İçeriğe Yönlendir

Orjinal arka kamera olan araca ön kamera Nasıl takılır

Aykut Sungur

Recommended Posts

Aykut Sungur

sağda solda görüyorum  adamlar ön kamera takılıyorlar bende bu konuyu araştırıyorum  

bu resimdeki modülü buldum 2 kamera değiştirici benim teybin orjinal bu girişler yok arkadan gelen kamera kablosunu kesip  ortadaki görüntü aktaracak fişi ona bağlayınca diğer uclarada kamera takınca görüntü alabilirmiyim

Screenshot_4.png

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Aykut bey , fotoğraftaki modülün solundaki front (ön) sarı video giriş (in) kablosuna öne takacağınız kamera kablosunu

Modülün sağındaki rear (arka) sarı video giriş (in) kablosuna arka kamera kablosunu bağlayacaksınız . 

Modülün ortasındaki video çıkış (out) kablosunu varsa teyp üzerindeki video in girişine yada harici ekran video in girişine bağlayarak görüntü alabilirsiniz .  

Modüle bağlı olan siyah renkli (tuş) switch lede görüntü seçeceksiniz . 

Yorum bağlantısı
Aykut Sungur
On 06.02.2020 at 23:57, Mahmut Akbulut yazdı:

Aykut bey , fotoğraftaki modülün solundaki front (ön) sarı video giriş (in) kablosuna öne takacağınız kamera kablosunu

Modülün sağındaki rear (arka) sarı video giriş (in) kablosuna arka kamera kablosunu bağlayacaksınız . 

Modülün ortasındaki video çıkış (out) kablosunu varsa teyp üzerindeki video in girişine yada harici ekran video in girişine bağlayarak görüntü alabilirsiniz .  

Modüle bağlı olan siyah renkli (tuş) switch lede görüntü seçeceksiniz . 

bunları yapabilirim ama orjinal teypde hiçbir giriş yok  arka kameranın kablosunu kesip oraya   video çıkış (out) kablosunu bağlarsam teybe görüntü gidermi aklım onda 

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Teyip ten görüntü alabilmeniz için teyp arkasında video in girişinin olması gerekiyor . Teybin arkasından bir foto atabilirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz .

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Teyp şu an arka kamerayı gösteriyorsa soket vardır.
Herhangi bir yeri kesmeniz gerekmez

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...