Emrah Korkmazz 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Sonunda Kuga'yı tutturdular bu kasayla. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mayıs 2023 Paylaş 6 Mayıs 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Vurdurmak gerekirse adres belli 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2023 Paylaş 7 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bidaa c5 alır mıyım.. İşime gelirse neden olmasın D&S 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 (düzenlendi) Arabayı alalı ilk defa yıkadım, hemde Adana sıcağında, insan nefes almak dışında bir aktivitede bulunmak istemiyor.😂😂😂 31 Temmuz 2023 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Ahmet Kiriş yazdı: insan nefes almak dışında bir aktivitede bulunmak istemiyor.😂😂😂 Ben onu bile yapamamış sizin yayladaki eve kaçmıştım Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ocak 2024 Paylaş 10 Ocak 2024 Bişey deniyorlar gelip ben ayarliyimmi dedim sen yaklaşma dediler 3 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 17:25 Paylaş Dün saat 17:25 Ahmet Kiriş yazdı: Temamız kamp. 😎 Karavanla gittin ya.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 17:43 Yazar Paylaş Dün saat 17:43 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Karavanla gittin ya.. Arada çadır fantezisi de istiyor insan. Karavan evde, o geçen haftaydı. 😁 Çağlar Bayur yazdı: lobi nirdee Girişte kaldı, beyefendi hoşgeldiniz dedi, çadır deyince görüşmeleri 2.katip seviyesine indirdi. 🫣 Dün saat 17:44 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Kırmızı örtülü şey musalla mı ? Ben mi öyle görüyorum? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Cem Işık yazdı: Kırmızı örtülü şey musalla mı ? Ben mi öyle görüyorum? Sanki kır düğünü yapılan bir yer gibi geldi bana.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Cem Işık yazdı: Kırmızı örtülü şey musalla mı ? Ben mi öyle görüyorum? Mehmet Ozyurek yazdı: Sanki kır düğünü yapılan bir yer gibi geldi bana.. bakış açısına güzel örnek olmuş bence de mangal yanı masa gibi Yorum bağlantısı
Cem Işık 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına güzel örnek olmuş bence de mangal yanı masa gibi Baba olarak musalla taşı görmeyi kır düğünü alanı görmeye yeğlemişiz demek🤪 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts