da fena Araya girme Halojen Selçuk.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts