Aykut Sungur 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 sağda solda görüyorum adamlar ön kamera takılıyorlar bende bu konuyu araştırıyorum bu resimdeki modülü buldum 2 kamera değiştirici benim teybin orjinal bu girişler yok arkadan gelen kamera kablosunu kesip ortadaki görüntü aktaracak fişi ona bağlayınca diğer uclarada kamera takınca görüntü alabilirmiyim Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Aykut bey , fotoğraftaki modülün solundaki front (ön) sarı video giriş (in) kablosuna öne takacağınız kamera kablosunu Modülün sağındaki rear (arka) sarı video giriş (in) kablosuna arka kamera kablosunu bağlayacaksınız . Modülün ortasındaki video çıkış (out) kablosunu varsa teyp üzerindeki video in girişine yada harici ekran video in girişine bağlayarak görüntü alabilirsiniz . Modüle bağlı olan siyah renkli (tuş) switch lede görüntü seçeceksiniz . Yorum bağlantısı
Aykut Sungur 9 Şubat 2020 Yazar Paylaş 9 Şubat 2020 On 06.02.2020 at 23:57, Mahmut Akbulut yazdı: Aykut bey , fotoğraftaki modülün solundaki front (ön) sarı video giriş (in) kablosuna öne takacağınız kamera kablosunu Modülün sağındaki rear (arka) sarı video giriş (in) kablosuna arka kamera kablosunu bağlayacaksınız . Modülün ortasındaki video çıkış (out) kablosunu varsa teyp üzerindeki video in girişine yada harici ekran video in girişine bağlayarak görüntü alabilirsiniz . Modüle bağlı olan siyah renkli (tuş) switch lede görüntü seçeceksiniz . bunları yapabilirim ama orjinal teypde hiçbir giriş yok arka kameranın kablosunu kesip oraya video çıkış (out) kablosunu bağlarsam teybe görüntü gidermi aklım onda Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Şubat 2020 Paylaş 9 Şubat 2020 Teyip ten görüntü alabilmeniz için teyp arkasında video in girişinin olması gerekiyor . Teybin arkasından bir foto atabilirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 Teyp şu an arka kamerayı gösteriyorsa soket vardır. Herhangi bir yeri kesmeniz gerekmez Yorum bağlantısı
Recommended Posts