Aykut Sungur 11 Ocak 2020 Paylaş 11 Ocak 2020 bu şekilde ayak aydınlatmam var ama o tuşa bağlamayı düşünüyordum ama iç aydınlatmaya gelen çok düşük elektrik geleceği için yanmaz fazla die tahmin ediyordumda bu videoyu gördüm nereden elektrik alırsam bu şekilde o tuştan ayak aydınlatmamı kullana bilirim Yorum bağlantısı
Oktay Toker 11 Ocak 2020 Paylaş 11 Ocak 2020 Araç aynı ise videoda park diye söylemiş.Başka şekildede o dügme hangi ışıkları ayarlıyorsa ve o ışıklar kapılar açılıncada aktif ise aynen paralel şekilde alabilirsiniz. Düşük güç diye sorun olmaz sorun olur diyorsanızda direkt voltaj hattı çekip roleli şekilde baglayabilirsiniz.Tecrübeniz yok ise ellemeyiniz derim. 1 Yorum bağlantısı
Aykut Sungur 16 Ocak 2020 Yazar Paylaş 16 Ocak 2020 On 12.01.2020 at 00:42, Oktay Toker yazdı: Araç aynı ise videoda park diye söylemiş.Başka şekildede o dügme hangi ışıkları ayarlıyorsa ve o ışıklar kapılar açılıncada aktif ise aynen paralel şekilde alabilirsiniz. Düşük güç diye sorun olmaz sorun olur diyorsanızda direkt voltaj hattı çekip roleli şekilde baglayabilirsiniz.Tecrübeniz yok ise ellemeyiniz derim. kapılarla alakası yok gece olduğu için iç ambiyansları yaktığı için kapı açılınca ışıklar yanmış oluyor o tuş teyp tuş ışıkları, gösterge ışıkları , vites etrafındaki ışıklar bide kapı kolunun düğme ışıklarını kısıp açıyor ben o düşmenin arkasından 12v led taksam bu şekilde kısılıp açarmı die düşündüm Yorum bağlantısı
Mehmet Hatipoğlu1679652608 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 (düzenlendi) Merhaba, @Aykut Sungur Ben dediğiniz gibi bir uygulama yaptım iç ışık ayar düğmesinden paralel aldım, ama bende şöyle bir sorun olmuştu; ışık gücünü arttırdığımda sonradan bağladığım led ın ışığı azalıyordu.aracın kendi iç ışıkları artıyordu. ters orantılı çalışmaya başladı. 20 Ocak 2020 tarihinde Mehmet Hatipoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 O dügmenin direk altından alırsanız o dügmeyi bozabilirsiniz. Benzer devre kart sistemleri ben de yapıyorum..Kollardan birinden paralel hat alırsanız olur. Benım kendi aracımda parklar açıkken kısık,kapıyı açınca canlı yanıyor ve geçişler yumuşak..Ama orjinal sistemi sadece tetik alma amacıyla kullandım 2 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 On 17.01.2020 at 00:39, Aykut Sungur yazdı: kapılarla alakası yok gece olduğu için iç ambiyansları yaktığı için kapı açılınca ışıklar yanmış oluyor o tuş teyp tuş ışıkları, gösterge ışıkları , vites etrafındaki ışıklar bide kapı kolunun düğme ışıklarını kısıp açıyor ben o düşmenin arkasından 12v led taksam bu şekilde kısılıp açarmı die düşündüm Videodaki anlatım yapılmış bir uygulama dair ve ona göre aracınız aynı versiyonsa yapılabilir diye yazmaya çalıştım....Takacağınız ledler aşırı güç çekmediği sürece ve doru baglantılar ve dogru ledler ile elbette yapılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts