İçeriğe Yönlendir

Kayar Led Modülü

Ümit Güneş

Recommended Posts

Ümit Güneş

Arkadaşlar merhaba konu yanlış yerde ise özür dilerim. Aracım ile ilgili bir yerde takılı kaldım. Arka sağ ve sol sinyalleri Kayar Led şeklinde yapmak istiyorum. Lakin internette hazır hali ile satılan çift taraflı neon şeklinde olanlardan almak istemiyorum. Bunun yerine ben kendim 3 cipli şerit ledleri kesip kesik kullanmak istiyorum hemde ledleri istediğim gibi kıvırma ve dizme şansım olduğu için kendim tek tek yapmak istiyorum. Ledleri dizme işlemi bittikten sonra bunu Kayar Led olarak yapmak için hazır sürücüye ihtiyacım var bunu nerden temin edebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
48 dakika önce, Ümit Güneş yazdı:

Arkadaşlar merhaba konu yanlış yerde ise özür dilerim. Aracım ile ilgili bir yerde takılı kaldım. Arka sağ ve sol sinyalleri Kayar Led şeklinde yapmak istiyorum. Lakin internette hazır hali ile satılan çift taraflı neon şeklinde olanlardan almak istemiyorum. Bunun yerine ben kendim 3 cipli şerit ledleri kesip kesik kullanmak istiyorum hemde ledleri istediğim gibi kıvırma ve dizme şansım olduğu için kendim tek tek yapmak istiyorum. Ledleri dizme işlemi bittikten sonra bunu Kayar Led olarak yapmak için hazır sürücüye ihtiyacım var bunu nerden temin edebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Böyle bir ürün bulabileceğinizi sanmıyorum çünkü kullanılan led ve bağlantılarına göre değişen bir durum sözkonusu. 

Yorum bağlantısı
Ümit Güneş
13 dakika önce, Selçuk Keleş yazdı:

Böyle bir ürün bulabileceğinizi sanmıyorum çünkü kullanılan led ve bağlantılarına göre değişen bir durum sözkonusu. 

Yok usta bence ben sormak istediğim soruyu tam anlayamadım. 

Aslında bahsettiğim olay tam olarak bu. Yada olmadı bunu satın alıp bu devre üzerinden yapabilirim. Lakin işte hazırda olan ledi farın içinde kıvırma şansım olmayabilir. Bunun yerine tek tek sıralamak istiyorum. Devre olarak ta bunu satın alıp Sadece devre olarak bunu kullanabilirim.

Screenshot_2021-04-25-12-29-25-18_c04c7fb2f74f045f3706f1a68dae0129.jpg

Screenshot_2021-04-25-12-28-42-70_c04c7fb2f74f045f3706f1a68dae0129.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Kayar sinyal devresini hazır olarak bulamazsınız , araç elektroniği üzerine kafa yoran birini bulmanız lazım onlar yapıyorlar . 

Yada bu işime yarar bunu kullanırım derseniz hazır olarak bu var ...

https://www.google.com.tr/aclk?sa=l&ai=DChcSEwiQ2OeEyJzwAhUGt3cKHTYPB9oYABAGGgJlZg&sig=AOD64_1tJ1lFjrfyL3-dRk4Ok7SEGsBZFA&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiXwOKEyJzwAhWKsKQKHcRlACYQww8I4QI&adurl=

3 çipli Ledleri reflektörsüz kullanmayın , reflektör olmadan hiç bir işe yaramazlar ...

Yorum bağlantısı
Ümit Güneş
2 saat önce, Mahmut Akbulut yazdı:

Kayar sinyal devresini hazır olarak bulamazsınız , araç elektroniği üzerine kafa yoran birini bulmanız lazım onlar yapıyorlar . 

Yada bu işime yarar bunu kullanırım derseniz hazır olarak bu var ...

https://www.google.com.tr/aclk?sa=l&ai=DChcSEwiQ2OeEyJzwAhUGt3cKHTYPB9oYABAGGgJlZg&sig=AOD64_1tJ1lFjrfyL3-dRk4Ok7SEGsBZFA&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiXwOKEyJzwAhWKsKQKHcRlACYQww8I4QI&adurl=

3 çipli Ledleri reflektörsüz kullanmayın , reflektör olmadan hiç bir işe yaramazlar ...

Yalnız bu 5v 12v çevirebilirim. Ama çok karmaşık olacak

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bünyamin Baş
(düzenlendi)

aramış olduğunuz şekildeki kartların üretimini yapıyorum kayar sinyal modülleri ve selamlamalı özel kartlar için ulaşabilirsiniz. 5464364146

tarihinde Bünyamin Baş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...