Ege Türker 10 Ocak 2021 Paylaş 10 Ocak 2021 Herkese selam foruma yeni kaydoldum ve bir sorum var arabanın orjinal iç aydınlatmaları sarı renkliydi bunu değiştirmek istedim ve beyaz led ışık taktım ancak araç çalışırken de araç kapalıyken de ışıklar çok kısık da olsa yanmaya devam ediyor sanırım led lambaların iç direnci düşük ve bu yüzden en küçük bir akım geçtiğinde dahi yanmaya devam ediyor ama dediğim gibi çok kısık gece vakti aracın dışından görünmüyor ama yere çömelip aracın tavanına dışardan baktığınızda yandığını görebilirsiniz arabanın aküsünü etkilemiyor hiç sıkıntı yaşamadım sorum ise şu bu yanmayı nasıl engelleyebilirim Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Ocak 2021 Paylaş 10 Ocak 2021 Ne tür led kullandınız , foto var mı? Ledlere 1 kOhm direnç bağlayarak deneyin , kısık yanma söner ve direnç aşırı ısınmazsa sorunsuz kullanabilirsiniz ... Yorum bağlantısı
Ege Türker 11 Ocak 2021 Yazar Paylaş 11 Ocak 2021 Ledleri hatırlamıyorum bakmam lazım Yorum bağlantısı
Çağatay Bahtiyar 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Negatif tetikleme olan araçlarda ledler statik elektrikten bile yanıyo böyle. Benim astra'da da bu şekilde. bende kilitlediğimde direk hafif sönük yanan ledler sönüyor. Hatta kilitlemeyip 40 DK beklersem yine otomatik sönüyor. Bizim arabalarda 40 DK sonra iç aydınlatma grubunun hepsi otomatik sönüyor. 3 yıldır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts