İçeriğe Yönlendir

Hyundai İX35 2.0 Dizel veya Kia Sportage 2.0 Dizel

Hüseyin Çolak

Recommended Posts

Hüseyin Çolak

Arkadaşlar iyi akşamlar. Duster aracım var 4x4 bunu satıp yukarıda yazılı aracları almayı düşünüyorum. Her şey bütçe tabii. Hyundai bütçe dolayısıyla daha ön planda su an için. Karavanda çektiğim için güçlü aynı zamanda görünümüde güncel bir araba olsun diye düşünüyoruz. Fakat araçların yaşı ve km durumu beni düşündürüyor. Sizinde bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Araba önerisine de açığım.

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak
Hüseyin Çolak yazdı:

Arkadaşlar iyi akşamlar. Duster aracım var 4x4 bunu satıp yukarıda yazılı aracları almayı düşünüyorum. Her şey bütçe tabii. Hyundai bütçe dolayısıyla daha ön planda su an için. Karavanda çektiğim için güçlü aynı zamanda görünümüde güncel bir araba olsun diye düşünüyoruz. Fakat araçların yaşı ve km durumu beni düşündürüyor. Sizinde bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Araba önerisine de açığım.

Merhabalar, tercih meselesi tabi ki ama madem güç de lazımsa ben olsam düşünmeden 2.5 Dizel Sorento alır geçerdim. Pazarı da güzel hem de.

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

ix35 2.0 dizel kullanan arkadaşım var, çok memnun değildi, motor halbuki bildiğim koreli dizeller iyi olur ama mekanik sorunlar yaşadı ve sattı.  Km ve motor hacmi çok dert değilse jeep wk yada para yetmezse jeep kj derdim.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Hasan Sancak yazdı:

Merhabalar, tercih meselesi tabi ki ama madem güç de lazımsa ben olsam düşünmeden 2.5 Dizel Sorento alır geçerdim. Pazarı da güzel hem de.

hemde görece ucuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Normalde mekanik aksamları hemen hemen aynı araçlar Ama kia nın iç bölümü iç malzeme kalitesi ön konsol malzemesi her zaman daha kalitelidir hyundai den .

zaten ikisininde şoför koltuğuna oturduğunuzda farkı anlarsınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

2.2 Hyundai Santa FE 190 HP de seçenek olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Sadece kendi düşüncemi söylüyorum. Model düşürmeyin. Evet karavan çekeceksiniz sonuçta belirli bir hız üzerinde süremeyeceksiniz. Karavan çekme nedeniyle eski araç daha sık arıza cikarmaya meyilli olacak. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak

Cevaplar için tesekkur ederim. 250bin km ye kadar baktım ama arabam 160kmde ufak tefek sorunları var onları halletme yoluna gideceğim muhtemelen

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...